Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (173)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi am revenit si eu....cu un bol plin de pogacele cu jumari si telemea.... si un cola receeee_ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Vorba Laviniei...traiesc totul la intensitate maxima... Nu prea mai am timp...Cu bolile astea de care nu mai scapam,Robert a stat acasa...si am simtit ca traiesc...adrenalina la cote maxime... "Mai Robert mai,de ce tii tu cu tot dinadinsul sa ma enervezi?Iti place sa ma vezi nervoasa si suparata?" "Mami esti atat de frumoasa cand esti nervoasa". "Mami,ce carne e asta" "E carne de pui" "Ai murit un pui?" ![]() "Da,l-am murit" ![]() "Da' cand ti-ai tras pistol?" ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Robert este un model pentru mine
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
ancadragoman spune:
Neata si poftiti la cafeluta
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
abramburika spune:
Neata!
miha - merci
. Robert e scump tare cu replicile lui. Am votat si eu!
bb - ce-s alea pogacele?
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
bb_yasmi spune:
neata
petro, nu stiu cum sa iti explic.....cum se fac nici atat ca le cumpar. poate te ajuta miha!!
am si eu o intrebare (intrebarea zilei ![]()
): iasmi mananca multe cereale , pufarini (pe post de bobo), inafara de faptul ca ingrasa pot fi daunatoare???? mananca si mancare, deci nu ii afecteaza pofta de mancare.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
doamne ce vreme frumoasaaaaaaaaaa!!!!!!! si copaci infloriti....e superbbb afara!!!!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ancadragoman spune:
Pai daca nu ii afecteaza pofta de mancare nu cred ca au ceva.
Ce ati facut cu constipatia ca Maria mai are un pic si plange cand face kk
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
UN VOT VA RUGAM
adra_bell spune:
Neata!
Andreea imi pare rau!
Bb, pufarinii sunt bobitele de grau expandat, colorate frumos? Poate doar colorantii aia sa-i dauneze
E a doua zi cand Eva se trezeste la 9 dimineata, ea care se trezea la 6. Ar trebui sa ma bucur, dar... tot de doua nopti se trezeste pe la 2, urland, efectiv, iar daca vreau sa pun mana pe ea tipa si mai tare. De la ce o fi? Parca ar visa urat
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
popbianca spune:
buna dimineataaaaaa!
bb,pogacele....ffff bun!si ce sa mai zic de cola!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
abramburika spune:
Da, m-am lamurit intre timp ca am cautat pe google. Sunt un fel de painici vad ...
Nu stiu daca e bine insa sa manance multe cereale, pufarine nici atat pt. ca, din cate imi amintesc eu, au multe e-uri si coloranti (citeste si tu eticheta). Nu am insa explicatii stiintifice, imi dau si eu cu parerea.
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

De la lume adunate si-napoi la lume date...