Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 12
aly_c20 spune:
Neata!
La multe lunite, sarbatoritilor de azi!
ramo, incearca sinupret (e secretolitic) e pe baza de plante. La Sebi de fiecare data a mers! cate 10 pic/3ori/zi!Multa sanatate Andei!
Week end placut tuturor!
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
Nerantula spune:
Corrina, haiducelul meu a uitat ca-i sambata si s-a trezit la 6 sa mearga la servici, ca de obicei ![]()
Andreuta, sper si eu sa se schimbe ceva, ca ceea ce era pana acum nu se chema ca mananca ceva, adica eu ii vanam guritza deschisa si-i aruncam cu lingurita acolo, in speranta ca o ia la vale
El clar nu degusta nimic, doar ca uneori accepta chestia asta, alteori nu.
Laura
nu mi-a fost frica, am mai trecut prin asta de 4 ori, numai ca la cadita. Acum a fost usor. Singura mea problema cu piscina mare este ca folosesc, pentru purificarea apei, electroliza salina, deci apa este destul de sarata si mai ajunge si in guritza, mai ales de pe degete, ca si le suge si cat e in apa!
Si nu are voie sare inca ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
iepurila spune:
neata!!!
pt ca desi perseverez (sau asa mi se pare mie) nu reusesc sa va ajung din urma am sa scriu cateva randuri cu scuzele de rigoare pt intarzieri si informatii inutile deja, poate.
Vreau sa felicit toti iepurasii aparuti si toate progresele facute de toti boboceii (statul in fundulet, mersul in 4 labe, alegerea CD-urilor muzicale, etc)
Vreau sa trimit urarile noastre de sanatate tuturor puiutilor raciti, bolnaviori. Si noi suntem in continuare cu muci (undeva in gat ca la aspirat nu iese mai nimic). Ne tratam cu apa de mare si multa rabdare...

Piolica, eu am facut laparo investigatorie (pt trompe). Interventia e simpla, cu anestezie generala, cu 3 incizii mici. Refacerea este foarte rapida. Pup si multa sanatate.
Nausica si Felicic felicitari pt micutii crestini. 
Vreau sa va intreb: luati tarc la bebelus? Este un must have? Noi avem pat pliant, care banuiesc ca ar putea fi folosit ca si tarc. Nu-mi dau seama in ce imprejurari as putea avea nevoie de el. Sa-l montez in living? (ca sa nu ma plimb cu patul toata casa)......va rog mult sa-mi dati o parere
tzitziri spune:
La multi ani baby_boy si o viata luuunga si sanatoasa!
Laura, si noua ne-a zis ca daca faca galmita de la vaccin sa punem o felie de lamaie rece.Sunt sigura ca o sa treaca
Se pare ca incep 'bucuriile' de primavara.Asta-noapte David a facut febra 39.1.Frigea tot saracutul.Asa ca am bagat un Eferalgan (doar asta aveam in casa - ca tot vorbeam ieri in parc cu Angelynna care e foarte dotata cu toate felurile de medicamente) si a mai scazut la 38.1.
Am asteptat ora 8 si am sunat medicul de familie care a venit (foarte dragut din partea dumnealui).Avea iar febra 38.5.
Se prezinta foarte bine in toate, e vesel si chiuitor dar se vad niste mici zone mai iritate in gat (nu stiu terminologie de specialitate).Diagnostic:angina virala acuta.Asa ca weekendul asta pe care de-abia il asteptam il vom petrece in casa cu tratament.Macar sa fie totul bine.....
Ne-a dat tratament cu Nurofen si Panadol alternand la 4 ore.Vad ca si Laura scrie de el.
Partea buna e ca si medicul de familie a zis ca nu au treaba cerealele cu problemele lui.Si sa incep de luni marul....deci mi-a mai dat curaj.Desi s-a suparat putin ca nu am vorbit cu dumnealui inainte sa mergem la spital, ca a facut al meu prostia sa ii spuna ca noi ne-am internat la ora 12 la pranz
cand noi la 7 fara ceva luni dimineata eram la spital, deci nu puteam suna medicul la 6 dimineata....Nu il mai las pe tati purtator de cuvant ca le aiureste rau!
Babytza, imi pare rau de Valentina, ca vad ca si voi sunteti la fel![]()
Ada, daca e de stat in fundulet mai astept cu rucsacul ala...am citit si eu manualul dar nu imi era clar cine pe cine sustine:bebele rucsacul sau invers.
Moment epocal:cu permisiunea voastra o sa schimb iconurile de bebelusi din listuta cu cele de bebei 'taratori'.....ca doar au crescut si nu mai sunt ei de infasat!
Mi-a adus aminte Babymom cu semnatura ei
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
iepurila spune:
La multe lunite
David de Babytza 
Maya de July
,
Sofia de Joy
,
Ruxandra de a_rose
,
Ariana de Gargaritza
,
Thea de Anamona 
anca81 spune:
Andy, noi am avut nodul dupa vaccin, acum am citit postarea ta. Carlei i-a aparut la cateva zile dupa, m-am cam speriat cand l-am simtit. I-am facut masaj, am pus putina crema sa alunece mai bine si sa nu o doara si compresa cu apa rece. A trecut cam intr-o saptamana de la vaccin desi se simtea rau de tot, era maricel. 
Baby Boy

300, spray-ul cu apa de mare pe care il folosim e Humex, nu Urgo cum am scris in postul anterior.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia si eu as vrea... de unde? comanda cineva? aduce cineva (alexa?) Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri |
Din pacate eu o pot aduce abia dupa 19.04.09. Si la un pret mai mare: 20GBP...sorry.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
Nerantula spune:
Luminita, ma bucur ca treceti cu bine prin vaccin, bravo hunilor!
Anamona, ma bucur ca si de la voi se aud vesti bune, in ce o priveste pe Thea! In ce priveste stimularile, mami, ai grija sa si scoti, poate nu neaparat sa intrerupi. ca, in fond, asta iti doreai, nu? productie crescuta! Pune-i fetei la congelator acolo!
Eu luam Galafor de 3 ori pe zi, insa nu am observat vreun flux mai mare sau mai rapid, cred ca n-a fost pentru mine. In ce ma priveste, hidratarea e cheia succesului.
Ramo, imi pare rau sa aud ca Anduta se chinuie cu mucii
Eu nu stiu ce sa-ti spun, mami, pe noi ne-a ferit DD pana acum de chestiile astea cu febra si muci ..
sa treaca repede!
CD, mare bucurie acolo cu mancarica, vezi ca atitudinea ta conteaza? (eu vorbesc si cu mine acum, ca mai aveam putin si ti-o luam pe urme
) Tineti-o tot asa, papaciosilor!
Babytza, mi-e milutza de Valentina bolnavioara
... uof, primavara asta face astfel de ravagii, imi pare rau. Fa-i si frectie, tine-o impachetata, poate scapa mai repede. Si ... carantina, sa nu ajunga la Davidutzu! Am vazut soricel papacios si dulce foc! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
300 spune:

l-am trimis dupa panadol baby, nurofen baby si medicamente pt noi. I-am spus sa ia si eurespal si mi-a venit cu comprimate... ![]()
]
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Nerantula spune:
Paula-Laura, te-ai antrenat pentru seara asta cu curentul? Noi vrem sa stingem tot intre 20:30 - 21:30, sa respectam ora Pamantului ... asa ca am scos toate lumanarele de pe unde mai erau
Si Gruia se trage de ureche cat papa, insa asta nu e cel mai rau, cand e obosit isi baga degetele in ochi
.. insa pana acum fara daune ..
Spune-mi si mie, te rog, care e treaba cu nutritionistul, cum se face, mergi periodic, in ce consta consultatia, cat costa ... ma bat si pe mine gandurile ..
Uite, n-am stiut ca se poate intra pentru filmare si ne uitasem si cardul acasa .. poate data viitoare. Oricum, Gruia a fost peste asteptari! Cam surprins la inceput, insa faptul ca era ceva agitatie acolo i-a placut mult, era foarte atent la tot ce se intampla in jur, mie nu mi-a adresat absolut nici o privire pana dupa scufundare, oricate platouri cu jucarii ii fluturam prin fata sau faceam eu ca balena pe acolo! ![]()
Andy_galro
Spor la curatenie!
Iepurica, noi am luat acest www.flickr.com/photos/30462666@N03/3373368356/in/set-72157614425568819/" target="_blank">tarc de joaca, inca nu sta Gruia in el decat foarte putin, insa trag sperante la mai mult dupa ce va sta in fundulet. Sper sa-mi fie util dupa ce incepe sa se deplaseze prin casa, ca sa nu ne fugarim unul pe altul non-stop si sa mai apuc sa fac si eu cate (alt)ceva. Poate fi folosit si ca pat de voiaj, se strange destul de frumos si incape usor in portbagaj. Pat pliant nu avem, dar sigur nu ar sta in el, la cate rostogoliri face, acolo ar fi destul de limitat.
Tzitziri, uof, mami, prin cate emotii treceti!
sa treaca si la voi repede de tot!
Hypnotic Parade