Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetele!!!
LMA Mihaser, sa fii fericita si iubita, sa te bucure copilashii!!

Noi suntem bine, fata nu a mai facut temperatura deloc. Cu ceva mucisori ne luptam in continuare, ne ajuta batista si oftamesone-ul.

Va pupam pe toate!

Aaaaa, am vazut Scortishoara, ce dor ne era de ea!!! Pupam si pe alina_anto!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Am vazut ca a scris Ylari de Ophtamesone - si noua ni l-a prescris pediatra si chiar vroiam sa il dau Annikai, ca m-am saturat de muci - pe prospect scrie ca e un corticosteroid (ce este asta - ceva cu cortizon??) si mai are si subst de antibiotic - asa ca am mai asteptat si am pus doar Pivalone

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Sa cresteti mari si sanatosi si papaciosi!!!

NAOMI, GABRIEL, ELENA RUXANDRA

La multi ani Mihaser!!!!!!

Intru si eu pe fuguta:
Msbb multa sanatatea Andrei si astept vesti bune de la voi, am convingerea ca daca vei repeta analizele vor iesi rezultatele mult mai bune. Va pupam muuuult si va iubim la fel de mult!!!!

Fetelor eu nu mai stiu cum sa fac cu puiul meu. Acum ca am renuntat la fas si nu mai punem botoseii de la fas in picioare, am zis si eu sa incalt baiatul mai ales ca s-a ridicat si in picioare. Ma refer sa il incalt cand iesim afara. Vreau sa va spun ca numai cand ma apropii cu incaltamintea de talpa lui urlaaaaaaaa si se pune pe un plans de zile mari. L-am pipait cand era linistit la picioruse ca m-am temut sa nu aiba ceva si sa il doara dar nu are nimic.I-am pus sosete, 2 perechi cat am iesit zilele astea afara dar cat sa o mai tinem asa. Acum incerc sa ne imprietenim cu ghetutele dar nimic.Voi de unde luati incaltaminte pt bebei, ma gandesc sa cumpar ceva care sa intre cat mai usor in piciorus dar nu stiu ce pt ca oricum isi face talpa covrig cand vreau sa ii pun. Invatati-ma si pe mine ce sa fac please!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna fetelor!

Am vazut ca a scris Ylari de Ophtamesone - si noua ni l-a prescris pediatra si chiar vroiam sa il dau Annikai, ca m-am saturat de muci - pe prospect scrie ca e un corticosteroid (ce este asta - ceva cu cortizon??) si mai are si subst de antibiotic - asa ca am mai asteptat si am pus doar Pivalone

Adriana

Despre corticosteroizi nu stiu sa iti raspund... O sa ma interesez, dar despre antibiotic pot sa iti spun ca Ophtamesone N contine Neomicina. Noi dam Ophtamesone simplu, fara N. A zis doctora ca neomicina mai mult ameteste dusmanii, si ca daca e cazul mai bine facem exudat si ne da unul "dedicat".

Edit: Da, cortizonul este un corticosteroid.

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Adriana la fel si la noi cand a fost racit i-am dat Opthamesone simplu fara N dar picaturile care ne-au fost bune au fost Colargolul! Sanatate !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Adriana la fel si la noi cand a fost racit i-am dat Opthamesone simplu fara N dar picaturile care ne-au fost bune au fost Colargolul! Sanatate !

Si noua ne recomandase doctora colargol, dar n-am gasit, am inteles ca nu se mai face (e un preparat care se face in farmacii. L-ai gasit usor?

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

insanatosire grabnica la mucoasele noastre!

andrada, nu stiu cum sa faci cu incaltsamintea...noi inca iesim cu dres+sosete groase, pantofiorii is cu 2 randuri de scai, se largesc bine sa intre picioru' dar fata doar se joaca cu ei. Nu poa sa mearga de-a bushilea incaltsata, s-a gandit soacra mea sa nu o mai lase desculta pe jos (cum fac io), si i-a pus papucii - si ea a inceput sa urle, ca nu are aceeasi mobilitate -cred. Poti sa ii lasi sa se joace cu ei, sa se imprieteneasca - sa iesi cu sosete si le dai jos sa il incalti cu pantofii cand e in carut....
sa le pui shireturi lungi sa ii apuce si sa traga de ele, ca pe o joaca?

voiam sa va zic ca am fo in parc la alergat 1 tura de balta de tineretului. Asta e vestea buna- ca nu is ramolita, mai ramolit e tati care s-a oprit de vreo 3 ori.
vestea proasta e ca m-am suparat rau - nu stiu cum am pierdut un cercel la fifitsa. Cred ca s-a deschheiat (dar e prima data cand am surpriza asta)- cand am imbracat-oo, sau cand isi dadea jos caciula... si supararea mare e ca nu am rvazut io- ce si cand.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Mai fetelor, turbez in casa - asa o vreme frumoasa si noi (eu cu Annika adica) consemnati la domiciliu.
Da maine iesim, morti copti - nu se mai poate asa

Ylari, Andrada, merci!
Si noi tot fara N avem, acum am vazut, pe prospect era scris si de celalat cu N, insa eu n-am facut vreo diferenta.

La multe lunite Elena Ruxandra!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

O sambata frumoasa si scuze ca am citit ultimele pagini pe fuga si pe diagonala, pe netbook, ca am mai lucrat si la alt proiect al meu... despre care veti afla curand.

la multe lunite la toti bebeii aniversati azi, Naomi, Gabriel, Elena Ruxandra, sa va fie viata frumoasa si senina, plina de sanatate, noroc si bucurii!

LA MULTI ANI, draga noastra Mihaser, sa te sarbatoresti frumos azi, iar noul an de viata sa te gaseasca sanatoasa, vesela, fericita, cu inima plina de iubire de la si pentru familia ta frumoasa

Azi noapte a dormit David pana la 3, dupa aceea eu l-am trezit cand m-am intors si a fosnit patura, mai, copilul asta e extraordinar de sensibil (cand ma gandesc la altii gen Felix, pe care il pune ma-sa adormit din patul ei in patul lui si nu se deranjeaza sa se trezeasca!!!!), a tresarit brusc si a inceput sa urle, dar nasol de tot... L-am luat pe brat, s-a mai frichinit 5 minute si a adormit, numai eu am ramas treaza cam inca o ora... Uite ca nu e regula ca toti copiii intarcati dorm mai bine, sau cel putin nu de la inceput...

Gata, am intrat si noi in randul lumii, in sfarsit a inceput si Daviducul sa se deplaseze ca lumea si l-am si prins pe video: AICI

Am vazut poze si filmulete superbe cu Sara Scortisoara de alina anto, cum danseaza ea si spune ma-ma , am vazut copii frumosi de DanaH, poza ASTA m-a emotionat tare mult...

Danicris, chiar ca a fost penibil directorul cu acel „mersi”... Nu stiu de ce, dintotdeauna am avut oroare sa zic „mersi”, ori zic multumesc, ori macar „mersi mult”, altfel zau ca mi se pare bataie de joc, desconsiderare... dar vorba aia, zi mersi si de-atat

MsBB, iti doresc si va doresc din tot sufletul sa aflati cat mai repede care sunt adevaratele probleme. Uite, ma mananca iar degetele (fiindca ma doare inima de mila scumpei mici!!!) sa-ti zic ca a fost iresponsabil doctorul care i-a facut vaccinurile stiind de valorile hepatice in neregula. Numai un copil perfect sanatos se vaccineaza, deci e cu atat mai grav ca s-a stiut de problemele cu valorile hepatice si totusi nu au existat scrupule in a o vaccina. Stiu ca nu te consolez cu gandurile mele, dar mai bine iti pui mai multe intrebari si cauti in mai multe directii decat sa stai cu mainile in poala si sa iei drept bun ce iti zice un singur doctor.

mishutza, bine ca ai mai dat si tu pe aici! Urata experienta ai mai avut si tu cu medicamentele. Poate erai si alergica la ampicilina, ca unii medici o prescriu ca pe tic-tac... Oh, cand aud de probleme cu germana sunt asa fericita ca macar cu talentul la limbi straine m-am nascut si eu... Bafta multa cu invatatul!! Unde faci cursul? Cat despre senzatiile tale cu vezica, parca m-ai descris pe mine, e clar ca totul e psihic, nu? In mod sigur si tu ai fost cumva traumatizata... Mie de pilda mi se povestea ca atunci cand eram mica ii „amuzam” pe toti ca ma tineam enorm de mult cu pipi, pana cand nu mai puteam si simteam ca explodez (invatasem de mica sa n-o supar pe mami si sa tin totul in mine, sa fac doar la comanda ei), iar cand veneam de la WC le spuneam la toti ca „am facut un pipi luuuuuung”...

inais, ehei, ce mult mi-ar place si mie program din asta, culcat la 8 si sculat la 8, am avea si noi timp sa vedem ceva filme seara inainte de culcare, DAR premiza ar fi sa doarma fara intreruperi chinuitoare pentru mine, fiindca asa eu am nevoie mare de somnul ala de dimineata de la 6:30 pana la 9, altfel nu mai sunt om toata ziua...

jady, eu ii dau lui David cereale tip gris (din porumb, orez si tapioca, totul bio si fara gluten), cereale de orez si mei, astea sunt cam singurele fara gluten si pe astea raman. E suficient. I le alternez cu laptic, cu apa si fructe, ieri i-am introdus banane (a mancat bine).

Lori, atunci alapteaza in continuare, sa nu cumva sa-l intarci in speranta ca va dormi mai bine. Uita-te la mine, ca nu functioneaza decat sporadic...

Ylari, multa sanatate in continuare pentru Eva! Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Miss ce dulce e David ,o super tare si cum au crescut !!!!multumim de sfat si eu ii dau la fel dar cereale de la nestle ce au ceai de tei,eu ma intrebam daca pot manca ceva de supic,sau stiu eu ....un pireu de verdeturi????

Andrada si ERIC face figuri dar nu merge cum vrea el...iam luat botosei de casa cu maimutoi si se juca cu ei

Mergi la inceput