Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 4

Nicole1980 spune:
Nicole1980 spune:
 La multi ani Mihaser, sa fii sanatoasa, iubita si sa ai parte numai de ce e frumos in viata !!!!

La multi ani puiuti de 28 !!!!
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008 

Magnetism79 spune:
Magnetism79 spune:
 LA MULTI ANI MIHASER!!!!!!!!!!Sa te bucuri de puii tai si sa fii sanatoasa!!!!!!!!!1

Mami de Bogdanici Pogonici

jady spune:
jady spune:
 buna dimi...fetele,
mai dar tare harnice si matinale sunteti,eu inca mai ,va dati seama aseara am ajuns la ora 2 dimi acasa de la restaurant,si pana am facut dus ,una alta sa facut 3 si sigur bebe mic de la 8 e treaz ,va dati seama rupta nu vad bine tastatura...si in plus ma mai asteapta si o zi tare agitata :curatenie ,ordine in sifoniere, gatit,calcat etc.e tati care ma ajuta cu bebe dar in rest singurica
,va dati seama aseara am ajuns la ora 2 dimi acasa de la restaurant,si pana am facut dus ,una alta sa facut 3 si sigur bebe mic de la 8 e treaz ,va dati seama rupta nu vad bine tastatura...si in plus ma mai asteapta si o zi tare agitata :curatenie ,ordine in sifoniere, gatit,calcat etc.e tati care ma ajuta cu bebe dar in rest singurica
O.K.sa vedem:
MsBB,vin si eu cu un sfat umil nu te-ai gandit la posibilitatea de a cere un sfat unui profesional ,care sa nu fie din RO,nu stiu zic si  eu ,daca ai nevoie de ceva eu sunt dispusa sa te ajut,cel putin o alta parere niciodata nu strica,stiu eu o analiza de sange ???? nu stiu ... pt. mamica si numai bine sanatate la bebe mic...daca vrei mai multe informati nr meu de tel este :666780932 este mobilul meu
 pt. mamica si numai bine sanatate la bebe mic...daca vrei mai multe informati nr meu de tel este :666780932 este mobilul meu
alina_anto ce dulce este SARA,imi aduce aminte de ERIC al meu cu scuturatul lor de buzite nu degeaba sunt nascuti in aceasi zi
 nu degeaba sunt nascuti in aceasi zi mamica si bebe  scump.
mamica si bebe  scump.
Dana.H cata invidie doi baieti mari,frumosi de pici cine mai e ca tine
am uitat ce am mai vrut sa va scriu 

gabitzam spune:
gabitzam spune:
 Sa va zic si eu ca-s matinala, ca astia mici au ceva in fundulet, inainte de 7 au dat scularea. Asa ca e ora 10 si ceva, mancarea lui Andrei facuta, curatenie in toata casa, golit un dulap cu incaltaminte, facut razie, aruncat. Acum stau sa-mi beau cafeaua si iesim in parc.
La multi ani fericiti,Mihaela!!! Sa fii sanatoasa, sa ai zile frumoase, sa te bucuri de familie si copii.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Magnetism79 spune:
Magnetism79 spune:
 Ah ce bine esa stai dim sa-ti bei cafeaua in liniste!!!!!!!!!!
Azi iesim in parc cu piticul probabil in Cismigiu sau Herastrau nu ne-am hotarat inca asta dupa ce hranim porumbeii.
Gata m-am hotarat si mi-am si facut programare la doct pt marti, imi pun Mirena, cred ca e cel mai safe de pana acum.Eu cand luam anticonceptinale ajunsesem la 48 de kg atat eram de slaba, apoi cand le--am schimbat mi-am mai revenit, ajunsesem la 52 de kg, acum am 60 de kg in cond in care in sarcina am luat 30 de kg.Deci pt mine anticonceptionalele nu sunt asa de grozave.
MissBB sunt alaturi de tine!!!!!!!!!!Mama draga tu traiesti un adevarat cosmar, totusi parerea mea este ca aceste transaminaz ehepatice nu cresc asa aiurea,cresterile astea sunt date de ceva, tu ai fost internata cu fetita in spital?Mai stii ce medicatie i s-a administrat acolo?E clar , asa cum a zis si pediatra ca de la un simplu siropel de tuse nu pot creste atat de mult valorile.Este f. important in acest caz trecutul terapeutic al micutei adica ce medicatie a luat.Va dorim multa sanatate, mai ales puiului mic!!!!!
Mami de Bogdanici Pogonici

jady spune:
jady spune:
 a da 
Nicole e super programul! important e sa reusesti ,ca ERIC al meu cat mas chinui tot nu doarme inainte de 21:30-22:30 asa ca bafta multa in continuare

MIHASER la multi ani!!!! sa fi sanatoasa,si sa ai parte numai de bucurii
a am uitat sa va spun bebe meu are nasul infundat si plin cu muchusori,asa ca stam cu serul si aspiratorul nasal langa noi
cleo am citit ieri bancul tau atata am ras  aseara la comentat cu colegi mei de la restaurant...se prapadeau de ras chiar cu o seara inainte vorbeam de el si de show-ul cu tipul ala pe invers...ce sa facem in timp ce mai facem un mic ,o shawoarma,o salata mediterana ne mai trece timpul
aseara la comentat cu colegi mei de la restaurant...se prapadeau de ras chiar cu o seara inainte vorbeam de el si de show-ul cu tipul ala pe invers...ce sa facem in timp ce mai facem un mic ,o shawoarma,o salata mediterana ne mai trece timpul

mihaser spune:
mihaser spune:
 Buna!
Va multumesc frumos ptr urari! Inais multumesc ptr urarile adresate lui Cri...Am fost cam suparata ca de ziua lui nu a venit niciun copil, cu exceptia vecinei noastre de 3 luni...bine ca nu am inchiriat ceva ca dadeam banii degeaba. Petrecerea de la gradi a fost foarte haioasa in schimb si tortul cu Cars a fost bestial...i l-a facut o prietena.
Cat despre mine nu prea mai imi convine nimic...la anu` schimb categoria  , sotul mi-a luat cadou carti (total neinspirat - ca de obicei!), noroc ca a mai dres-o cu 5 trandafiri.
, sotul mi-a luat cadou carti (total neinspirat - ca de obicei!), noroc ca a mai dres-o cu 5 trandafiri. 
Va pup si va urez sanatate maxima bebeilor! Si Eli e mucioasa...a avut antibiotic, dar nu ii mai dau nimic...sunt sigura ca ii va trece cand se va mai incalzi vremea.

jady spune:
jady spune:
 fetele mai veniti cu o idee ,nu mai stiu ce sai dau lu bebe la cina ,pediatrul mia spus ca cerealele tip gris sunt cele mai indicate ...voi ce le mai dati bebelusilor ???

alina_anto spune:
alina_anto spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mihaser Buna! Va multumesc frumos ptr urari! Inais multumesc ptr urarile adresate lui Cri...Am fost cam suparata ca de ziua lui nu a venit niciun copil, cu exceptia vecinei noastre de 3 luni...bine ca nu am inchiriat ceva ca dadeam banii degeaba. Petrecerea de la gradi a fost foarte haioasa in schimb si tortul cu Cars a fost bestial...i l-a facut o prietena. Cat despre mine nu prea mai imi convine nimic...la anu` schimb categoria  , sotul mi-a luat cadou carti (total neinspirat - ca de obicei!), noroc ca a mai dres-o cu 5 trandafiri.  Va pup si va urez sanatate maxima bebeilor! Si Eli e mucioasa...a avut antibiotic, dar nu ii mai dau nimic...sunt sigura ca ii va trece cand se va mai incalzi vremea.  Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! | 
Mihaela, LA MULTI ANI!!!!

profita de ziua asta frumoasa si fa-ti cadou o plimbare frumoasa alaturi de comorile tale: Cri & Eli
 profita de ziua asta frumoasa si fa-ti cadou o plimbare frumoasa alaturi de comorile tale: Cri & EliFetele, din pacate nu am reusit sa mai ajungem azi in Buc, pt ca sotul meu a racit
 ..cu tuse, dureri de gat, de cap..Sper sa nu fie viroza si sa luam si noi.. Dar am fost eu cu Sara la plimbare, prin Campina, acum ne-am intors sa pregatim masa de pranz si mai iesim dupa-amiaza la plimbare, pt ca e asa frumos si cald afara!!
..cu tuse, dureri de gat, de cap..Sper sa nu fie viroza si sa luam si noi.. Dar am fost eu cu Sara la plimbare, prin Campina, acum ne-am intors sa pregatim masa de pranz si mai iesim dupa-amiaza la plimbare, pt ca e asa frumos si cald afara!!
Ma intrebati ce papa Sara in poza cu lingura de lemn: smantana!

MsBB Sanatate Andrei!

Intru pe seara sa ma uit la pozele DaneiH si sper sa-mi aduc aminte si ce vroiam sa va intreb..

Va pup! Sa aveti un wkd frumos! Diseara dam ceasul inainte! se mareste ziua! Yupiiiii!!!!
Mami fericita de
 Sara-Maria (9-mai-2008)
Sara-Maria (9-mai-2008)Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Lorich spune:
Lorich spune:
 Buna "dimi" si de la noi!
Mult s-a mai povestit, am retinut ca avem azi o mare sarbatorita, La multi ani Mihaela, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puii tai dragi !
La multi ani Naomi, Gabriel, Elena Ruxandra !
Tin pumnii stransi ca analizele Andrei by MsBB sa fi fost gresite, asa ca chestie stiu ca daca iei medicamente iti ies analizele proaste la ficat, fara sa fie ficatul bolnav neaparat! Oricum sper sa fie totul bine si cu cat mai putine intepaturi!
Miss ca ma intrebai  da, inca il mai alptez masiv si zi si noapte
 da, inca il mai alptez masiv si zi si noapte  , noptile sunt la fel, dar eu resusesc sa ma odihnesc, asa ca nu ma plang.
, noptile sunt la fel, dar eu resusesc sa ma odihnesc, asa ca nu ma plang.
Partea mai proasta e ca azi nu a papat (si nici ieri , mare lucru), e mai tot timpul marait si gata sa planga si suspectez mai multe posibilitati: dinti  , fasolica papata de mami in ajun
, fasolica papata de mami in ajun  sau pur si simplu nervi ca a aflat ca nu poate face chair tot ce vrea el!
 sau pur si simplu nervi ca a aflat ca nu poate face chair tot ce vrea el!
Alina  m-a terminat Sara cu dansul si "ma-ma"... o iubita!
Mishuta chiar ma intrebam pe unde mai sunteti voi, tu si Pretty
Azi pare o zi superba, o sa iesim in parc. Imi pare rau nu mai tin minte ce voiam sa mai raspund.
O zi buna va doiresc tuturor!
Edit: multumesc Stefany ? pentru Gummy Bear Ne place tare - tare... a zambilit si el azi, cu ocazia asta!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008