Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
gaia.nevia spune:
anamona, esti totala. din linkul ala am dat in altele si nu ma mai pot opri din ras. o sa trezesc plodix.
acum citesc despre s*x oral ![]()
hmmm... inteleg ca nu mi-ai vauzt ciorapii rosii. clar ca ma pricep la fizionomii de mor.
multa sanatate Theei.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
sabinel spune:
Nerantula, Amalia s-a indragostit iremediabil de curajosul Gruia. mai ca dadea si ea din picioare si maini, vazandu-l in apa. probabil c-am uitat sa mentionez, dar gagica mea adora apa. va pupam
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidestefan dar nu cred ca e cazul vostru...eu stiu ca enterocolitele virale (rotavirus...si altele)..se manifesta cu varsaturi, dar scaunele sunt fara singe .. pe cind cele bacteriene (shigella, salmonella..) nu au varsaturi ..ci au scaune cu singe. |
saru'mana pt clarificari
imi pare tare rau ca a trebuit sa experimentezi toate astea ....
anamona spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia hmmm... inteleg ca nu mi-ai vauzt ciorapii rosii. clar ca ma pricep la fizionomii de mor. ![]() multa sanatate Theei. |
neuronu e obosit..... ce ai vrut sa zici cu ciorapii rosii?
multumim
anamona spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia anamona, e ok tzuki? io eram cu ciorapii fistichii ![]() |
te-as fi recunoscut cu siguranta....mereu ma uit dupa mamici cu copii doar doar o fi careva de aici
ce i-ai zis?

merg la culcare... noapte buna
CosmyB. spune:
Ada
si au am citit din grozavii
Doamne cata imaginatie au unii. Multumim pentru link Anamona chiar am rass ![]()
![]()
Aly
pentru grasunelul lu` mama 
Am vazut poze cu gasca DC si bebei dragalasi Lumi hunii tai sunt mortali. Ce frumoase sunt pozele, clar se vede diferenta MARE intre prima luna si baieteii adevarati de acum 
Izabella si Mihnea (sper sa nu ma insel
) sunt niste scumpi 
L-am vazut si pe Gruia cu mami in piscina
tare cuminte e el 
Corrina votat broscovenia ![]()
Giuliana e super ca poti sta linistita. Si eu am incredere in mama, dar parca tot n-as lasa-o pe pitica. Io-s paranoia intruchipata sa stii
Toata aprecierea
Cand o sa plece in oras si o sa lipseasca noptile poate ma obisnuiesc cu ideea ![]()
![]()
![]()
Anca ma bucur ca a papat Carla. Nu cred ca ii face rau cateva picaturi de lamaie, mai ales ca e amestecata in mancare. Altfel ar fi f acida pt stomacelul ei 
Pozici
Mamica
de
Maya
babytza spune:
ca nu am somn...
anamona e mai bine asa , cu 400 dar nici cu 250 nu era jale, ca ei recupereaza
ma bucur ca nu mai aveti scaun asa cu probleme, poate a fost o intamplare 
Ada eu doar am ras de coment-ul lui nikolici
ca e pusa pe sotii in ultimile zile 
GIuliana Edi e un scump ca de obicei
si nu ii mai lua biberonul din gurita , nu mai supara baiatul 
Nerantula ce cuminte a fost Gruia in bazin ....super
parca la sfarsit cand l-a bagat cu capul in apa s-a ofticat , dar in rest tare i-a placut 
Vazut poze cu intalneala in Ior
mamicile frumoase si pe bebeii lor 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babytza spune:
anamona ce mi-ai facut...

de mult nu am mai ras cu lacrimi in halul asta....aia cu "spalata sau nespalata" e mortala...am incercat sa ii citesc si sotului dar radeam cu asa pofta ca abea intelegea pana terminam eu fraza....![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
khristin spune:
Nerantula, inotator de performanta il faci pe Gruia. Bravo, esti o mamica super
.
Aly, bine ai revenit
.
Brigitte, imi pare bine sa te revad activa pe forum. Mayah are niste ochi senzationali
. Am vazut site-ul postat de tine de la Heinz. Si noi l-am folosit la domnisoara noastra acum 6 ani, deocamdata nu le-am incercat la Chris ca ii gatesc eu majoritatea, dar am incredere in ele.
M-am uitat putin peste pozele voastre si m-a apucat o nostalgie de Quebec City ...![]()
Piolica, tin pumnii sa ai o interventie cat mai usoara si sa te reintorci cat mai repede la Elsa. 
In alta ordine de idei, Chris a avut febra usoara in jur de vreo 37 si ceva, a fost extrem de indispus zilele astea. Cand m-am uitat azi in gurita lui am vazut dintisorul ce sta sa iasa ca o perla micutza. Deci ne pregatim de PRIMUL DINTISOR
. La cat timp iese al doilea, stiti ? Se pare ca juniorul e mai precoce ca sor’sa. 
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".