Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(104)
Raspunsuri - Pagina 15
gigelica20 spune:
Voi ati intrat pe Ghiocei azi???
Ia sa ma contrazica cineva ca Luana e foarte frumoasa!!!
E numai buna de pupat!
Gigelica +38 Victor-Andrei
AMR 3 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
novus spune:
Fetelor voi le puneti caciulita in cap si in casa bebelusilor ?? ca mie mi se pare o prostie din moment ce la noi sunt constant 26 de grade
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
shasa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Salutare cuscro !!!! ce mai faci ??? eu studiez cu ce cerma sa o sa dau pe nora-ta sa nu mai aiba pielea uscata !!! Tu ce metoda contraceptiva o sa folosesti ?? Mamica fericita de Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Cuscra te rog foarte frumos sa gasesti crema potrivita pt. ea fiindca vreau neaparat sa aiba o pielicica fina si catifelata.
De frumoasa m-am convins ca este frumoasa...deci ai tu grija de restu'
Cat despre metoda contraceptiva la mine va fi deja una definitiva ca mi-am incheiat capitolul copii. Deci voi face ligaturare dar abia dupa lauzie. Macar asa scap de grija pilulelor, sterilet sau orice altceva. Eu as fi vrut cat mai repede, eventual imediat dupa nastere dar mi-a spus ca el nu face decat la 6 saptamani dupa nastere deci merg pe mana lui.
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 38+
gigelica20 spune:
Va pup pe toate!
Tati nu ma mai lasa la calculator...
Ne auzim maine.
Gigelica +38 Victor-Andrei
AMR 3 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
shasa spune:
Haideti "fetili", care mai sunteti pe net sa ne conversam putin....
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 38+
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shasa [Cuscra te rog foarte frumos sa gasesti crema potrivita pt. ea fiindca vreau neaparat sa aiba o pielicica fina si catifelata. De frumoasa m-am convins ca este frumoasa...deci ai tu grija de restu' Cat despre metoda contraceptiva la mine va fi deja una definitiva ca mi-am incheiat capitolul copii. Deci voi face ligaturare dar abia dupa lauzie. Macar asa scap de grija pilulelor, sterilet sau orice altceva. Eu as fi vrut cat mai repede, eventual imediat dupa nastere dar mi-a spus ca el nu face decat la 6 saptamani dupa nastere deci merg pe mana lui. Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 38+ |
M-am gandit eu ca asa faci, eu trebuie sa gasesc alta varianta pt ca mai vreau un bebe !!
Si nu te teme ca o sa-i fac un fundulet si o piele fina fina nurorii tale !!
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
shasa spune:
Fac o proba la semnaturaAm incercat ceva si vreau sa vad daca a iesit
FlorinTeodorBB3 - Petru - 38+
florinela79 spune:
daca nu ma insel scrie: Depo - Provera...se face la fix o luna de la nastere, se repete dupa 12 saptamani (dna dr. a zis sa caut din timp pt. ca se gaseste greu si musai tb. facuta la fix o luna de la nastere, altfel nu are efect). eu am nascut cu ceza. si nu e voie sub nicio forma sa raman gravi.
Florinela