Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(104)
Raspunsuri - Pagina 18
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
pana acum am vorbit fara sa ma stiti![]()
Acum va oferim cu drag 

si nu numai
.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Buna tuturor, pana acum am vorbit fara sa ma stiti Acum va oferim cu drag ![]() ![]() si nu numaiBlogul lui Bogdan-Andrei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sunteti foarte draguti !!!!!! Sa fiti sanatosi !!!! Dodo saptamana asta sper sa ajung la banca si eu, ca nu am mai putut iesi prea mult pt ca nu am ajutoare dimineata ![]() ![]() ![]() Varsta lui Donu' Bodo Varsta lui BB2 100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sunteti foarte draguti !!!!!! Sa fiti sanatosi !!!! Dodo saptamana asta sper sa ajung la banca si eu, ca nu am mai putut iesi prea mult pt ca nu am ajutoare dimineata ![]() ![]() ![]() |
Multumim
pentru tot
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
gigelica20 spune:
Buna dimineata tuturor,
Sunt putin necajita caci pitonul nu se misca deloc

. Ce sa fac? M-am gadilat si impins pe burta....dar nimic. Sta fff cumintel.
Sa sun doctorul?
Gigelica
+38
Victor-Andrei
AMR 3 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Buna tuturor, pana acum am vorbit fara sa ma stiti Acum va oferim cu drag ![]() ![]() si nu numai |
Ce frumos!
Mi-au dat lacrimile. Va pupam!
Monica
sotie si mama fericita_
Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So soon
lysbeth spune:
Gigelica, nici magarusul meu nu prea misca in ultimul timp...Se rezolva cu 1-2 cutii de cola deobicei. Probabil ca nu prea mai au loc sa se miste asa mult
38+
Damian Codrut Andrei
AMR 10 zile
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Buna dimineata tuturor, Sunt putin necajita caci pitonul nu se misca deloc ![]() ![]() . Ce sa fac? M-am gadilat si impins pe burta....dar nimic. Sta fff cumintel.Sa sun doctorul? Gigelica +38 Victor-AndreiAMR 3 zile http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png |
Ups, cum nu misca? Poate doarme si el. De cat timp nu il simti? Nu il simti deloc, sau nu mai tropaie ca de obicei? Daca esti nelinistita si ai o relatie buna cu medicul, adica il popti suna pt orice, eu zic ca e ok sa te panichezi pt copilul tau si sa-l suni.Te pupic, si astept vesti.

Monica
sotie si mama fericita_
Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So soon
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Ce frumos! Mi-au dat lacrimile. Va pupam!![]() |

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
novus spune:
| citat din mesajul lui shasa Novus dar poze noi cand mai vedem si noi......ca nu ai mai pus nimic de o saptamana..... Florin Teodor BB3 - Petru - 38+ |
Sa traiti !!!!
Raportez poze noi la semnatura !!!!!
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Buna dimineata tuturor, Sunt putin necajita caci pitonul nu se misca deloc ![]() ![]() . Ce sa fac? M-am gadilat si impins pe burta....dar nimic. Sta fff cumintel.Sa sun doctorul? Gigelica +38 Victor-AndreiAMR 3 zile http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png |
Poate ai facut ceva treaba si ai obosit sau ,,,daca-ti permiti suna dr sau mergi la urgenta sa vezi ce-i mai bine sa te deplasezi degeaba
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!