Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(104)
Raspunsuri - Pagina 14
millie spune:
Salutare!!
Monica mamica fericita de Timeea Alexandra
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvia4 Salutare! Gigelica, nu doare rahianestezia! eu nu am simtit decat intepatura unui ac subtire. Doar o intepatura, nu si cum a intrat tot acul.A fost mai usor decat o intepatura in fund sau in vena. Asa ca nu ai de ce te teme! Silvia - mami fericita de Amalia http://picasaweb.google.com/dragos2406/PatruAmaliaMaria# |
Silvia, imi vine sa te cam pup. Chiar am nevoie de curaj, desi stiu ca luni dimineata nu o sa-mi amintesc nimic din toate astea, ba e posibil sa uit si cum ma cheama si de ce sunt la spital.
In general sunt o persoana cu initiativa, fara teama, eu sunt "galeria" celor neajutorati. Am cele mai grozave texte de incurajat si de motivat pe cineva aflat in situatii naspa, dar cand vine vorba de mine...sunt o kkcioasa...de fapt acum sunt cumplit de .
Si am incercat tot ce mi-a trecut prin minte: prune, nectar, iaurt, apa...offff.
Maine ma las prada emotiilor si bag o clisma naturala, nu-i asa?
Gigelica +38 Victor-Andrei
AMR 3 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
novus spune:
citat din mesajul lui millie Salutare!! Aceiasi problema o am si eu ,nu reusesc sa-i fac piticei un program de mancare si de somn,noaptea se trezeste si de 3-4 ori sa pape Eu pt pielea usacata si iritati ai pun bebelinei in apa de baie si ceai de musetel,pt corp folosesc ulei de bebe si pt fundulet bepanthen Suzeta mi-o refuza ,molfaie un pic si cand observa ca nu curge nimic se enerveaza si o scuipa Chiar la ce metode contraceptive v-ati gandit sa folositi? Monica mamica fericita de Timeea Alexandra |
Millie,
Ulei de bebe de care folosesti ??
La metode contraceptive nu stiu care sunt ok cand alaptam, astept sa merg la medic sa vad ce imi recomanda
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Ayla21 spune:
Novus, mie mi-au spus in spital ca gama buna e Sanosan-ul. Am si crema si ulei. Ulei de masline am Costa D`Oro, e si la sticluta mica. Exista de gatit si de salata. Cel de salata nu e bun la gatit ca ii strica proprietatile, te uiti pe eticheta ca scrie pe spate. Noi din ala folosim (pt salate, deci nu pt preparate termice) si avem tot timpul in casa. Sau amesteca ulei de bebe (dar nu Johnson) cu ulei masline, si ii faci masaj usor dupa baita, ca fiind pielea cu porii deschisi se absoarbe. Alex ii face Luanei, si radem ca acum e numai buna de pus la cuptor. Noi cu funduletul avem probleme, ca e pielea asa fina, si oricum o dau mereu cu crema.
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui millie Chiar la ce metode contraceptive v-ati gandit sa folositi? |
Abstinenta.
_
You grew in my heart
millie spune:
Novus eu folosesc gama Nivea si sunt multumita,de jhonson am inteles si eu ca nu e buna
Monica mamica fericita de Timeea Alexandra
novus spune:
citat din mesajul lui millie Novus eu folosesc gama Nivea si sunt multumita,de jhonson am inteles si eu ce nu e buna Monica mamica fericita de Timeea Alexandra |
Nivea folosesc si eu dar o sa incerc Sanosan de care zice Ayla
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Abstinenta. _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart Alma so small, so sweet, so soon |
Dupa aproape 1 an de abstinenta...mi-e si frica sa ma gandesc!
Si mai fac si cezariana, deci veveritza va fi ca si noua. La ultimul control era la o musc pe doctorita ... atat de tare ma durea cand se uita la colul meu...si nu a folosit valvele.
Gigelica +38 Victor-Andrei
AMR 3 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 veveritza va fi ca si noua. |
Monica sotie si mama fericita
_
You grew in my heart