Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 7
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona babymom pupici incerc sa imi distrag atentia...sa vedem acum maine ce iese la coproparazitologic.... oare trebuie sa o tin departe de lume in perioada asta? maine ne programasem sa ne intalnim in parc cu niste prieteni care au o fetita de 1 an...ar putea avea thea ceva ce s-ar transmite? |
Anamona sunt aproape 100% convinsa ca problemuta voastra nu are o cauza infectioasa, prin urmare nu vad de ce sa o izolezi pe Thea.
Chiar daca, presupunand ca are ceva infectios, infectiile digestive se transmit numai fecal-oral, prin maini murdare si nu pe calea aerului.
Rotavirusul nu se detecteaza prin ex. coproparazitologic sau coprocultura, ci prin tehnici speciale de identificare a virusurilor - ELISA sau polymerase chain reaction.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui Brigitte Nerantula...lumineaza-ma si pe mine te rog...dupa cate vad, in Ro nu exista cereale simple, biologice, adaptate bebeilor de 4-6 luni?? daca-i asa cum cred...atunci am niste raspunsuri la ceva intrebari pe care mi le puneam...ca sa fiu mai bine inteleasa, iti voi da un site...este ceea ce-i dau Mayei...exista echivalent si-n Ro? http://www.heinzbaby.com/english/solid/ Merci |
Brigitte, cereale simple bio eu de gasit usor pe piata sunt numai cele de orez. Altele se pot comanda pe babypoint.ro. Fructe si legume la borcanele bio se gasesc cele Hipp, dar nu toata gama la noi. Magazine bio deocamdata sunt putine tare si eu recunosc ca nu le stiu .. am intrat intr-unul singur si nu aveau cereale de bebelusi, numai borcanele Hipp.
Nu stiu daca ti-am raspuns la intrebare ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui mamidestefan eu nu pot sa vad filmuletzul ![]() ..am incercat de citeva ori..dar se blocheaza ...![]() LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici |
Cred ca e de vina conexiunea ta :(
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui anamona mamidestefan multumesc de sustinere.... am vazut poze :) bebei frumosi si mamici pe masura :) coprocultura as vrea sa o fac si la institutul Cantacuzino...pediatra noastra ne-a recomandat cateva laboratoare mai serioase (probabil din aceleasi motive evocate de tine)..cantacuzino, iomc si grigorescu parca acum sa ma lamureasca si pe mine cineva....rotavirus iese la coproparazitologic? |
..multumimnu pot sa iti spun sigur...ca dosarul lui Stefan e in camera unde doarme Izabella ...cert e ca ..fie pe coprocultura..fie pe copropara.. iese rotavirusul...
dar nu cred ca e cazul vostru...eu stiu ca enterocolitele virale (rotavirus...si altele)..se manifesta cu varsaturi, dar scaunele sunt fara singe ..
pe cind cele bacteriene (shigella, salmonella..) nu au varsaturi ..ci au scaune cu singe.
Vorbesc si din experienta cu Stefan ..in toamna a facut o enterocolita virala...acum in februarie una bacteriana.
LE : am vazut ce a scris babymom..dar eu stiu sigur ca pe una din analizele (coprocultura sau coproparazit.) lui Stefan scria "rotavirus - negativ"..
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici
Brigitte spune:
Nerantula...deci, daca am inteles eu bine, in Ro exista numai orez bio, si-atat! restul precum orz, ovaz,grau, nu exista, si-n spetza cele adaptate ptr 4-6 luni...iar ptr 6 luni+ sunt, dar amestecate sau cu fructe...am inteles eu bine??
daca-i asa, mea culpa,sustineam sus si tare ceva care voi nu aveati de unde stii, iar eu n-am specificat..
Mayei ii dau acest sort de cereale, Heinz, sunt cei mai tari de pe piatza la ora actuala, experintza intr-ale alimetatiei bebeilor de peste 70 de ani...ce sa zic, pe mine m-au convins si mai mult dupa ce-am vb personal c-un reprezentant de la companie.
Merci mult de raspuns
babymom75 spune:
Fetelor, va pup si va doresc o noapte linistita, ca eu nu mai pot de somn: azi-noapte n-am putut sa adorm, iar cand as fi dormit eu, s-a trezit Dragos; a stat treaz de la 5:50 pana la 6:30, eu m-am culcat dupa ora 2, deci am dormit vreo trei ore, si alea intrerupte de reprize dese de alaptat.
Somn usor!
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
Brigitte spune:
Cu multa placere Nikolici
..de sunt nelamuriri ptr partea engleza...o pot rezolva si pe aceia![]()
Corrina spune:
babymom75 somn usor si linistit
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos