Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

petro fac si eu ca tine..oare cand mai vine primavara..parca e mai frig ca asta vara..sau nu?dar macar atunci ma resemnam ca e iarna ....nu acum ca primavara

scz greslile de exp..si gramaticale..mi s'a deschis limbaritza si in graba de ascrie mult si prost

va pup nustiu daca mai intru..er greu sa mai plec..macar de as reusi sa o fac sa pape pe stefy...daca azi imi mananaca cred ca fac bingo..dr a zis ca e bine chiar daca nu mananca 3 zile...imp e ca bea si se hidrateaza...vedem ce o mai fi...

cioa!pa!
numai bine tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Victo, serios ca am ramas impresionata de Stefanut, cum nu vrea el sa se murdareasca si intinde manutele sa-l stergi A mea e ca un purcelus. Mai nou are pretentia sa manance cu lingurita, iaurt, branza cu smantana, tot ce e mai dens cat sa-i ramana ceva in lingurita. La ciorba renunta, ii dau eu zeama cu lingurita cat timp ea pescuieste legumele din farfurie cu mana. M-a terminat! Dupa o astfel de masa ii fac dus, nu mai spun ce mizerie face in jurul. Nici ca-i pasa!
CrisVa, eu am patit asa cu Eva, a avut febra 2 zile, pana in 38, am zis ca e de la dinti. Dupa 2 zile a urcat febra, era duminica, am dus-o la urgente, rosu in gat. I-a dat antibiotic si pana miercuri a stat cu febra desi lua antibiotic. Asa ca am mers cu ea la Buc, i-a facut un exudat, gatul era curat, adica infectia era virala nu bacteriana, deci a luat antibiotic degeaba!
Petro, va trimitem un pic de primavara, aici este foarte frumos, de dimineata a iesit Eva cu pletele in vant si cu un hanorac pe ea. Las' ca se face frumos si la voi!

Vazut copilasii la intalneala, in ce parc ati fost? Mi-a placut buburuza in care se dadea Maria cu tati al ei.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Capitolul alimentatie:

Cum dati sucul de fructe? Tot citesc ca nu se da imediat dupa masa, sau in timpul mesei (Eva bea suc de portocale la micul dejun), cica provoaca aciditate...Nu stiam.

A dat cineva unt de arahide? Eva a prins borcanul lu' ta-su intr-o dimineata (mie nu-mi place) si nu se mai dezlipea de el.

Miha, sanatate multa lui RobertDe pe blog inteleg ca numai el e afectat, Amira e ok, nu? Fac si eu zilele astea piept de pui cu ciuperci, sa vedem daca are succes

jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adra - multumim de primavara trimise ... cu ce curier ai trimis-o ca a ajuns super-rapid .. deja a iesit soarele, yuuuppiiii !!!!!!

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua !
a venit primavara si la Arad......imi arata term de la masina 24 grade(dar nu cred sa fie chiar atat)
astfel incat ma programez la epilat, ferchezuit,putin solar...ca daca e asa vremea o duc pe Ana la bazin....ca stau cu scutecele de apa si costumul de baie de-o luna in dulap...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

si la noi a iesit soarele cu tot cu cald
..nu'mi vine sa cred... vrajitoareo...
oricum multumim mult
macar de gand bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

slimatei...am vazut si gaza ta...ce dulce e ea cu telefonul...o fi avand afaceri mari prin tara!succes cu dieta!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Capitolul alimentatie:

Cum dati sucul de fructe? Tot citesc ca nu se da imediat dupa masa, sau in timpul mesei (Eva bea suc de portocale la micul dejun), cica provoaca aciditate...Nu stiam.

A dat cineva unt de arahide? Eva a prins borcanul lu' ta-su intr-o dimineata (mie nu-mi place) si nu se mai dezlipea de el.

Miha, sanatate multa lui RobertDe pe blog inteleg ca numai el e afectat, Amira e ok, nu? Fac si eu zilele astea piept de pui cu ciuperci, sa vedem daca are succes

jucarii cautam copii

eu nu ii dau deloc suc , dar da, se da la distanta de mese, pt ca fermenteaza in combinatie cu papa...
dati ciuperci copiilor?..mie dr mi-a zis ca dupa 2 ani...
...la fel si alunele...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Miha: Multa sanatate copiilor dar si sotului, daca s-a imbolnavit si el. Sa auzim cat mai repede vesti bune de la tine!

Georgiana,
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
UN VOT VA RUGAM SA NE DATI SI NOUA!
http://concurs.pampers.ro/profile/18695
MULTUMIM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adra - Silvia nu prea bea suc de fructe ... ii dadeam si vroia cand nu manca fructe (a avut o perioada pe la inceputul diversificarii), dar acum vrea direct fructele ... asa ca ... apa, ceai, supe ca lichide. Deci nu stiu cand si cum se da sucul de fructe.

ellis - nici eu nu i-am data pana acum ciuperci si alune ... nu stiu ... poate pt. ca-s considerate "periculoase", puternic alergeni ... nu stiu ..

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput