Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

adra - felicitari pt. micuta Lena ... ca intre timp a nascut prietena!!

Cum faci untul de arahide? N-am mancat niciodata ...

Am vrut sa mai zic ceva, da' am uitat ... pe maine! Noapte buna!

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Multumesc! Avem o nasica mica!!! A nascut foarte usor, s-a dilatat pana la 4 fara contractii, apoi a avut contractii suportabile, iar travaliul propiu-zis a durat 3 sferturi de ora, a zis ca la a treia opintire a iesit. Este la fel de fricoasa si de miorlaita ca si mine, a zis ca tot personalul medical se mira, ca n-au mai vazut asa ceva.

Am gasit o reteta pe net de unt de arahide, n-am facut niciodata pana acum, mie nu-mi place, sotul mananca, dar d-ala cumparat

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetelor

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

HellOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

Pe unde umblati!!!!!!!!!!!!!!

SA IL AJUTAM PE ANDREI

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Deci nu ati aparut in 3 ore asa ca imi iau bata si vin dupa voi

SA IL AJUTAM PE ANDREI

UN VOT VA RUGAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Mai nou are pretentia sa manance cu lingurita, iaurt, branza cu smantana, tot ce e mai dens cat sa-i ramana ceva in lingurita.

Si Amira la fel...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Miha, sanatate multa lui RobertDe pe blog inteleg ca numai el e afectat, Amira e ok, nu? Fac si eu zilele astea piept de pui cu ciuperci, sa vedem daca are succes

Ai mei papa la masa de pranz ciorba si cand se trezesc felul doi.Dupa ce papa isi primesc si paharelul de suc,dar n-am tinut cont niciodata de intervalul de timp.
Ei beau si apa in timpul mesei,desi la carte scrie ca nu e voie. Daca-mi cer...si stiindu-ma pe mine ca nu pot manca daca nu trag si cate un gat de apa...le dau,ce sa fac?

Acum e bine si Robert...si-a revenit,slava Domnului. Nu stiu ce-a fost pana la urma,dar bine ca s-a dus. Am fost la spital,l-au consultat si ras-consultat,au facut analize de sange,exudat,urina si copro...In afara de-o usoara anemie,cica n-are nimic...

Si daca tot si-a revenit si daca tot am lipsit cateva zile...e normal sa va servesc "pastiluta roberteasca"...

*Ieri dimineata se trezeste si incepe sa-l caute pe ta-su prin casa...Cum nu l-a gasit ca plecase devreme,se intoarce morocanos in pat si zice:"blegul asta de tati a plecat si n-a spus cand vine inapoi acasa".
*Aseara eram la masa si ii tot aduceam aminte sa manance sa putem merge la baita. "Mai taci mai mami,esti caraghioasa".
*Zilele astea i-am tot repetat ca morcovul e bun,plin de vitamine si ca trebuie sa-l manance ca sa-l stranga la burtica. "Cum sa ma stranga mami?Asa strans ca un ghem,ca sa iasa vitaminele din el?"

Gata,fug...ca vorba Stefaniei...a dat limbareala peste mine...

Adra,te astept cu impresii!

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geo_ionita

Miha: Multa sanatate copiilor dar si sotului, daca s-a imbolnavit si el. Sa auzim cat mai repede vesti bune de la tine!

Multumesc!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
adra - nu are 11 kg? Nu pare ... Silvia la controlul de 16 luni avea 11,400 kg si 83 cm.

Noi suntem la categoria mini...10 kile si 80cm...

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ankule ma bucur ca e totul ok la englezoi Iti fac lista pt. iunie ce sa ne aduci
miha vad ca sunteti mai mai velesiE de bine!
sorina multa putere si sanatate!
ancutaD e cald afara si nu toti isi iau leptopurile cu ei prin parc

La capitolul papa raspund:
Ciuperci am dat, dar in ciorba de legume... de 2 ori am pus si le-am dat 2-3 cubulete si o singura data le-am dat umplute cu branza!
Alune, nuci nu le dau nici in cozonac.
kiwi papa si manaca.
capsuni doar la borcanas au mancat, vor primi anul asta romanesti, dar voi fi atenta, tati e alergic la capsuni.
suc de fructe nu servim... manca foarte multe fructe crude si isi iau fibrele de aici

Masuratori proaspede de azi dimineata:
Eni: 10,2 kg si 83 cm, am depasit pragul de 10 kg
Ana: 9,75 kg si 82 cm
Nu ma mai stresez cu greutatea avand in vedere de unde am plecat si ca abia de 1 luna papa fara figuri. Sincer ii multumesc lui DD ca sunt bine!

pupici

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput