Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (173)
Raspunsuri - Pagina 8
abramburika spune:
miha - la fel si noi cu apa in timpul mesei ... stiu ca nu-i bine, da' altfel nu mergem inainte cu papatul daca nu trage o dusca de apa ![]()
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi ankule ma bucur ca e totul ok la englezoi |
bine ..o sa va aduc ce vreti voi... doar sa ma primeasca astia pe avion cu ele...
maine trag si eu o fuga la shoping
.. Raul e mare amator de negrese mici..
adra felicitari nasei

cumatra ma bucur ca Robert e mai bine

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
ellis spune:
E bine , mai, daca a ajuns fii-mea sa fie hfelicitata pt greutate! Inseamna ca face si tati ceva bine: o indoapa!![]()
ADRA - felicitari pt nasica "curajoasa"!
eu sunt racita cobza, prin urmare de maine imi iau un medical...proasta alegere avand in vedere ca tre sa o feresc pe pitica, dar nici nu mai vad de coapta ce sunt
...si acum, oricat m-as feri de ea ziua, in a doua parte a noptii oricum doarme numai cu mine! n-am ce ii face...i-am dat un osscillo si ma rog sa nu se pricopseasca si ea cu ceva...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Victo spune:
ha ha ha..Miha..Stefan al meu cred ca ar fi distrus sa fie asa de mazgalit cu mancare!!!!!!!ha ha..el nici in 3 zile nu s/ar face asa, e tare simandicos.
tre sa fac un filmulet sa vedeti cat de frumos mancam noi. mami aduna toate firimiturile de pe masa, sterge degetelele la copil..eeee...belea..
noi suntem supermini atunci, cu 10,600 kg.
ellis, masca mama draga pe fata ta.
pussi, da, asta e cel mai important sa fie sanatoase. Cd mergeti la vara la bunici? Noi cred ca prin iulie.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
roxx spune:
Helau!
Azi am facut si noi Priorix, in sfarsit, fara vreo febra si alte alea. Da Doamne sa fie bine!
Si Luca bea apa in timpul mesei. La fel stiam si eu ca nu e bine, dar daca el cere...cateodata il mai fentez si reusim sa terminam mancarea. Cu sucul de fructe nu prea se omoara, am incercat si daca am vazut ca nu-l vrea, l-am lasat in pace. Mananca fructele ca atare.
Vorbeati de kg. Inseamna ca Luca e grasunel cu 12,8 kg si 85 cm?
A fost asa de frumos azi aici...Ne-am plimbat prin statiuni, am fost la mare. S-a jucat Luca in nisip de avea si pe fata, pe gat, in gluga
. Din pacate am uitat aparatul foto acasa
.
Ma duc sa prestez chestii gospodaresti ca numai la ore d'astea apuc.
popbianca spune:
buna seara!
la 22,30 ,dupa baita si masaj si cremuit si toate cele am asezat-o pe Ana in pat....inca mai chitaie...laptele nu l-a terminat...(mai este pana la 23 sa termine portia ei de 150 ml)...s-a invatat tare prost...nu are rabdare sa-si bea lapticul asa ca eu trebuie sa il ofer de 3,4 ori ca sa-l termine
mariussimiuc...pai Amira ta are grija de ten,nu gluma!
...si Robert vi le serveste...!

se simte ca e bine!
pussi...
tustelor!
ellis...sa te faci bine repede....baga medicamente !
roxx.......ce frumos v-ati petrcut ziua...va invidiez...nu cred ca e grasunel...cred ca ai nostri sunt categ musculita!
am iesit si eu...mai bag la spalat si maine dimineata la servici!
o seara buna tuturor!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 cumatra ma bucur ca Robert e mai bine ![]() |
Pup si eu!
Mey...Raulito fugareste negresele,da' le si prinde?
Dragele mele am si eu nevoie de sustinerea voastra cu un vot www.bucataras.ro/concurs-reteta-mea-piept-de-pui-umplut-cu-ciuperci/" target="_blank">aici
Multumesc! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Victo ha ha ha..Miha..Stefan al meu cred ca ar fi distrus sa fie asa de mazgalit cu mancare!!!!!!!ha ha..el nici in 3 zile nu s/ar face asa, e tare simandicos. tre sa fac un filmulet sa vedeti cat de frumos mancam noi. mami aduna toate firimiturile de pe masa, sterge degetelele la copil..eeee...belea.. |
Asa am procedat si eu cu Robert...Nu-mi placea sa-l vad murdar,il stergeam intruna,il schimbam si de 14 ori pe zi daca era nevoie...Drept urmare am un copil...simandicos,asa cum spui tu. O picatura de ceva daca ii cade pe el la masa nu suporta sa stea asa...Acum daca se murdareste mai treaca mearga,dar sa nu fie chestii ude sau lipicioase,dar inainte urla pana il faceam "mai mai"
La Amira am schimbat strategia...
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
noi avem in jur de 14 kg
...asa ca ..pazeaaaa
...
cumatra cred ca e foarte incntat de parul fetitelor de culoare
... ca scoate aceleasi sunete cand le fugareste ca si cand vede o jucarie de plus...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Vasari spune:
Miha, am votat ! Pupam simpatica !
Presupun ca a si mancat ceva...
Ellis, multa sanatate !
Urez si eu cu intarziere La multi ani pentru geany_bc si alfa_anca !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice