Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Hielau, tufete

Nu reusesc sa recuperez din urma, efectiv nu am timp sa calaresc netul... dragoana mea e cam posesiva
Am vazut ca aris si joanna au nascut,bravo fetelor sa fie BBii mincaciosi, necolicosi, zimbareti si iubareti!
Curaj celor care urmeaza la livrat BBi, nu e asa de inspaimintator cum pare, durerile sint progresive si se pot controla cu respiratiile (expirat lung pe timpul contractiei, ca si cum ati umfla un balon) si cu diverse pozitii care sa va sacada tensiunea care e pe mijloc. Io am ajuns la spital cind dilatatia era la 7 si da, atunci durerile incepeau sa fie rele.Bine ca n-a mai durat mult dupa si-am scos dragoana (care a avut circulara de cordon). Am avut si bafta sa fie ginecoloaga mea de garda, si-a inceput garda cu scosul dragoanei, a mers ca pe roate, in 10 minute am ademenit-o sa iasa . M-am rupt putin, am 3 "copci", doare da nu cit ma dor tzitzile... e o fomista dragoana mea .
Va pup tare-tare si mai trec cind pot.
Multumesc inca o data pentru toata sustinerea voastra, nu stiu daca reuseam sa rezist atita acasa cu dureri, daca nu erati alaturi de mine
Pisigri, multumesc pentru mesaje Ilinca, multumesc si tie si sa stii ca i-am injurat si io pe cei de la telecoame (colegii mei de breasla).

Filles du Sud cu Dragonbella
J+4
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumim de urari!
La multi ani, iubitei mele Printese, Luana!
La multi ani ingerasului nostru, Alma

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Joanna, felicitari! Sa fii sanatoasa si sa iti traiasca bebelul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Bravo Joanna

38+ Damian Codrut Andrei
AMR 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Eu cred ca este muuuuuult prea liniste pe aici! Pe unde umblati fetele?

CHATONEL bine ai revenit pe forum. Te asteptam cu pozici!

ARIS, INA vrem pozici si de la voi......

Hai fetele ca burticile le stim deja dar vrem si noi sa vedem ce ascundeau .........

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Am schimbat si eu semnatura....ca de 2 zile ma chinui sa o schimb

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

LA MULTE LUNITE LUANA !!!!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Salutare!
Mai intru si eu cand mai apuc sa mai aflu despre voi si sa va salut.

Felicitari Joanna! Sa te refaci rapid si sa ai o viata minunata alaturi de baietelul tau!

Eu am scapat de mastita, dar am ramas traumatizata de experienta asta! Acum stau mereu cu frica sa nu se repete! Aveti mare grija la golirea completa a sanilor, nu purtati sutiene sau bustiere care sa va stranga si nici tampoane pt sani decat atunci cand chiar va trebuie! Si daca simtiti ca va ia vreo durere sau ca se intaresc, ca se formeaza niste ganglioni, neaparat sa va masati mai apasat!

Gigelica, nu doare rahianestezia! eu nu am simtit decat intepatura unui ac subtire. Doar o intepatura, nu si cum a intrat tot acul.A fost mai usor decat o intepatura in fund sau in vena. Asa ca nu ai de ce te teme!

Mababei, si eu am problema ta! Scot 30,40 sau 50 de ml din ambii sani. Asa ca nu am decat sa-i dau completare. Nici nu pot sa-i dau sa pape de la san pt ca adoarme in timp ce papa si stam asa o ora si ne trezim ca a mancat decat 20 de ml. Nu am decat sa scot cu pompa, si in functie de cat scot ii dau si completare. am ales Humana, sper ca e ok!

Mamicilor, voi cum va descurcati cu programul de masa? A mea nu are un program..Si am inteles ca ar trebui sa aiba. Toata lumea imi zicea inainte sa nasc ca bebeii sunt cuminti daca le respecti programul! Dar care program?!

As vrea sa va mai intreb cum faceti cu baita. stiu ca se face inainte de masa, dar a mea urla inainte de masa, ca ea vrea mancare, nu baita. Nici pt baita nu reusim sa facem ora. Cand la 8-9, cand la 11 noaptea .

Va pup si revin!

Silvia - mami fericita de Amalia

http://picasaweb.google.com/dragos2406/PatruAmaliaMaria#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvia4
As vrea sa va mai intreb cum faceti cu baita. stiu ca se face inainte de masa, dar a mea urla inainte de masa, ca ea vrea mancare, nu baita. Nici pt baita nu reusim sa facem ora. Cand la 8-9, cand la 11 noaptea .

Daca ai idee la ce ora ii foame seara, fa-i baita cu ceva timp inainte. Luana are ora de supt in jur de 9 seara, si de la 8 si ceva noi ne apucam, pregatim baita, ne balacim, facem masaj, ne imbracam, si numai bine si stomacelul cere papica. Rar plange la baita. Fii tot timpul cu un pas inaintea ei. De ex ne invata in spital, ca daca e ora de masa la ora X, ne spalam, ne pregateam si ne mulgeam, sau eram disponibile pt alaptat inainte ca bebe sa faca scandal. La fel cu pregatitul biberonului. Ni s-a mai spus sa notam ora la care papa, ca sa tinem o evidenta, asa, cand bebe da semne de maraiala, sau suge pumnuletii, sa stim ca vrea papa. Si programul de kk se noteaza, ca sa ai idee daca a facut sau e cumva constipata.

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salutare dragalasele
ce ziceam eu ieri ca trebuie sa stau cuminte???? pai azi am stat vreo 5 ore numai pe drumuri, ba in masina, ba la cumparaturi ... cand am ajuns acasa ma durea absolut totttttttt, nu mai stiam daca e contractie sau ce e. acum vad ca mi-au mai trecut durerile, s-a mai inmuiat burtica si sper sa nu am vreo surpriza maine, ca abia de luni are voie mutunelul sa iasa. aaaaaaa, si cand am ajuns acasa, pe cuvantul meu ca burta era mult mai coborata decat de dimineata, dar asa vizibil clar ca mi-a zis si sotul care nu prea le are el cu "aspectele tehnice"- oare e posibil?????

diana 38+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput