Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (173)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 salutare de la noi... n-am intrat in ultima vreme, am trait o saptamana de cosmar,de incertitudine si asteptare crunta... din pacate concluzia e clara: sarcina fara embrion, oprita din evolutie..maine merg la medic pentru...![]() va multumesc ca v-ati gandit la noi, nu stiu cand o sa intru din nou...probabil cand ma voi simti mai bine... ![]() va pup pe toate si va urez un weekend frumos! ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului...... Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!! Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
imi pare f rau

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
Vasari spune:
Of, Andreea, acum am citit ! Pupici si sanatate !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
abramburika spune:

Sunt prin zona, va citesc ...
Si fac pregatiri ...
bb - 
andreea - fruntea sus, o sa fie bine data viitoare!
ellis - merci de idei ... nu e chiar ce vreau eu. Am gasit www.e-retete.ro/retete/tort-cu-ciocolata" target="_blank">altceva. Da' ma tenteaza de la tine tortul diplomat ... o sa il fac in viitor.
Pe-aici numai ploua de vreo 2 zile, innorat ... iesim afara in pauzele de ploaie. Nasol!
Am sa ma uit si eu dupa ceva de colorat, tablita, culori etc. pt. iepurasa mea de Paste
. Am reusit in sfarsit sa-i descarc Silviei filmulete baby einstein ... tare incantata a fost azi ... jumate de ora a stat ff cuminte, radea si vorbea cu animalutele alea.
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
ellis spune:
citat din mesajul lui abramburika![]() ellis - merci de idei ... nu e chiar ce vreau eu. Am gasit www.e-retete.ro/retete/tort-cu-ciocolata" target="_blank">altceva. Da' ma tenteaza de la tine tortul diplomat ... o sa il fac in viitor. _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
pai eu iti recomandasem ceva fresh, usor de facut, sa pape si Silviuta, nu am inteles ca ai vrea ceva cu cioco...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
abramburika spune:
Nu, nu ... nu vreau ceva special pt. Silviuta. E special pt. tati. IAr daca o sa pape si Silvia 2-3 lingurite de tort cu cioco nu e bai ... o felie intreaga nu mananca sigur
. Ca suntem fetite mari si mancam ca mami si tati. Ii mai dau din cand in cand cioco kinder ...
_
abramburika spune:
bb - nu, nu pizza, cornulete si alte alea nu ingrasa ... se duc tot acolo unde s-au depus pufarinii
. Arati bine, fato, nu-ti mai face probleme (cel putin in poze... hihihihiiii)!
_
popbianca spune:
buna ziua!
eu sunt la servici....ca o pisica lesinat...m-a tras apa aia si pe mine...daramite pe Ana...am asezat-o in patut si gata ...somn din prima! a fost destul de sec...fiindca in incinta nu eram decat eu cu Ana si inca 4 doamne care stateau la apa termala!m-a plimbat Ana prin toate bazinele ...daca o duc si sambata ii voi duce si ceva jucarii de apa!
am vazut cumparaturile Stefaniei...tare faine! sa le poarte sanatoasa
avem si noi tablita magnetica ca a lu' Yasmi...dar foarte rar isi aduce aminte de ea
elade2005...te rog nu te lasa darimata!si eu am trecut prin asta....si multe alte fete si mamici...te rog....a fost un accident si ..gata...va veni si bb2!
am de lucru.... am zbughit-o
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
pussi spune:
| citat din mesajul lui anacami Tablita magnetica este diferita de ultimele exemple, are un pix cu varf special magnetic iar tablita niste particule magnetice ce sunt "miscate" de pix; are un cursor care daca se misca sterge ce s-a scris pe tablita (reorganizeaza particulele magnetice...) exemplu: http://www.crazytoys.ro/jucarii/Tablete-si-Studiouri-2037/Tomy-94/4391/Megasketcher-tabla-magnetica-de-desen.html Asa ca, niciun pericol de murdarire mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
eu asa as vrea, am gasit ceva la pret de 5.5 Ron dar de proasta calitate si mica ca suprafata
cami, cu cresa.. noi suntem in TM
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
andreea sunt multe si greu de spus!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
popbianca spune:
fetele...care e atmosfera asta seara?
eu in cateva mom o bag pe Ana in pat...sunt curioasa in cat timp va adormi...(e cam maraita)...apoi plec la tati la bloc....ca maine sunt de dimineata la serviciu....
acestea fiind spuse ...actionez....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

din pacate concluzia e clara: sarcina fara embrion, oprita din evolutie..maine merg la medic pentru...
7+
si