Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(104)
Raspunsuri - Pagina 16
anamariame spune:
Buna seara si de la noi!Va citesc zilnic si chiar dau refresh des la pagina, dar scriu mai rar, nu-s cine stie ce vorbareata de felul meu. Dar sunt aici, shasa, in caz ca te plictisesti, desi vad ca discuti cu rudele
Noi azi am facut ceva foarte important, am fost la farmacie si am achizitionat tot ce ne trebuie pentru bebelache si pentru mine in maternitate si dupa. Am ales gama Klorane pentru baita, o fi bun asa? In maternitate o sa iau Nivea (din ce am inteles, sunt slabe sanse sa ma intorc cu ceva acasa si nu as investi foarte mult).Am luat un singur biberon, pentru cazul in care nu pot alapta. O fi prea putin? Unele mamici mi-au spus sa nu iau deloc, sa nu fiu tentata in caz de probleme cu sanii...Din pacate nu am gasit niciun produs fara miros, toate sunt mai mult sau mai putin parfumate, dar probabil ca o sa iau ulei de masline, la recomandarea Aylei, mi se pare perfect.Crema de galbenele e folositoare? Pentru funduletul lui bebe?Ana-Maria
36+AMR 4 saptamani
novus spune:
Si a iesit foarte bine !!!!

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Buna seara si de la noi! Va citesc zilnic si chiar dau refresh des la pagina, dar scriu mai rar, nu-s cine stie ce vorbareata de felul meu. Dar sunt aici, shasa, in caz ca te plictisesti, desi vad ca discuti cu rudele Noi azi am facut ceva foarte important, am fost la farmacie si am achizitionat tot ce ne trebuie pentru bebelache si pentru mine in maternitate si dupa. Am ales gama Klorane pentru baita, o fi bun asa? In maternitate o sa iau Nivea (din ce am inteles, sunt slabe sanse sa ma intorc cu ceva acasa si nu as investi foarte mult). Am luat un singur biberon, pentru cazul in care nu pot alapta. O fi prea putin? Unele mamici mi-au spus sa nu iau deloc, sa nu fiu tentata in caz de probleme cu sanii... Din pacate nu am gasit niciun produs fara miros, toate sunt mai mult sau mai putin parfumate, dar probabil ca o sa iau ulei de masline, la recomandarea Aylei, mi se pare perfect. Crema de galbenele e folositoare? Pentru funduletul lui bebe? Ana-Maria 36+AMR 4 saptamani |
Biberoane sa nici nu iei mai multe ca eu stau si ma uit la setul Avent cu 4 biberoane si alte avioane cu care nu am ce sa fac
pt ca am milk- bar deschis non stop Crema de galbenele cred ca e buna si la fundulet eu dau cu Bepanthen si e ok ,am folosit-o si la sani si s-au vindecat super !!
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
shasa spune:
ANAMARIAME dar de ce nu conversezi mai mult. Chiar asa tacuta cum esti tu, aici nimeni nu deschide gura, doar dam la butoane![]()
Cuscra daca ai sti cat astept sa am de unde sa pun o poza adevarata si cu Petru
Parca ma si vad ca si peste 2 saptamani tot in asteptare de poza voi fi....ce baieti caposi am si eu.....asa se mai lasa asteptati
Florin
Teodor
BB3 - Petru - 38+
anamariame spune:
Novus, am luat si Bepanthen (simplu, nu plus, banuiesc ca e ok, nu?), dar ma intrebam daca sa iau si crema de galbenele, ca aveam in plan dar am uitat! Tu ai folosit garmastan inainte de nastere?Eu beau de zor ceai din frunze de zmeur, nu mi se alatura nimeni? Trag speranta, poate, poate...Ana-Maria
36+AMR 4 saptamani
florinela79 spune:
da fetele Depo -Provera se num injectia...am cautat pe google, nu este contraindicata in alaptare...intrebati si medicul vostru.
Florinela
anamariame spune:
| citat din mesajul lui shasa ANAMARIAME dar de ce nu conversezi mai mult. Chiar asa tacuta cum esti tu, aici nimeni nu deschide gura, doar dam la butoane Teodor BB3 - Petru - 38+ |
Ai dreptate! Nu stiu de ce, de multe ori am atatea de zis incat cand deschid pagina sa ma pun pe scris, uit tot
Ana-Maria
36+AMR 4 saptamani
shasa spune:
| citat din mesajul lui florinela79 da fetele Depo -Provera se num injectia...am cautat pe google, nu este contraindicata in alaptare...intrebati si medicul vostru. Florinela |
Ce bine mi-ar fi fost daca as fi stiut de ea cand aveam nevoie...... Las' ca va fi de folos altor mamici

Florin
Teodor
BB3 - Petru - 38+
novus spune:
| citat din mesajul lui florinela79 da fetele Depo -Provera se num injectia...am cautat pe google, nu este contraindicata in alaptare...intrebati si medicul vostru. Florinela |
am gasit si eu acum citesc pe la riscuri dar nu prea sunt

Mersi de informatie

Mamica fericita de