Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)
Raspunsuri - Pagina 8
adriana_m spune:
Ce mai fac fetele?
A-ti scris asa de mult de cand nu am mai intrat...
Nu am mai putut intra ca am fost foarte rau, pe la urgente. Inca nu am scapat d einfectia urinara se pare si m-am procopsit si cu o gastrita hiper acida. Am ajuns la urgente dupa 4 zile de zacut in pat fara sa mananc nimic si sa beau. Normal ca am ajuns la perfuzii. Nici acum nu-s pe tottal refacuta dar incerc sa ma fortez sa mananc si sa beau lichide sa nu mai ajung la perfuzii. Cam astea de pe la noi. sper sa fiu mai activa de acum incolo.
pupici la toate burticile
Adriana 12+ si Robert Cristian (08.26.2004)
lutoniana spune:
Oare de ce nu ma lasa sa sterg un mesaj ca am dat refresh si mi-a dublat mesajul
Cea mai fericita 16 + cu
adriana_m spune:
Esti brasoveanca Lutoniana? Poate am mai vb de asta si nu mai stiu eu, cu atatea dureri si chinuri si foamete . Imi cer scuze daca e asa.Si daca esti din Brasov si de la mine. Eu mi-s de prin Brasov, Fagaras, Sibiu.
Multam' de urarile de bine. O sa ma fortez sa manac clar ca nu mai vreau spital si perfuzii.
lutoniana spune:
Le-am sters pe amandoua acum ca sa fiu sigura
Da Adriana , anul trecut am facut 12 ani de cand ma facusem brasoveanca, locuiam si traiam in Brasov, oras pe care-l iubesc foarte mult si care-mi este aproape sufletului meu....
Acum sper doar sa NU ma fac englezoiaca .......doar din anumite puncte de vedere.
Cea mai fericita 16 + cu
adriana_m spune:
Asa si eu, mi-a placut brasovul mul. Am facut facultatea acolo. Acolo il am pe fratele meu, cumnatul si mai toti prietenii.
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriana_m Asa si eu, mi-a placut brasovul mul. Am facut facultatea acolo. Acolo il am pe fratele meu, cumnatul si mai toti prietenii. |
Si eu tot asa, au ramas acolo rude si prieteni foarte dragi insa mie imi place si aici foarte mult.
Ce coincidenta placuta
Cea mai fericita 16 + cu
gabrittza spune:
ati adormit?
ma bag si eu la somnic atunci.cred ca luni mai intru da cred ca toata ziua o sa ma chinui sa recuperez
pupici si we placut!
Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
adriana_m spune:
Gabittza eu mai eram dar cred ca ai plecat si tu la somn. Pupici si o noapte linistita.
Lutoniana chiar ca e coincidenta placuta. Si mie a inceput sa-mi placa aici (cu mici exceptii) dupa aproape 3 ani. Dar oricum nu ca in Romania.
Ma pun si eu un pic la somn macar o ora.
la toate burticutele. Pe maine
gabrittza spune:
eu!nu am somn si am bagat masina de spalat
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe mai e cineva pe aici? 13 + |
Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze