Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ce forfota! Matinale fetelor !
Eu pe la 5 am avut norocul sa fiu trezita de un ... camion ceva . Tot ambala motorul , paraia si pocnea de parca pleca tractorul la arat . Normal ca n-am mai putut sa adorm si pe la 6 s-a trezit si Andutza mica .

Adriana - tare ma gandesc la cat de afectat este cu adevarat un bb. Te uiti la el si zici ca e mic si nu intelege dar cine stie in sufletelul lui mic ce se intampla, cat sufera si cum raman marcati.
Ma simt de parca as fi intrat intr-un cerc vicios - din medic in medic, scapam de una dam de alta.
Sper din inima sa nu fie nimic pt ca nici un bb nu merita sa sufere

Danicris - bine ca ai scapat de audit. Ai dreptate, de multe ori barbatii nu-si dau seama cat de greu este sa stai cu un bb toata ziua pana nu ajung sa incerce si ei. Am chiar un amic care o intreaba pe sotia lui :"da' tu ce faci toata ziua? " plaja, fitness,masaj,cine festive

Intre timp am culcat si Andutza mica ma duc sa mai fac una alta pe la bucatarie pana se trezeste de tot, poate mai doarme vreo jumatate de ora.

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB
Am chiar un amic care o intreaba pe sotia lui :"da' tu ce faci toata ziua? " plaja, fitness,masaj,cine festive

Poze Andra (20.05.08)
Andra creste [/i]

amicu tau e sotsul meu?

intrebarea veshnica e: dar voi ce faceti toata ziua,fetelor? si io ii raspund: la barfa cu Noemi, Iasmina vecina, vara-ta, tragem matsa de coada, etc. Seara, cand vine tati, io pic franta. De ce oare....

edit: e pacat sa in comentez, sotul ma ajuta f. mult.
bine, si io l-am delegat, implicat pas cu pas, mai intai cu: tine aici ca imi baga picioru in kk etc. Si se descurca! Si in bucatarie ma mai ajuta (e spalator shef de vase), etc - pt ca nu imi ie usor, si pt ca e bine sa aprecieze toate eforturile noastre.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

amicu tau e sotsul meu?

intrebarea veshnica e: dar voi ce faceti toata ziua,fetelor? si io ii raspund: la barfa cu Noemi, Iasmina vecina, vara-ta, tragem matsa de coada, etc. Seara, cand vine tati, io pic franta. De ce oare....

edit: e pacat sa in comentez, sotul ma ajuta f. mult.
bine, si io l-am delegat, implicat pas cu pas, mai intai cu: tine aici ca imi baga picioru in kk etc. Si se descurca! Si in bucatarie ma mai ajuta (e spalator shef de vase), etc - pt ca nu imi ie usor, si pt ca e bine sa aprecieze toate eforturile noastre.

Chiar sper ca nu ! Lasa-l pe amicul asta sa fie unic, e suficient un exemplar ca el .
Consider ca este normal sa fie implicat si tati, bine in masura in care are timp si poate. Nu pot fi absurda sa-i sa faca ceva peste puterile lui dar in acelasi timp nici nu mi se pare normal sa puna mainile in sold si sa stea ca o floare si sa intrebe " da' tu ce faci?"
Suntem o echipa si trebuie sa colaboram ca una.
Imi amintesc ca imediat dupa ce m-am casatorit o matusa imi zicea : sa nu-i refuzi ajutorul, sa nu-l cocolosesti, sa nu ti se para normal sa faci tu tot si asa este. Nu degeaba se zice ca il ai asa cum-l obisnuiesti.
O prietena de a mea il rugase pe prietenul ei sa o ajute sa spele geamul de la balcon, ea fiind foarte mica nu ajungea sub nici o forma sa curate tot geamul. El a replicat senin ca NUUUUU , daca-l vede vreun amic si se face de rusine???
Mda - o fi vreun lucru rusinos sa-ti ajuti sotia/prietena . N-am sa inteleg niciodata chestia asta la barbati, sunt mai putin barbati daca ajuta? E drept, marea majoritate n-au timp dar sunt unii care prefera sa se scobeasca in nas si sa stea cu burta razgaiata in timp ce sotiile se spetesc sa-i multumeasca

Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

msBB, din ce povestesti, imi aduc aminte acu multi ani,imi povestea mama unui coleg de fack. - cand s-a casatorit, sotul o ajuta la multe: batut covoare, carat aaia, etc. Si il vede mama lui (soacra ei) si incepe sa bombane....asha i-a dorit biata femeie soacrei numai de "bine".. pt ca dupa aia nu a mai vazut ajutor.

cat despre spalat geamuri, ieri am iesit (intr-un maaaaare final) cu tati la plimbare pe stradutse. La un bloc, in exterior, la parter un tip tinerel (25-30ani, sa zicem), taraiia o scara, galeata, solutie de geamuri,carpe, tot arsenalul. Dar cu un asha elan...de ziceam ca da divorts in urmatoarele minute. Deci s-a suit pe scara, in dorul lelii, i-a cazut din mana t-ul de spalat geamuri. A coborat, l-a luat- tot in doru lelii, si nu ca ar fi fo scara instabila, ci pur si simplu a stat 30sec sa vaza daca il ridica sau nu de jos, dupa aia a urcat pe scara, si-a reashezat ustensilele (in galeata/langa galeata), s-a uitat care geam si cum si ce, s-a uitat la cei care treceau etc. normal ca am ras de el!! parea Hucklyberry Finn trimis de matusha sa dea cu var cand era vreme de scaldat!!! Probabil ashtepta consolare si mila de la noi. Mie imi e mila de nevasta sa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Buna dimineata fete cucuiete.De vreo 2 saptamani tot tin sa va scriu,dar nu mai reusesc,plus ca mi se pare ca nu am asa de multe chestii sa va scriu,despre Dia,doar ce mai aud si eu,hihiih.Dar acum,ca am vazut ca MissBB are probleme,trebuie sa vascriu.Deci,MissBB,fii atenta ce am patit eu anul trecut pe vremea asta.Lucram cu un bebe de vreo 2 ani,care lua toate racelile de la gradi,bineinteles,si apoi mi le dadea mie,deci,odata la 3 saptamani,eram 2 saptamani racita.La ultima raceala a fost jale,si am facut si febra,si am ajuns laminunatul meu medic de familie.Care mi-a dat sa iau o saptamna ampicilina.Ei,si am luat,intre timp m-am mai desteptat si eu,sa mai citesc una alta.Fetelor,cat timp am luat pastilele,am fost un om drogat,eu nu am amintiri din saptamana aia,nu am iesit din casa canu eram in stare sa merg.Bineinteles ca raceala a trecut tot cand a vrut ea.Si dupa vreo 3 zile am fost sa imi faca analizele uzuale.Si atunci bomba.Ma intreaba,consumati alcool?Hahaha,zc da,in medie cam 30 de grame de tuica pe an.Imi spune ca ficatul meu functioneaza ca al unui alcoolic.Transaminazele(transamitazele,cum se zice ca nush,)erau cam 200,cand norma era sa fie 50.Bun,si acum ce facem.in mod normal,ar fi trebuit sa ma trimita sa imi faca o biopsie,sa vada ce e inauntru,ca hepatite nu aveam,si nici nu am avut vreodata,de baut nu beam.Si se intreba si el,si imi spune ca e posibil ca raceala si pastilele sa imi fi dat asa tare corpul peste cap,dar nu era sigur,si i se parea ciudat.Si a zis ca asteptam sa vedem ce se intampla.Si peste o luna,in care am mancat doar fructe si legume am fost din nou,si era mai bine,si peste inca o luna iar erau valorile mai mici,siin a treia luna au fost perfecte.Deci,da,au fost pastilele si raceala.Asta e sigur.Sper sa te ajute un pic experienta mea,ca si eu citeam pe net,si ma gandeam cat mai am de trait,si boceam zilnic,pana mi-am zis,na ,bine ca e ceva la ficat si nu la plamani sau inima,ca ficatul se mai regenereaza,imi dai da mama o bucata de e cazul,hihihihi.Deci nu a fost dracul chiar asa de negru.Postez asta ca poate il pierd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LA MULTI ANI DRAGA SI SCUMPA MIHASER!!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Asa,despre mine,eusper sa incep un curand un curs,e amenstecat limba si alte mii de chestii,sper sa reusesc sa o scot si eu la capat vreodata in viata cu minunata de germana.
Si ultimele preocupari ale Dianei le putei vedea aici,hihihiih
http://family.webshots.com/photo/2650120690103428627qYWOqd
Eu m-am socat putin cand am vazut ca e deja pe olita,dar,dupa aia m-am gandit ca va veni si randul meu sa imi sochez cumnata cand nu voi pune copilul meu pe olita pana pe la 2 ani,deci suntem chit
Miss Parker,povesteai acu ceva timp de olita,si iar m-ai socat.Deci,la mine fizic e totul ok,vezica e mare si incapatoare,apa nu beau exagerat,si totusi,sunt mai rau ca o femeie gravida.Drumurile mele se calculeaza in functie de unde sunt veceuri,sincer sa va spun am apelat de multe ori si la minunatele tufisuri,chiar si aici in Germania.Toti prietenii rad de mine ca,atunci cand o sa fiu gravida,o sa stau in pampersi.In afara faptului ca am suferit de enurezis nocturn pana pe la 13 ani cred,vai,nu imi vine sa cred ca va povestesc asta,pt mine pipi este un stres.E destul sa imi aduc aminte de el,si in 5 minute vreau la baie,astea sunt singurele momente cand ma cert cu sotul meu,care imi explica ca gasimimediat un veceu,si eu ma isterizez,ca mi se pare ca imi explodeaza burta.Si cand ajung,fac un pic si gata.Deci,undeva e o problema,si nu e fizica,da nush nici cum as putea afla care e baiul.
Si ca sa imi mai laud putin minunea de nepotica,va spun programul ei de somn,de la 9 seara,pana la 8dimineata,doar cu 2 intreruperi de cate un minut de ceai,si cam 2 ture de 2 ore de somn in timpul zilei.Eu tot ii spun cumnatei mele ca 3 sferturi din femeile din lumea asta ar fi geloase pe ea la cat ii doarme copilul,hiihhi,nu-i asa?
Sa ma scuzati ca nu am facut conspect,dar am zis ca va povestesc numa patania cu ficatul,ca tre sa plecam la targul de vechituri(am o probelma cu chestiile din casele oamenilor si cusecond handurile)si uite cat am scris iar.
Va pup pe toate si va doresc un weekeden linistit si insorit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mishutza

Buna dimineata fete cucuiete.De vreo 2 saptamani tot tin sa va scriu,dar nu mai reusesc,plus ca mi se pare ca nu am asa de multe chestii sa va scriu,despre Dia,doar ce mai aud si eu,hihiih.Dar acum,ca am vazut ca MissBB are probleme,trebuie sa vascriu.Deci,MissBB,fii atenta ce am patit eu anul trecut pe vremea asta.Lucram cu un bebe de vreo 2 ani,care lua toate racelile de la gradi,bineinteles,si apoi mi le dadea mie,deci,odata la 3 saptamani,eram 2 saptamani racita.La ultima raceala a fost jale,si am facut si febra,si am ajuns laminunatul meu medic de familie.Care mi-a dat sa iau o saptamna ampicilina.Ei,si am luat,intre timp m-am mai desteptat si eu,sa mai citesc una alta.Fetelor,cat timp am luat pastilele,am fost un om drogat,eu nu am amintiri din saptamana aia,nu am iesit din casa canu eram in stare sa merg.Bineinteles ca raceala a trecut tot cand a vrut ea.Si dupa vreo 3 zile am fost sa imi faca analizele uzuale.Si atunci bomba.Ma intreaba,consumati alcool?Hahaha,zc da,in medie cam 30 de grame de tuica pe an.Imi spune ca ficatul meu functioneaza ca al unui alcoolic.Transaminazele(transamitazele,cum se zice ca nush,)erau cam 200,cand norma era sa fie 50.Bun,si acum ce facem.in mod normal,ar fi trebuit sa ma trimita sa imi faca o biopsie,sa vada ce e inauntru,ca hepatite nu aveam,si nici nu am avut vreodata,de baut nu beam.Si se intreba si el,si imi spune ca e posibil ca raceala si pastilele sa imi fi dat asa tare corpul peste cap,dar nu era sigur,si i se parea ciudat.Si a zis ca asteptam sa vedem ce se intampla.Si peste o luna,in care am mancat doar fructe si legume am fost din nou,si era mai bine,si peste inca o luna iar erau valorile mai mici,siin a treia luna au fost perfecte.Deci,da,au fost pastilele si raceala.Asta e sigur.Sper sa te ajute un pic experienta mea,ca si eu citeam pe net,si ma gandeam cat mai am de trait,si boceam zilnic,pana mi-am zis,na ,bine ca e ceva la ficat si nu la plamani sau inima,ca ficatul se mai regenereaza,imi dai da mama o bucata de e cazul,hihihihi.Deci nu a fost dracul chiar asa de negru.Postez asta ca poate il pierd

mishutza, acum ca ai povestit, mi-am adus aminte ca si mie imi zicea o prietena medic ca nu recomanda nici macar o pastila sa iau de capul meu, ca imi dau organismul repede peste cap, poate nu vizibil dar la analize se vad.

MsBB, iti recomand sa le repeti mai incolo, peste 1 luna si la alt laborator - eventual sa mergi cu astea sa le vada si la un alt pediatru (daca gasesti unu de spital de copii, nu dr de famelie cu competenta pediatrica).

off...tare greu e cu puii mici. Moralul sus, noi te sustinem si incercam sa te intelegem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Nicole1980, da ai fost atenta ca pe fisa fiscala nu sunt trecute veniturile nete, da? Acu scuza-ma daca stiai, dar ma gandesc cat de idioti ar tb sa fie aia care ti-au completat adeverinta, adica nu exista un sistem informatic de unde pot scoate situatii... zic si eu.

M-am uitat la Sara-scortisoara e minunata cum spune ea mama si cum danseaza (apropo de asta ar tb sa facem o trupa de dans) si cum face toata lumea burrr(nici nu stiu sa scriu)
Fetelor eu sunt fascinata de copilasii astia, cat au crescut ei, mie acum mi se par asa, marisori, nu mai sunt bebelusi, sunt superbi

Micaela - da, am scazut impozitul si e diferenta la o luna cu 3000 ron...exact prima de paste de anul trecut, insa eu n-am stiut ca e trecuta ca nu mi s-a dat pe card. Asta inseamna cam 280 ron / luna....este totusi o suma mare pe care n-as fi luat-o dc stateam in concediu....ce mai pot face ? nimic...decat sa le bat obrazul.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza!

Copil adormit la 8 aseara (nu s-a mai intamplat asta de nu se mai tine minte cand...ea adoarme dupa ora 22). Trezit la ora 8. Am decis ca imi place programul asta mai mult decat precedentul (adormit la 22.30-23, trezit la 8 sa pape, adormit pana la 10.30-11 in continuare). Voi ce ziceti?

Sa revin la evenimentele zilei: Mihaser!! Sa fi sanatoasa si sa ai parte de o zi superba azi, alaturi de cele 2 minuni si taticul lor!
Apoi mai avem pentru Andrei Tiberiu (pr ieri, cu scuze ca ieri am fost aeriana...deh ) si pentru Elena Ruxandra !

Alina_anto delicioase si pozele si filmuletele! Noi cred ca iesim in parc azi. Mai vb la tel. eventual. Nu stiu ora...

DanaH foarte frumoase poze. Baiatul lui mama si fata...parca a lui tata...nu mi-am dat 100% seama! Sau tot cu mami seamana?

Emycor l-am vazut si pe Rares dar uite ca nu am scris...Un scumpic. Si mie tot poza cu ursuletul mi-a placut!

Mai m-a luat somnul deja...daca nu am mers la somn o data cu Iasmina asa-mi trebuie...eu eram obisnuita cu portia de somn 8-10.30 dimi...uofffff. Iasmina e in forma maxima, deh. O cred si eu dupa 12 ore de somn!

Ma duc sa pregatesc micul dejun. Sa il pregatesc si eu o data ca o sotie ce sunt ...desi e de obicei jobul domnului sot! Fac o omleta cu marar, ceapa verde, leurda si cascaval. Good start pentru un wkd!

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput