Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Brigitte

Nerantula...deci, daca am inteles eu bine, in Ro exista numai orez bio, si-atat! restul precum orz, ovaz,grau, nu exista, si-n spetza cele adaptate ptr 4-6 luni...iar ptr 6 luni+ sunt, dar amestecate sau cu fructe...am inteles eu bine??

daca-i asa, mea culpa,sustineam sus si tare ceva care voi nu aveati de unde stii, iar eu n-am specificat..

Mayei ii dau acest sort de cereale, Heinz, sunt cei mai tari de pe piatza la ora actuala, experintza intr-ale alimetatiei bebeilor de peste 70 de ani...ce sa zic, pe mine m-au convins si mai mult dupa ce-am vb personal c-un reprezentant de la companie.

Merci mult de raspuns

Brigitte, in mare ai inteles corect, cel putin la drumul mare nu se gasesc cereale bio pentru 4-6 luni altfel decat de orez. Pentru dupa 6 luni mai gasesti cate ceva, putin, fie in combinatie de mai multe cereale, fie cu fructe. Insa, daca vrem cu tot dinadinsul, se pot comanda, deci intr-un fel sau altul sunt accesibile, dar nu Heinz.
Dar nu vad legatura cu discutia ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata si poftiti la cafelute si ceaiuri!
Eu am avut o noapte lunga, dormit 6 ore legat, piticul s-a trezit direct la 6 Noi avem o noapte cu 5 treziri, o noapte cu una singura, nu inteleg nimic, dar macar nu ne plictisim in aceeasi rutina

Sabinel, ce se mai bucura Gruia c-a impresionat fata, toata ziua m-a batut la cap sa-l filmez ca sa-l vada Amalia, ca n-o sa planga si o sa fie curajos si la scufundare! Pupam mica pestiosoara de la Bacau!
Corrina, votat broscuta si salvat pagina la Favorite, sa o mai vizitam si votam din cand in cand Cand ii iei mertzan animalutului de atatea puncte?
Babytza, multumim! Da, s-a ofticat putin la scufundare, dar muuuult mai putin decat altadata! Deh, il vedea atata lume!
Khristin, multumim! Si pupici si inotatorilor tai, care-s mult mai avansati decat noi, cum am inteles

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigitte spune:

Khristin!! ..ca fait longtemps!!

merci ptr aprecierile aduse Mayei,din cand in cand mai urmaresc postarile si de-aici si de pe diasporati-am vazut si mandretzea de flacau, creste ca din apa...sora-sa pare tare mandra de el, ca mai , frumoasa familie.aaa....si-apropos de familie, am vazut ca v-ati facut una din vancatze in Dominicana, la Punta Cana..am vrea sa mergem si noi vara asta acolo, dar cica n-ar fi f indicat s-ajungem acolo c-un bebe de 10 luni...toropeala mare, iar pana la iarna viitoate numai am rabdare...vroiam sa te intreb detalii despre plaja,conditii,etc...dar asta mai bine in PM ...cat despre Quebec, frumos oras, frumoase locuri...merita vazute la intervale regulate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

neatza,

ce bine era cand se trezea mihnea la 9-9 jumatate.....acuma la 6 jumatate da trezirea
Cosmy merci pentru votat broscovenia
Nerantula ce onoare, ce onoare - multumim din suflet eu si pentru favoare vad ca nici haiducelul tau n-are somn dimineata. sau esti tu matinala?

se anunta o zi frumoasa azi la constanta, numai buna de ceva shopping
apropos de asta: vreau sa cumpar un steamer: aveti idee daca tefal vitamin plus este mai bun? chiar pastreaza mai bine vitaminele sau dau cu 100 de ron mai mult degeaba?

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza. pe fuga intre biberoane si alte tipuri de mic dejun...

a intrebat cineva cum se schimba formula de lapte, din 1 in 2 sau dintr-un brand in altul.

mie pediatra mi-a zis asa: masa 1, o masura formula noua, restul, formula veche, masa 2, doua masuri formula noua, restul formula veche, si tot asa pana inlocuim complet cu formula noua.

Eu am schimbat si mai lent de atat, adica, am inlocuit cate o masura la fiecare 2 mese. Si tot s-a constipat Radu, dar poate nu are legatura cu asta, desi...

succes!

edit: acu am vazut si cine intreba, CD. Toata treaba intr-un singur biberon, adica pui apa (la noi 210ml) 1 masura formula noua, 6 masuri formula veche, si tot asa. Mie mi-a luat vreo 5 zile sa le schimb, pentru ca am vrut sa termin tot nan1 si m-am lungit pana am gatat cutia.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata!
Ce zi frumoasa, tocmai buna pt. o plimbarica cu familia intregita (Eva, mami si tati). Trebuie sa profitam de week-endul asta insorit, caci am vazut prognoza pe yahoo si inmh si inceputul saptamanii urmatoare va fi ploios. Uff...nu mai vine primavara asta cu vreme calda si insorita!!!
Nerantula, scump foc micutul inotator. Imi place de el la nebunie!!!. Cat despre decizia ta de a opri pt. cateva zile diversificarea, mi se pare o idee buna. La fel am procedat si eu cu Eva, cand pt. cateva zile am facut pauza de legume si am mers numai pe fructe, iar reintoarcerea la legume a fost promitatoare. Sper sa n-o fi laudat degeaba.
Brigitte, am vazut frumusete de fetita si numele imi place tare mult. Multumim pt. traducerea textelor de mai sus, chiar le consider folositoare.
Anamona, sper ca printesa Thea sa fie bine cat mai repede si multumim pt. linkurile cu chestii amuzante. M-am stricat de ras, citind asa, printre picaturi

Iar acum, special pt. cuscra Andy_g si puiutul Andrei:
poti sa te superi pe mine, mami?
cu siguranta nu
asa fac eu baita
imi place la nebunie jumperul

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

neatza, o

Lidia am vazut poze cu intalneala voastra si l-am vazut si pe Gruia de Nerantula, se pare ca ii place in apa

Si eu caut de ceva vreme cereale simple dar nu cu orez...din pacete nu am gasit

Corrina

Anamona super tare faza cu tanti care pleaca cu arsenalul dupa ea [:))]

CD ma bucur ca Robert are ganduri mai bune asupra mancarii, laptele ar trebui sa il schimbi incetisor, adica cu o masura incepi pana ajungi la un complet de nan2

Khritin felicitari pentru pregateala, am sa nu fie cu durere

Andreutac imi place de Eva Maria, mai vreau si eu o fitita

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Alexia are o galma dupa vaccin ,ma puteti ajuta cu ceva sfaturi ,please...i-am facut masaj,am pus comprese cu apa rece,am citit pe net ca ar fi bun cartof,lamaie,varza,rivanol....ati auzit???

Roxanaici lu Robert ,ma bucur ca mancati..eu am schimbat treptat formula,intr-o zi am pus o masura de Nan2 restul Nan1,in urmatoarea zi 2 si tot asa crescut treptat

Angemultumim de cafea

Lidia vazut pozele,super super.Ce frumos stau hunii in carucior,iar pitica ta e frumoasa foc.

Nerantula ce curaj ai mamico!!..nu ti-a fost frica cand l-au bagat cu capul in apa??

Corrina am votat si eu testoasa

Anamonasuper tare fazele!!:)

Khristintin pumnii sa iasa dintisorul fara dureri

Andreutacsuperba

Brigitte printzesa ta e tare,tare frumoasa.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Sa nu uitam sarbatoritii de astazi:
Babyboy, sa fii sanatoasa si fericita, iar puiutul sa-ti aduca numai bucurii
tuturor boboceilor de 28
Angelynna, si eu tot o fetita mai vreau...si culmea si tati la fel, el care-si dorea cu ardoare un baietel. Acum, ce-o fi o fi
Apropos, off topic, de mica mi-am imaginat ca voi acea un bb nascut pe 28 martie. Nu stiu de ce, pur si simplu. Eva a vrut sa fie bobocica de spetembrie, sa vedem al doilea
Laura, si Eva a facut galmita dupa vaccinul de 4 luni, insa n-am facut nimic special (in afara compreselor cu apa rece si a masajului aferent). Trece de la sine cam in 3 zile. La noi asa s-a intamplat. am fetele si flacaul.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mult fetele pentru aprecierile la adresa comorilor mele: Anca, giuli, JulyMorning, angelynna, andreutac (chiar crezi ca seamana cu mine?), nocom, boo, cosmyB!!!

Am facut si noi aseara vaccinul, niciun efect pana acum, nici febra, niik... Doamne ajuta sa nici nu fie pe mai tarziu!

nocom, da... bebelusii mei nu mai sunt bebelusi.... au crescut... ma bucura asta si e si firesc, insa mi se pare ca prea repede se intampla toate.... cand ma uit la pozele din primele zile, nu-mi vine sa cred ce mult s-au schimbat!...ufff.
pe Dariuta mofturici, lasa mami ca o sa pape ea o data si o data, cand va fi pregatita!

giulianna, ce tare e Edi, cum deschide el sertarul! Maine-poimaine o sa scoata tot din el... hehehe. I-am aratat si sotului filmuletele, sa se bucure si el!
Ah, si Edi al meu tine bibele singur, dar nu asa ca Edi al tau, asa de bine si sigur pe el...

nerantula , mami, nu fi supi, eu cred ca la voi inca nu e momentul ptr diversificare, Gruia nu e pregatit, de asta nu deschide gurita si impinge cu limbuta, nu stie ce sa faca cu mancarica.... bine faci ca mai stai o saptamana!

brigitte

nikole, eu combin fructele cu cereale sau branza calcica. si in legume voi pune de azi branza calcica, cred o zi da una ba. nu am sa fac niciodata combinatii ciudate, adica sa pun ceva dulce (fructe) in legume (si ele sunt dulci, dar au totusi alt gust), dar voi combina, nu tin neaparat sa le dau fructele de sine statatoare!

anamona, sanatate pentru micuta Thea!

Lidia, sar'na ptr poze!! Cum le pot salva si eu?

CD, noi de azi o sa incepem si cu NAN2, adica o sa facem trecerea treptat, cum am facut si de la preNAN la NAN1 (noi am fost prematuri si beam preNAN la inceput). O masura de NAN2 + 4 de NAN1 azi, maine 2 masuri de NAN2 si 3 de NAN1 si tot asa. Noi mancam doar 150ml / masa. Chiar am intrebat ieri pediatra special de asta si m-a sfatuit sa fac trecerea treptat. Am vazut ca ti-a raspuns si Ada
si bine ai revenit, sa treci mai des pe aici! Si ma bucur mult ca Mikul papa mai bine, bravos!

Laura, masaj si comprese reci, cam asta.... o sa treaca, nu e grav... si noi am facut ieri vaccinele si mi-era teama de asta si pediatra zice doar masaj si comprese reci. sa treaca galmita!

Zilele astea am program de vizite si plimbari, asa ca sa ma iertati daca dau mai rar pe aici! si un we excelent!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput