Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(104)
Raspunsuri - Pagina 17
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Novus, am luat si Bepanthen (simplu, nu plus, banuiesc ca e ok, nu?), dar ma intrebam daca sa iau si crema de galbenele, ca aveam in plan dar am uitat! Tu ai folosit garmastan inainte de nastere? Eu beau de zor ceai din frunze de zmeur, nu mi se alatura nimeni? Trag speranta, poate, poate... Ana-Maria 36+AMR 4 saptamani |
Eu nu m-am dat cu nimic inainte, doar in spital cand a inceput sa suga bebelina m-am dat cu Garmastan si apoi toata lumea azis sa dau cu Bepanthen si mi s-au vindecat rapid ranile
Cu Garmastan ma dau acum ca daca tot l-am luat nu o sa-l arunc,nu?
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Fetele eu ma pun la 
nu de alta dar acusi avem clienta la milk-bar ![]()
![]()
![]()
Va pup!!!!!!
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
shasa spune:
Novus dar poze noi cand mai vedem si noi......ca nu ai mai pus nimic de o saptamana.....
Florin
Teodor
BB3 - Petru - 38+
shasa spune:
Gata fetelor ma retrag si eu ca are sotiorul treaba la pc. Va pupic si vorbim.........azi![]()
Florin
Teodor
BB3 - Petru - 38+
denisamada spune:
Buna dimineata! 
| citat din mesajul lui novus Biberoane sa nici nu iei mai multe ca eu stau si ma uit la setul Avent cu 4 biberoane si alte avioane cu care nu am ce sa fac pt ca am milk- bar deschis non stop Crema de galbenele cred ca e buna si la fundulet eu dau cu Bepanthen si e ok ,am folosit-o si la sani si s-au vindecat super !! |
Setul de 4 biberoane de la Avent l-am luat si noi, e capacit si poate fi folosit si pentru "stocare" Cel putin asa am cugetat eu...

Denisa-Madalina
36+
cu Adela-MarisaAMR 4 saptamani

Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
Raaluca spune:
Neata fetelor!
CHATONEL, multam mult de tot. Am scris PM

SIMINA la fel!

Am vazut ca ILINCA Mvorbea de declararea copilului. La sectorul 6, pentru cine naste la Giulesti, se intampla asa: Daca parintii nu poarta acelasi nume, indiferent daca sunt sau nu casatoriti, la PRIMARIE trebuie sa mearga amandoi sa-l declare. Habar n-am de ce ! Poate ca se inghesiue barbatii sa declare copii care nu sunt ai lor, cine stie!!!
O fi batalie pe declararea copiilor!
Baza legala pentru chestia asata nu exista din cate stiu eu dar esti la cheremul unei functionare care nu accepta si iti pune in fata un regulament de ordine interioara. Eu am o prietena care a nascut prin cezariana si a trebuit sa se duca impreuna cu tatal la primarie (anul trecut se intampla asta). Poate ca n-a reusit tatal sa fie destul de "convingator"...
Probabil ar merge cu o declaratie notariala a mamei (ca sa nu se mai deplaseze si ea)dar sa mai alergi si pe la notar, sa mai dai si acolo bani... Nu stiu daca e suficienta o declaratie pe propria raspundere si atat...
Multe lucruri nu au o baza legala dar cica au ei regulamente de ordine interioara ...
De ex. nu exista baza legala pentru faptul ca nu te externeaza fara sa declari copilul. Cu toate astea sunt atatia bebelusi nedeclarati ramasi in spitale...
GIGELICA, CATIV luni e ziua cea mare! Poate si pentru mine...
In timpul alaptarii, se poate lua ca anticonceptional si EXLUTON (tablete). DEpo-Provera sa face de 4 ori pe an, injectabil.
In principiu, poti sa ei si alte medicamente dar sa astepti ca ele sa se elimine din lapte. Unele se elimina dupa 4 ore, altele dupa 10...
In aceste ore nu ai voie sa alaptezi! Daca te mulgi si pastrezi laptele nu ai de ce sa-ti faci probleme. Intrerupi cateva ore si reiei dupa.
Poate avem vreo farmacista\asistenta de farmacie printre noi care sa ne lamureasca mai bine. Chestia cu timpul in care se elimina din lapte e de ajutor (in mod normal pediatrul trebuie sa stie)
Ma duc la 

40+
Lena
m_monique spune:
| citat din mesajul lui novus Fetelor voi le puneti caciulita in cap si in casa bebelusilor ?? ca mie mi se pare o prostie din moment ce la noi sunt constant 26 de grade ![]() ![]() Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
mi se pare cam mult 26 de grade in casa.
caciula se poate pune numai dupa baita.
cand am venit acasa cu andrei tot plangea. cum ii puneam caciula in cap tacea. l-am lasat asa vreo 3 saptamani, dupa care am inceput sa-l sa i-o scoatem din cap. s-a obisnuit destul de repede fara caciula.
38+ 
si Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
| citat din mesajul lui anamariame Buna seara si de la noi! Va citesc zilnic si chiar dau refresh des la pagina, dar scriu mai rar, nu-s cine stie ce vorbareata de felul meu. Dar sunt aici, shasa, in caz ca te plictisesti, desi vad ca discuti cu rudele Noi azi am facut ceva foarte important, am fost la farmacie si am achizitionat tot ce ne trebuie pentru bebelache si pentru mine in maternitate si dupa. Am ales gama Klorane pentru baita, o fi bun asa? In maternitate o sa iau Nivea (din ce am inteles, sunt slabe sanse sa ma intorc cu ceva acasa si nu as investi foarte mult). Am luat un singur biberon, pentru cazul in care nu pot alapta. O fi prea putin? Unele mamici mi-au spus sa nu iau deloc, sa nu fiu tentata in caz de probleme cu sanii... Din pacate nu am gasit niciun produs fara miros, toate sunt mai mult sau mai putin parfumate, dar probabil ca o sa iau ulei de masline, la recomandarea Aylei, mi se pare perfect. Crema de galbenele e folositoare? Pentru funduletul lui bebe? Ana-Maria 36+AMR 4 saptamani |
mie cosmeticele Klorane mi s-au parut mai bune decat sanosan. din pacate am inceput destul de tarziu sa le folosesc cu andrei, si asta dupa ce am primit mostre la targuri. la spital voi merge cu una din aceste mostre.
pentru inceput e suficient un biberon. daca e nevoie iti mai cumpari, ca doar se gasesc peste tot.
38+ 
si Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
tema contraceptia.
dupa ce l-am nascut pe andrei am luat exluton, ca asta mi s-a recomandat. a trebuit sa-l opresc dupa prima menstruatie, ca organismul meu nu l-a mai suportat.
38+ 
si Andrei (16.12.2006)