Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Anamona, m-am grabit sa-mi deschid computerul imediat ce au adormit strengarii mei special sa vad ce face Thea. M-am linistit cand am citit la sfarsitul capitolului trecut ca sunteti oarecum mai bine, cel putin tu, cu moralul. E super pediatra voastra! Mi-a placut mai ales sfatul ei de a nu te panica de fata cu alti dr. Chiar asa s-ar intampla - cei mai multi ar sari imediat pe tratamente sau investigatii agresive.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

eu una n-am vazut.
Am googalit si am dat peste humana de ovaz cu piersici. Bine, si de grau, tot cu fructe, dar au gluten daca-s de grau, nu?!
in rest, orez simplu (faina de orez).

e posibil sa gasesti orz si ovaz la naturiste, dar stiu si eu cat de safe e sa dai la bebe? eu n-as da, daca nu scrie pe ele ca sunt special facute pentru bebelusi.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/show/" target="_blank">INTILNEALA DE AZI DIN IOR

www.flickr.com/photos/7342832@N03/3390014697/" target="_blank">Asteptindu-i pe baieti

Am papat nectarul ..si www.flickr.com/photos/7342832@N03/3390849156/" target="_blank">m-a luat somnul

A trecut deja o saptamina de cind am sarbatoritwww.flickr.com/photos/7342832@N03/3390030877/" target="_blank"> 6LUNITZE
WOW ...www.flickr.com/photos/7342832@N03/3390031249/" target="_blank"> Ce bun o fi tortul asta

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Da, Giulianna, una singura. Ca asa mai are si Milupa 3 cereale bio, cu orez, porumb si tapioca, dar daca ii dau asa si face alergie, eu de la ce stiu ca e, porumb sau tapioca?
Ada, le-am vazut si eu pe cele de la Humana, dar nu vreau cu fructe ... inca. Si da, graul contine gluten.

Si inca o intrebare: am vazut la plafar mango deshidratat, oare e mai putin chimicalizat decat mango proaspat? Ca ala proaspat sigur e tratat sa nu se strice pana la vanzare ..

Am fost si noi prima oara la piscina ... si ne-a placut foarte mult! Pana si la scufundare am plans foarte putin!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Fetelor, ati vazut pe undeva altfel de cereale simple decat de orez?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Milupa alac sau ovaz...ei zic ca sunt de la 4 luni ..pe babypoint : www.babypoint.ro/index.php?ct=shopbrowse&id_prodgroup=76" target="_blank">astea sau hipp (ovaz)

eu zilele astea pun de o comanda ...daca vrei ne "cuplam"

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona
Stand si deruland in urma, caki cu mucozitati a inceput sa apara in urma cu 4 saptamani dupa ce am facut infarix penta....oare si firicelele de sange sa fie reactia la vaccin?

Babymom, si sora mea mi-a pomenit de intoleranta la lactoza....culmea e ca desi de obicei consum o cana de lapte dimineata, in ultimele 3 zile nu am mai baut....

Anamona, eu nu m-am gandit neaparat la intoleranta la lactoza ( care e glucid ), ci mai degraba la o usoara intoleranta la proteinele laptelui de vaca, lapte consumat de tine, evident, dar proteinele straine trec si in laptele de mama via circulatia sangvina a mamei, iar intoleranta data de proteine e mai nasoala.

Daca zici ca ati facut vaccinul de curand, apoi poate fi si asta o cauza. stii ca mie nu-mi plac vaccinurile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Fetelor, ati vazut pe undeva altfel de cereale simple decat de orez?

Stiu ca sunt cereale simple cu porumb diastazat de la Milupa parca, sper ca nu ma-nsel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babymom pupici
incerc sa imi distrag atentia...sa vedem acum maine ce iese la coproparazitologic....

oare trebuie sa o tin departe de lume in perioada asta? maine ne programasem sa ne intalnim in parc cu niste prieteni care au o fetita de 1 an...ar putea avea thea ceva ce s-ar transmite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

LE: si eu am votat broasca!! sa-i cumperi ceva frumos de punctul ala!!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

gruia curajosul

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput