Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

adra - Silvia nu prea bea suc de fructe ... ii dadeam si vroia cand nu manca fructe (a avut o perioada pe la inceputul diversificarii), dar acum vrea direct fructele ... asa ca ... apa, ceai, supe ca lichide. Deci nu stiu cand si cum se da sucul de fructe.

ellis - nici eu nu i-am data pana acum ciuperci si alune ... nu stiu ... poate pt. ca-s considerate "periculoase", puternic alergeni ... nu stiu ..

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

si eu la fel stiu despre alune, ciuperci, nuci...
..iar suc nu ii dau pt ca din fructe isi ia si fibrele necesare, iar zaharul din suc e asimilat in sange f repede...
singurul "suc" e sambata la masa de ora 10, un shake de banane cu lapte si ii place.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nu va gaseam si m'am speriat da' erati la pag 2.

am reusit sa'i fac un control macar cat de cat lui stefy..are 86 cm h si 11.kg400 g..asta cred ca a slabit mult zilele astea :(
zice ca nu mai are rosu deloc in gat si ca e ok.. a reprins sa manace..azi chiar a mancat pizza fara sa se innece deloc..si cand am venit acasa a papat de a spart si merendina ..nu a lasat nimik..ma bucur sa o vad din nou asa..dr. a zis ca daca e asa bine si diseara si maine dim nu'mi face febra pot sa merg cu ea la vaccin tb sa il fac acum o luna da' prima am cam incurcat borcanele..adica vaccinurile inloc sa'i fac prevenar i'am fact meningococul..dupa mi s'a imbolnavit si...
important e ca acum e bine

despre ciuperci eu evit sa'i dau desi ta'su e inebunit dupa ele si mai mereu ii fac..i'as scapa o lingura si ei macar asa sa se linga pe buze...dar nu o fac...iote ca nu stiam ca nu se da pana la 2 ani ..dar asa din instinct..dar tb sa spun ca o prostie am facut odata ..se uita asa de lung la noi cand mancam arahide..mi'a fost mila de ea si i'am scapat vreo cateva boabe...acum imi pare rau
da' poate no' fi nimic..eu spre ex nici acum nu'i dau kiwi si capsuni..desi se uita lung ..ma intorc cu spatele..ma ascund :(dar nu'i dau ...nustiu de ce ca de'acum parca are voie nu?

suc ii dau cel de para intre mese...(asa o ajuta sa iasa mai bine afara caci cam are tendinte din astea)si ii mai fac din portocale nu prea des... ca au efect contrariu
in schimb imi mananca f bine fructele asa mere ..roade la ele..banana dar nu mereu numai cand are chef..si altceva nu prea imi vine in cap acum...
v'am pupat o seara placuta!

bianca multumim

la noi dupa ce a tras un soare asa puternic s'au aduna cativa nori si a tras iar o ploaie..noroc ca a fost trecator alfel riscam sa pierdem prog la dr.. ca nu aveam umbrela ...de unde sa stiu ca se pune iar pe ploaie

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!!!

Stefania, ma bucur mult sa te regasesc asa activa pe forum. Pupici printesei tale .

Ellis, nici eu nu-i dau ciuperci sau alune lui Matei. De fapt in privinta mancarurilor bebeilor, noi doua suntem cam pe aceeasi lungime de unda .

Matei incepe sa-si dea si el drumu la vorbit. Zice deja ''gata'' cand nu mai vrea ceva, ''atu'' adica altul, ''pae'' la pasare si multe altele. Prindem noi din urma fetele vorbarete de pe aici .

In rest nu prea stiu ce sa mai povestesc .

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

adra - Silvia nu prea bea suc de fructe ... ii dadeam si vroia cand nu manca fructe (a avut o perioada pe la inceputul diversificarii), dar acum vrea direct fructele ... asa ca ... apa, ceai, supe ca lichide. Deci nu stiu cand si cum se da sucul de fructe.

_

Multumesc! D-aia i-am dat si eu Evei suc de portocale, a avut o perioada cand nu mai vroia sa manance nici o fructa, si in disperare am incercat cu suc de portocale, spre surprinderea mea a baut (de fapt ii dau eu cu lingurita). A reinceput sa mannace fructe dar sucul de portocale e inclus in menu la micul dejun.

Ma gandeam sa-i dau unt de arahide facut in casa, noi nu prea avem alergii in familie, probabil ca o sa incerc, prea i-a placut. Ciuperci a pescuit o data una de la noi, dar nu i-a placut

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

STEFANIA - ma bucur ca si-a revenit Stefania! mai, incepem sa intram si noi in randul oamenilor cu greutate , ca acum atinge si a mea 11 kg! de kiwi si capsune poti sa ii dai dupa un an, eu kiwi i-am dat, capsune, nu, ca le astept pe ale noastre(decat un borcanel de la hipp ce avea si capsune).

ROXXY - a mea ciripeste doar afara la joaca, in casa stie ea ca noi o intelegem si fara multe cuvinte!

...si mie imi plac ciupercile, dar o mai las pe ea...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Ellis, pai stati f bine la greutate, Eva nu are inca 11kg, desi pare grasuna. Si eu astept capsunile noastre. Kiwi a mancat o singura data, apoi nu i-a mai placut.

Am foarte mari emotii, astazi naste prietena mea cea mai buna.

jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
...eu nu-i dau nici un fel de suc Anei... kiwi a mancat intr-o perioada, acum refuza categoric; capsuni... astept sa vina vremea lor, borcanase cu capsuni a mancat...nu a avut nici o reactie...iar de arahide, alune, nuci nu poate fi vorba..se poate ineca foarte usor ca nu are cu ce sa mestece si problema majora e ca daca se ineaca cumva astea nici nu se vad la rodiografie

ciupercile imi plac si mie dar mananc doar in oras ca acas nu se prea mananca...ei inca nu i-am dat si parca as mai astepta....mai ales ca facute la gratar nu prea au gust si sunt gumoase...Ana nu are cu ce mesteca...iar in tocanita sau in sosuri sunt si mai grele
slimatei...si la noi a plouat acuma seara, pe la 22....dar bine ca nu e frig!
roxxy,acum ca zici tu parca si la Ana am obs. imbogatire a vocabularului...de miercuri zice si ea kk, face cu mana pe la nas si zice pfiu (pute), aua(cacao)titis(titus,unchiu),baba(hinta= leagan) mai multe dar dar nu le prea pot reproduce aici
ellis...stati bine daca bateti spre 11 kg...eu inca nu indraznesc sa o cantaresc....sper ca a depasit 10...la ultima cantarire avea 9,750
andrabell, felicitari prietenei tale!
acum ies....maine sunt de dupa-masa la sevici...dimineata mi-o voi petrece cu copila...bine ar fi daca ploita asta de seara ar pleca departe departe si dimineata ar fi soare....
noapte buna !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adra - felicitari pt. micuta Lena ... ca intre timp a nascut prietena!!

Cum faci untul de arahide? N-am mancat niciodata ...

Am vrut sa mai zic ceva, da' am uitat ... pe maine! Noapte buna!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Tot eu ... mi-am amintit

Silvia mananca kiwi (chiar is preferatele ei) si capsuni ... dupa 1 an e voie, mai ales ca nici noi nu avem probleme de alergii in fam.

adra - nu are 11 kg? Nu pare ... Silvia la controlul de 16 luni avea 11,400 kg si 83 cm.

Gata, acu' ma duc la somnic! Noapte buna din nou!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna seara!
iar de arahide, alune, nuci nu poate fi vorba..se poate ineca foarte usor ca nu are cu ce sa mestece si problema majora e ca daca se ineaca cumva astea nici nu se vad la rodiografie

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Eu vorbeam de unt de arahide, in nici un caz de arahide intregi.

jucarii cautam copii

Mergi la inceput