Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(104)
Raspunsuri - Pagina 19
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth Gigelica, nici magarusul meu nu prea misca in ultimul timp...Se rezolva cu 1-2 cutii de cola deobicei. Probabil ca nu prea mai au loc sa se miste asa mult 38+ Damian Codrut AndreiAMR 10 zile |
Dar e prima oara cand....nu face nimic
. Si am baut si lapte cu INKA si...nimic.Mai astept putin si apoi bag ciocolata!!!

Gigelica
+38
Victor-AndreiAMR 3 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
gigelica20 spune:
Recunosc ca si aseara m-am culcat iarasi fff tarziu si simteam ca nu mai pot de oboseala.
In plus, ieri am facut baita si...mi-a fost putin frig caci am tot aerisit prin casa si...m-am culcat cu frigul in mine si m-am trezit tot friguroasa.
Am tot facut shushu ca si cum as fi fost racita la veveritza, dar acum ma simt f bine si....parca am simtit o mica miscare.
Stati sa verific: il gadil iar pe burtica sa vedem ce zice.
Gigelica
+38
Victor-Andrei
AMR 3 zile
Ayla21 spune:
"O femeie, daca isi da osteneala, poate pastra un barbat, cu o conditie: sa-l iubeasca! Numai dragostea poate inventa mijloace de convingere. Dragostea si santajul"![]()
Dragut, nu?
Gigelica, esti ok? Da-ne vesti, ce ai facut? Baga lamaie.
Monica
sotie si mama fericita
_
The love of a mother is the veil of a softer light between the heart and the heavenly Father.
Luana, I love You so much my tiny Princess
Claudiu, You grew in my heart
Alma, So small, So sweet, So soon
gigelica20 spune:
L-am trimis pe tati sa imi aduca lamaia
Gigelica
+38
Victor-Andrei
AMR 3 zile
gigelica20 spune:
Dar....nu mai e nevoie
A vorbit putin tati cu el si...acum se intinde.
E timid, dar macar s-a miscat putin.
Frumos ce ai spus Ayla si cred ca si adevarat
.
Mi-a placut si "intalnirea" cu Dodo
.
Offf, multumesc din suflet ca a miscat. Mai am o zi si ...o sa am parte de alte emotii, de alte griji.
Gigelica
+38
Victor-Andrei
AMR 3 zile
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Frumos ce ai spus Ayla si cred ca si adevarat . |
Stiu eu ce stiu, nu?

Pfffiu, bine ca e ok. Poate doarme si el, dupa atat petrecareala in burta la mami.
Monica
sotie si mama fericita_
The love of a mother is the veil of a softer light between the heart and the heavenly Father.
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Stiu eu ce stiu, nu? ![]() Pfffiu, bine ca e ok. Poate doarme si el, dupa atat petrecareala in burta la mami. Monica sotie si mama fericita_ The love of a mother is the veil of a softer light between the heart and the heavenly Father. Luana, I love You so much my tiny Princess Claudiu, You grew in my heart Alma, So small, So sweet, So soon |
Acum cred si eu ca doarme si mai intinde cate un piciorus...
O sa-l gadil in talpa saptamana viitoare
Gigelica
+38
Victor-AndreiAMR 3 zile
Ayla21 spune:
Dragoste de mama
Un articol din revista National Geographic oferea cu cativa ani in urma o imagine patrunzatoare a iubirii unei mame. Dupa un incendiu care cuprinsese padurea din Parcul National Yellowstone, padurarii au inceput escaladarea masivului muntos pentru a evalua pagubele produse de acel infern.
Un padurar a gasit o pasare literalmente pietrificatata in cenusa, asezata ca o statuie pe pamantul de la radacina unui copac. Tulburat de imaginea stranie padurarul a lovit usor pasarea cu un bat. Cand a atins-o trei puisori mititei s-au ivit de sub aripile mamei lor moarte. Mama iubitoare, constienta de dezastrul iminent, si-a dus puii la baza copacului si i-a strans sub aripile sale, intuind ca in curand aveau sa se ridice gaze toxice. Ar fi putut zbura pentru a fi in siguranta dar ea a refuzat sa-si abandoneze puii. Cand valvataia focului a sosit si flacarile au ars trupul ei mic, pasarea a stat nemiscata. Pentru ca ea a acceptat sa moara cei de sub aripile ei aveau sa traiasca.
Monica
sotie si mama fericita
_
denisamada spune:
| citat din mesajul lui lysbeth Gigelica, nici magarusul meu nu prea misca in ultimul timp...Se rezolva cu 1-2 cutii de cola deobicei. Probabil ca nu prea mai au loc sa se miste asa mult |
Pe veverita o apucase somnul fix la monitorizare, de s-a speriat dr. Am mancat 2*Mars si am repetat inregistrea. Eram buni de reclama, avea o energie!!!

Denisa-Madalina
36+
cu Adela-MarisaAMR 4 saptamani

Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou
denisamada spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Am tot facut shushu ca si cum as fi fost racita la veveritza, dar acum ma simt f bine si....parca am simtit o mica miscare. |
Meeeeeeeeeeey! Eu zic veveritza la fata, ca e tzopaita si tu?
Denisa-Madalina
36+
cu Adela-MarisaAMR 4 saptamani

Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou