Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(104)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvia4

Salutare!
Mai intru si eu cand mai apuc sa mai aflu despre voi si sa va salut.

Felicitari Joanna! Sa te refaci rapid si sa ai o viata minunata alaturi de baietelul tau!

Eu am scapat de mastita, dar am ramas traumatizata de experienta asta! Acum stau mereu cu frica sa nu se repete! Aveti mare grija la golirea completa a sanilor, nu purtati sutiene sau bustiere care sa va stranga si nici tampoane pt sani decat atunci cand chiar va trebuie! Si daca simtiti ca va ia vreo durere sau ca se intaresc, ca se formeaza niste ganglioni, neaparat sa va masati mai apasat!

Gigelica, nu doare rahianestezia! eu nu am simtit decat intepatura unui ac subtire. Doar o intepatura, nu si cum a intrat tot acul.A fost mai usor decat o intepatura in fund sau in vena. Asa ca nu ai de ce te teme!

Mababei, si eu am problema ta! Scot 30,40 sau 50 de ml din ambii sani. Asa ca nu am decat sa-i dau completare. Nici nu pot sa-i dau sa pape de la san pt ca adoarme in timp ce papa si stam asa o ora si ne trezim ca a mancat decat 20 de ml. Nu am decat sa scot cu pompa, si in functie de cat scot ii dau si completare. am ales Humana, sper ca e ok!

Mamicilor, voi cum va descurcati cu programul de masa? A mea nu are un program..Si am inteles ca ar trebui sa aiba. Toata lumea imi zicea inainte sa nasc ca bebeii sunt cuminti daca le respecti programul! Dar care program?!

As vrea sa va mai intreb cum faceti cu baita. stiu ca se face inainte de masa, dar a mea urla inainte de masa, ca ea vrea mancare, nu baita. Nici pt baita nu reusim sa facem ora. Cand la 8-9, cand la 11 noaptea .

Va pup si revin!

Silvia - mami fericita de Amalia

http://picasaweb.google.com/dragos2406/PatruAmaliaMaria#

Si eu am patit ca si tine cu mastita, cred ca am scris la un capitol in urma. te ajuta enorm pompa electrica de la AVENT, costa 6,8mil....dar daca te mulgi din trei in trei ore...aio sa vezi ca scapi de problema cu sanii si in 2-3 zile va creste si cantitatea de lapte...eu 9 7 zile am dat la puiu mic laptele lor din maternitate si acasa NAN1 hipoalergenic(la indicatia neonatologului din materbnitate), si inca vreo 3 zile pana a inceput sa vina lapte, mulgeam 30 ml de la ambii sani...acum mulg la 3 ore cate 200ml..ca bebe nu bea atat.
Succes!
Nici micutul meu nu are oprogram cu ore fioxe...ideea e ca doarme intre 3-4 ore si apoi vrea papa...baita hotarasem sa facem la 8-8.30; dar daca doarme a zis pediatra sa nu-l trezesc...asa ca-i fac pe la 6.30; cu trezitul noaptea, mulsul si somnul iepureste nu m-am obisnuit dar incerc...
Axcum am inceput sa cautam local pentru botez...si greu gasim..si daca gasim au niste preturi...de mama mama.

Astazi am scos firele...totul este ok, pot purta centura postnatala, exercitiu fizic peste 4 luni, iar pe 17 aprilie la o luna de la operatie imi va face o injectie contraceptiva pentru urmatoarele 3 luni...si apoi inca una .
Doame ajuta la mamicile ce urmeaza sa nasca, si la cele care au nascut...sa trecem cu bine emotiile si copilasii sanatosi!

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

FLORINELA, ce injectia contraceptiva o sa-ti faca ??? cum e asta ??? daca poti da-mi te rog si mie numele injectiei m-ar interesa si pe mine, banuiesc ca este metoda contraceptiva pe perioada limitata, nu??? superrr nu stiam ca exista asa ceva !!!!

MABABEI, referitor la program nici a mea nu are un program bine delimnitat si la ore fixe, doar estimativ ; de exemplu seara adoarme pe la 22-23 si se trezeste noaptea pe la 04.30 mananca rapid (adica nu suficient) pe la 06.30 se trezeste din nou si mananca sanatos vreo 1 h apoi adoarme pana pe la 09-09.30 mananca din nou si pe la 11 adoarme pana pe la 13-14, pauza apoi pana pe la 16 cand doarme pana pe la 19.30 si pauza apoi pana la 22-23
Bineinteles ca sunt zile cand se da totul peste cap !!

Bebelusii vostri au pielea uscata ??? ca a mea parca i se duce pielea si o dau cu crema dar poate e altceva ??

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Chiar FLORINELA despre ce injectie vorbesti? Eu stiam ca nu ai voie atata timp cat alaptezi........Lumineaza si tu celalalte mamici si viitoare mamici. Eu nu intreb decat ca si curiozitate fiindca eu deja am vorbit cu dr. meu si stiu ce metoda contraceptiva voi "folosi", dar chiar eram curioasa sa vad despre ce este vorba.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Multumesc Monica si Florinela pt raspuns! Ar fi bine daca si-ar face si buburuza mea un program..Uneori doarme 3-4 ore, alteori o ora-doua..Alteori nu doarme si cand nu doarme cere papa la o ora de la ultima masa, chiar daca a mancat destul..Nici nu cred ca e bine sa-i dau asa des..Voi le dati suzeta? Eu nu i-am dat dar poate e asta solutia pt cand vrea papa si nu e cazul..Uite de exemplu acum se puse pe plans si nu dormi decat o jum de ora. E imbaiata si mancata si colici nu are. Offf, ce greu mai e!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Chiar FLORINELA despre ce injectie vorbesti? Eu stiam ca nu ai voie atata timp cat alaptezi........Lumineaza si tu celalalte mamici si viitoare mamici. Eu nu intreb decat ca si curiozitate fiindca eu deja am vorbit cu dr. meu si stiu ce metoda contraceptiva voi "folosi", dar chiar eram curioasa sa vad despre ce este vorba.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 38+

Salutare cuscro !!!! ce mai faci ??? eu studiez cu ce cerma sa o sa dau pe nora-ta sa nu mai aiba pielea uscata !!!
Tu ce metoda contraceptiva o sa folosesti ??

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Novus, la fel pateste si bebelina mea, dar am inteles ca e normal. Eu ii pun in apa in care o spal un saculet cu tarate si ceai de musetel si asta o ajuta sa se exfolieze mai bine. Si nu mai face nici foliculita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Bebelusii vostri au pielea uscata ??? ca a mea parca i se duce pielea si o dau cu crema dar poate e altceva ??

Nu crema cosmetica, ci ulei de masline la masaj dupa baita, si dupa fiecare schimbat de pampers ung funduletul pt protectie cu Bepanthen Plus.

http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/03/pielea-uscata-la-bebelusi.html

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
Voi le dati suzeta? Eu nu i-am dat dar poate e asta solutia pt cand vrea papa si nu e cazul..

Noua ne-au cerut obligatoriu din maternitate, suzeta pt prematuri. S-a dovedit ca reduce riscul mortii subite. Iar ce spui tu este destul de logic, pt ca bebelusii au instinctul de a suge, si nu sug doar de foame. Poate de aceea unii si regurgiteaza pt ca papa prea mult.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Citat:

Multumesc Monica si Florinela pt raspuns! Ar fi bine daca si-ar face si buburuza mea un program..Uneori doarme 3-4 ore, alteori o ora-doua..Alteori nu doarme si cand nu doarme cere papa la o ora de la ultima masa, chiar daca a mancat destul..Nici nu cred ca e bine sa-i dau asa des..Voi le dati suzeta? Eu nu i-am dat dar poate e asta solutia pt cand vrea papa si nu e cazul..Uite de exemplu acum se puse pe plans si nu dormi decat o jum de ora. E imbaiata si mancata si colici nu are. Offf, ce greu mai e!!!

Silvi eu din ce am citit nu prea e bine sa le dam suzeta decat daca nu avem alta solutie ! Si daca le dam nu trebuie mai repede de 6 saptamani ca cica pana atunci ei isi formeaza reflexul de supt si suzeta ii da peste cap !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui novus

Nu crema cosmetica, ci ulei de masline la masaj dupa baita, si dupa fiecare schimbat de pampers ung funduletul pt protectie cu Bepanthen Plus.

http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/03/pielea-uscata-la-bebelusi.html

_
You grew in my heart

Ayla, prompta de ca obicei !!
Citisem si eu de ulei de masline dar parca nu imi venea sa o dau !!
Cu Bepanthen o dau la fiecare schimbat de scutec !!
Ulei de masline de care folosesti ?? o marca anume ?

Mergi la inceput