Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

si fiindca nu vrea sa-si bea laptele...am venit repede inapoi....
dar nu m-am enervat.... pt. ca la ora 20 a mancat o banana cu 1 lingura branza+smantana.....ma asteptam sa nu-i fie fomica la 22
acum si-a aruncat suzeta pe jos...si se tanguie...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Miha, am votat ! Pupam simpatica ! Presupun ca a si mancat ceva...

Multumesc pentru vot Alina!

Da,a si mancat,direct de pe masuta. A lins masa.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am revenit si eu....cu un bol plin de pogacele cu jumari si telemea.... si un cola receeee

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Fetele bucataresele ... o idee, un sfat: vreau si eu o reteta de prajitura, tortulet simpu ...adica sa nu bucataresc mult la el si sa fie bun. Ceva gen tort de mere etc. Eu fac des si bine tiramisu' dar ala deja e obisnuinta la noi in casa, deci nu mai e deosebit.

Tort cu mere si crema de zahar ars.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Fetele bucataresele ... o idee, un sfat: vreau si eu o reteta de prajitura, tortulet simpu ...adica sa nu bucataresc mult la el si sa fie bun. Ceva gen tort de mere etc. Eu fac des si bine tiramisu' dar ala deja e obisnuinta la noi in casa, deci nu mai e deosebit.

Tort cu mere si crema de zahar ars.

Miha si comorile

asta e printre preferatele mele!!!! ffffff bunnnn

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Miha, nu te-am vazut azi....

Vorba Laviniei...traiesc totul la intensitate maxima...

Nu prea mai am timp...Cu bolile astea de care nu mai scapam,Robert a stat acasa...si am simtit ca traiesc...adrenalina la cote maxime...

"Mai Robert mai,de ce tii tu cu tot dinadinsul sa ma enervezi?Iti place sa ma vezi nervoasa si suparata?"
"Mami esti atat de frumoasa cand esti nervoasa".

"Mami,ce carne e asta"
"E carne de pui"
"Ai murit un pui?"
"Da,l-am murit"
"Da' cand ti-ai tras pistol?"

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
va multumesc ca v-ati gandit la noi, nu stiu cand o sa intru din nou...probabil cand ma voi simti mai bine...

Imi pare atat de rau...
Cuvintele sunt de prisos...

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Miha, e mortal pustiul tau. Imi place la nebunie sa citesc perlutele scoase de el. Multa sanatate puilor tai

Noi azi am fost la deschiderea complexului de magazine de la Auchan Militari. Ca de obicei Takko mi-a placut. Am fost incantata sa descopar si acolo un Toys Plex (parca asa se numeste). Ne-am hotarat ce-i vom lua lui Matei de iepuras (asta in cazul in care vin cei 85 % pe ian, feb si martie ): o trusa mare de scule din lemn pt copii (care contine tot ce-l intereseaza pe puiul meu: cleste, patent, surubelnite, suruburi). Arata f f bine si nu prezentau nici un pericol (nu erau ascutite sau ceva de genul asta). Trusa costa 70 ron. Si ii vom mai lua un catelus din plus din acela care latra si merge.

Fetelor, Matei al meu devine din ce in ce mai mamos. De cate ori mergem la plimbare, o data la 10-15 minute imi trage mana si si-o duce la fata, sau imi trage capul sa ma pupe. Devine si f timid (nu stiu cu cine ar putea semana in aceasta privinta, ca nu avem specimene de genul asta in familie [:D). Cum i se adreseaza cineva, baga capul pe unde apuca (de obicei intre picioarele mele. De vreo 2 luni observ aceste schimbari. In afara de perioada cu probleme de sanatate, el tot timpul a mers in parc la copii sau cu noi prin magazine, malluri, deci nu e tinut departe de societate. O fi normala schimbarea asta a lui?

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 16+

Mergi la inceput

miha, bestial robert al tau!!!

roxxy, sa stii ca asa e si iasmi, pe cat e de neastamparata si nazdravana cand o baga in seama vreo pers. de sex masculin toata se rusineaza si nu stiu unde sa se mai ascunda langa mine. asta e primele minute ca apoi......auuuu auuu

ma retrag si eu langa puiutzii mei!!!

somnic pufos.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pai asta e contradictia si la mine. Matei e super nazdravan, nu sta locului o clipa, deci e departe de tipul copilului timid. Lui ii ia cam 10-15 minute sa se obisnuiasca cu o persoana noua. Ideea e sa nu-l bage in seama la inceput ca sa poata el sa-l studieze bine .

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miha, bestial robert al tau!!!

roxxy, sa stii ca asa e si iasmi, pe cat e de neastamparata si nazdravana cand o baga in seama vreo pers. de sex masculin toata se rusineaza si nu stiu unde sa se mai ascunda langa mine. asta e primele minute ca apoi......auuuu auuu

ma retrag si eu langa puiutzii mei!!!

somnic pufos.

_

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 16+

Mergi la inceput