Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (173)
Raspunsuri - Pagina 15
ellis spune:
CAMI - superbe hainutele, ziceai ca ti-au debitat ei contul direct?
LAVI - noi pilaf cu piept de pui la tigaie in unt;
tablita magnetica ii iau si eu de Pasti!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
eladea2005 spune:
salutare de la noi...
n-am intrat in ultima vreme, am trait o saptamana de cosmar,de incertitudine si asteptare crunta...
din pacate concluzia e clara: sarcina fara embrion, oprita din evolutie..maine merg la medic pentru...
va multumesc ca v-ati gandit la noi, nu stiu cand o sa intru din nou...probabil cand ma voi simti mai bine...
va pup pe toate si va urez un weekend frumos!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
7+
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
CrisVa spune:
Imi pare rau Andreea, o sa fie bine. Ai grija de tine si multa putere in continuare.
Pupici.
Roxxy80 spune:
Neata ![]()
I-am spus de bebe, dar nu prea realizeaza el ca in burta e bebe. De cate ori ii vorbesc de bebe, se duce repede si-l aduce pe bebele lui cu puta si incepe sa-l iubeasca
. oricum sunt f fericita ca iubeste enorm toti bebelusii, e fascinat de ei. Cand a venit pe la noi cumnata mea cu baietelul ei de 7 luni Matei l-a mangaiat si iubit tot timpul. Timp de 2 ore a stat numai langa el.
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi roxxy, ma bucur ca sunteti bine!! i-ai spus lui matei de bebe din burtik?? alina, ce fain. ce mai face roxana?? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
16+
ellis spune:
ANDREEA- IMI PARE FFF RAU, AI GRIJA DE TINE! tin pumnii!...si cumnata mea tocmai ce a pierdut sarcina, a scapat doar cu avort menstrual...ooofff, ce sa mai zic...
Ellis,mami de
MAMI IN BUCATARIE
Roxxy80 spune:
Imi pare tare rau. Stiu ca in momentele astea nu te poate ajuta nici o vorba, absolut nimic, dar sa stii ca noi suntem alaturi de tine. Iti doresc din tot sufletul sa-ti revii cat mai repede. Sunt convinsa ca Eric te va ajuta f mult in acest sens. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 salutare de la noi... n-am intrat in ultima vreme, am trait o saptamana de cosmar,de incertitudine si asteptare crunta... din pacate concluzia e clara: sarcina fara embrion, oprita din evolutie..maine merg la medic pentru...![]() va multumesc ca v-ati gandit la noi, nu stiu cand o sa intru din nou...probabil cand ma voi simti mai bine... ![]() va pup pe toate si va urez un weekend frumos! ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului...... Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!! Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
16+
bb_yasmi spune:
ellis, mi-ai facut o pofta....
, eu am facut un spanac, dar vad ca nu e asa incantata mandra mea. ea tot ou si cane cere :D . esti in medical??
andreea, imi pare rau. multa sanatate.
roxxy, si iasminei ii plac bebelusii, a venit o prietena cu un bb de cateva sapt la noi...tot vroia sa sara pe el sa ii dea pusi si mai-mai....apoi sa ii dea apa, papa.....
a trebuit sa fim cu ochii pe ea ca pe butelie...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
ce bine ca doarme iasmi si pot sa ii pap eu pufarinii....

petro, ce faci???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
ellis spune:
LAVI - trimite tu spanacul si eu iti dau pilaf![]()
..nici a mea nu a fost incantata, sau era prea obosita, in 2 min a adormit...si lasa pufarinii, ca te ingrasi!![]()
sunt in medical..
Ellis,mami de
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
eheiii , ellis, de asta ai tu timp de stat cu noi...![]()
daca pufarinii ma ingrasa..ce sa mai zic de pizza, cartofii prajiti, cornuletele cu gem......care mananc zilnic....
_