Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Fetelor, ati vazut pe undeva altfel de cereale simple decat de orez?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Milupa alac sau ovaz...ei zic ca sunt de la 4 luni ..pe babypoint : www.babypoint.ro/index.php?ct=shopbrowse&id_prodgroup=76" target="_blank">astea sau hipp (ovaz)

eu zilele astea pun de o comanda ...daca vrei ne "cuplam"

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici

Stai, ca din pacate am vazut ca si astea au gluten (alacul, ovazul) . Cred ca raman la porumb si tapioca, dar ma bag la comanda si le iau pentru mai tarziu .. Oricum, pana ajung, facem 7 luni, deci aproape ar merge

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

din ciclul un subiect hilar in fiecare seara

Antologia umorului pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

babymom pupici
incerc sa imi distrag atentia...sa vedem acum maine ce iese la coproparazitologic....

oare trebuie sa o tin departe de lume in perioada asta? maine ne programasem sa ne intalnim in parc cu niste prieteni care au o fetita de 1 an...ar putea avea thea ceva ce s-ar transmite?

vezi ca ....coprocultura si coproparazitologicul...nu dau rezultate reale intotdeauna ...trebuie repetate de citeva ori ...si tot cu sanse reduse sa iasa ceva...

Stefan toate coproculturile si coproparazitologicele pe care le-a facut pina acum ...si a facut destule ...au iesit negative...
desi ultima data era sigur ca avea o bacterie (cica au vazut-o la microscop)...se pare ca ei testeaza numai citeva tulpini de virusi ..si bacterii ...cele mai periculoase...cel putin asta este explicatia primita .

si tinem pumnii sa vii cu vesti bune

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Nerantula ce frumos s-a comportat Gruia la bazin!!!! Cred si eu ca i-a placut! Si lui Mihnea ii place apa la maxim!!! Tare frumos mai e voinicul tau

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

mamidestefan multumesc de sustinere....
am vazut poze :) bebei frumosi si mamici pe masura :)

coprocultura as vrea sa o fac si la institutul Cantacuzino...pediatra noastra ne-a recomandat cateva laboratoare mai serioase (probabil din aceleasi motive evocate de tine)..cantacuzino, iomc si grigorescu parca

acum sa ma lamureasca si pe mine cineva....rotavirus iese la coproparazitologic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigitte spune:

Nerantula...lumineaza-ma si pe mine te rog...dupa cate vad, in Ro nu exista cereale simple, biologice, adaptate bebeilor de 4-6 luni?? daca-i asa cum cred...atunci am niste raspunsuri la ceva intrebari pe care mi le puneam...ca sa fiu mai bine inteleasa, iti voi da un site...este ceea ce-i dau Mayei...exista echivalent si-n Ro?

http://www.heinzbaby.com/english/solid/

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nikolici, Corrina, multumim!
Babymom, oare e ok la 7 luni sa-i dau piticului cereale de ovaz sau alac? Ca au gluten ...

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

am lipsit motivat parol
pe scurt: laptopul a murit, traiasca laptopul (a murit cel; vechi am luat altul nou, mai trebuie sa-l resuscitam pe cel vechi sa recuperam continutul)

n-am apucat sa citesc nimic din urma sper ca toata lumea e bine, promit sa recuperez in we

Robert a fost ok dupa vaccin, a si mancat cateva zile, fructe si supa, dar cel mai tare ii place iaurtul cremoso pe care mi-l fura in fiecare dimineataa inceput prin a manca o lingurita, acum eu sunt cea care mai apuca o lingurita
Nu l-am mai fortat deloc, nu m-am mai isterizat la masa, sper sa ma tin pe linia de plutire pentru ca e bine asa, se simte

Am si eu o intrebare: cum se schimba laptele (trebuia sa trecem la nan2 dar n-am inteles cum, de fapt dr nu ne-=a explicat si surse de informare = 0 saptamana asta). Mi-a povestit nasa cum a facut ea, punea nan2 in alt biberon si le servea pe rand, in fiecare zi baga o singura masura de nan2 pai....cand mai ajung sa-l schimb?!! Voi cum ati facut, Lauracum ai procedat?

Sunt franta, fug in pat ca trezirea e la 6 in fiecare dimineata

Sa nu uit, la mini prix hainute dragute pentru pici, in special de fetite de la mexx(am luat si eu dar nu ma intrebati pentru cine)

Noapte buna

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

anamona legat de coproparazitologicul asta.Noua ne-a zis ca trebuie facut din 3 probe in interval de 10 zile.Se duce proba la 3 zile diferenta...si intr-adevar nu intodeauna ies problemele la analize.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Da, Giulianna, una singura. Ca asa mai are si Milupa 3 cereale bio, cu orez, porumb si tapioca, dar daca ii dau asa si face alergie, eu de la ce stiu ca e, porumb sau tapioca?
Ada, le-am vazut si eu pe cele de la Humana, dar nu vreau cu fructe ... inca. Si da, graul contine gluten.

Si inca o intrebare: am vazut la plafar mango deshidratat, oare e mai putin chimicalizat decat mango proaspat? Ca ala proaspat sigur e tratat sa nu se strice pana la vanzare ..

Am fost si noi prima oara la piscina ... si ne-a placut foarte mult! Pana si la scufundare am plans foarte putin!

Hypnotic Parade

eu nu pot sa vad filmuletzul..am incercat de citeva ori..dar se blocheaza ...

Mergi la inceput