Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 6
Nerantula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidestefan
Milupa alac sau ovaz...ei zic ca sunt de la 4 luni ..pe babypoint : www.babypoint.ro/index.php?ct=shopbrowse&id_prodgroup=76" target="_blank">astea sau hipp (ovaz) eu zilele astea pun de o comanda ...daca vrei ne "cuplam" LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici |
Stai, ca din pacate am vazut ca si astea au gluten (alacul, ovazul)
. Cred ca raman la porumb si tapioca, dar ma bag la comanda si le iau pentru mai tarziu .. Oricum, pana ajung, facem 7 luni, deci aproape ar mergewww.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona babymom pupici incerc sa imi distrag atentia...sa vedem acum maine ce iese la coproparazitologic.... oare trebuie sa o tin departe de lume in perioada asta? maine ne programasem sa ne intalnim in parc cu niste prieteni care au o fetita de 1 an...ar putea avea thea ceva ce s-ar transmite? |
vezi ca ....coprocultura si coproparazitologicul...nu dau rezultate reale intotdeauna ...trebuie repetate de citeva ori ...si tot cu sanse reduse sa iasa ceva...
Stefan toate coproculturile si coproparazitologicele pe care le-a facut pina acum ...si a facut destule ...au iesit negative...
desi ultima data era sigur ca avea o bacterie (cica au vazut-o la microscop)...se pare ca ei testeaza numai citeva tulpini de virusi ..si bacterii ...cele mai periculoase...cel putin asta este explicatia primita .
si tinem pumnii sa vii cu vesti buneLIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici
Corrina spune:
Nerantula ce frumos s-a comportat Gruia la bazin!!!! Cred si eu ca i-a placut! Si lui Mihnea ii place apa la maxim!!! Tare frumos mai e voinicul tau
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos 
anamona spune:
mamidestefan multumesc de sustinere....
am vazut poze :) bebei frumosi si mamici pe masura :)
coprocultura as vrea sa o fac si la institutul Cantacuzino...pediatra noastra ne-a recomandat cateva laboratoare mai serioase (probabil din aceleasi motive evocate de tine)..cantacuzino, iomc si grigorescu parca
acum sa ma lamureasca si pe mine cineva....rotavirus iese la coproparazitologic?
Brigitte spune:
Nerantula...lumineaza-ma si pe mine te rog...dupa cate vad, in Ro nu exista cereale simple, biologice, adaptate bebeilor de 4-6 luni?? daca-i asa cum cred...atunci am niste raspunsuri la ceva intrebari pe care mi le puneam...ca sa fiu mai bine inteleasa, iti voi da un site...este ceea ce-i dau Mayei...exista echivalent si-n Ro?
http://www.heinzbaby.com/english/solid/
Merci
Nerantula spune:
Nikolici, Corrina, multumim! 
Babymom, oare e ok la 7 luni sa-i dau piticului cereale de ovaz sau alac? Ca au gluten ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
CD27 spune:
am lipsit motivat
parol
pe scurt: laptopul a murit, traiasca laptopul
(a murit cel; vechi am luat altul nou, mai trebuie sa-l resuscitam pe cel vechi sa recuperam continutul)
n-am apucat sa citesc nimic din urma
sper ca toata lumea e bine, promit sa recuperez in we
Robert a fost ok dupa vaccin, a si mancat cateva zile, fructe si supa
, dar cel mai tare ii place iaurtul cremoso pe care mi-l fura in fiecare dimineata
a inceput prin a manca o lingurita, acum eu sunt cea care mai apuca o lingurita![]()
Nu l-am mai fortat deloc, nu m-am mai isterizat la masa, sper sa ma tin pe linia de plutire pentru ca e bine asa, se simte![]()
Am si eu o intrebare: cum se schimba laptele (trebuia sa trecem la nan2 dar n-am inteles cum, de fapt dr nu ne-=a explicat si surse de informare = 0 saptamana asta
). Mi-a povestit nasa cum a facut ea, punea nan2 in alt biberon si le servea pe rand, in fiecare zi baga o singura masura de nan2
pai....cand mai ajung sa-l schimb?!! Voi cum ati facut, Laura
cum ai procedat?
Sunt franta, fug in pat ca trezirea e la 6 in fiecare dimineata
Sa nu uit, la mini prix hainute dragute pentru pici, in special de fetite de la mexx(am luat si eu
dar nu ma intrebati pentru cine
)
Noapte buna
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
nikolici spune:
anamona legat de coproparazitologicul asta.Noua ne-a zis ca trebuie facut din 3 probe in interval de 10 zile.Se duce proba la 3 zile diferenta...si intr-adevar nu intodeauna ies problemele la analize.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Da, Giulianna, una singura. Ca asa mai are si Milupa 3 cereale bio, cu orez, porumb si tapioca, dar daca ii dau asa si face alergie, eu de la ce stiu ca e, porumb sau tapioca? Ada, le-am vazut si eu pe cele de la Humana, dar nu vreau cu fructe ... inca. Si da, graul contine gluten. Si inca o intrebare: am vazut la plafar mango deshidratat, oare e mai putin chimicalizat decat mango proaspat? Ca ala proaspat sigur e tratat sa nu se strice pana la vanzare .. Am fost si noi prima oara la piscina ... si ne-a placut foarte mult! Pana si la scufundare am plans foarte putin! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 Hypnotic Parade |
eu nu pot sa vad filmuletzul

..am incercat de citeva ori..dar se blocheaza ...
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici