Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)
Raspunsuri - Pagina 7
mimika spune:
Fete dragi, multi ca mi-ati facut galerie. Va scriu 2 cuvinte ca am musafiri. A decurs bine procedura, desi la unul din bebiti a intrat de vreo 5 ori cu acul ca nu avea pozitie buna, era inghesuit, agitat. Dar s-a terminat cu bine. Am simtit ceva presiune in burtica, acum a trecut, ma doare doar la suprafata locul in care au intrat acele. Mai "vorbim" maine
16+
lutoniana spune:
Diamar eu am facut intravaginala in Romania acum2 ani...cand vroiam sa ne apucam de treaba. Nu imi amintesc sa ma fi jenat...e subtirica...daca pot zice asa....
Stiu ca mi-a facut atunci analize si Papanicolau ...si mi-a zis o dr super simpatica la sfarsit: "sunteti foarte bine doamna dati-i bataie"
Pai noi i-am dat la bataie si nimic.....nu mi-a zis dr ca trebuie sa scap si de locul de munca naucitor, stresant, epuizant etc.....
Cea mai fericita 16 + cu
gabrittza spune:
cine se lauda?
Citat: |
citat din mesajul lui angelli AAA deci va mai si laudati la voi are alta forma? Adrianasi Andreas(28.07.2006) |
Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
gabrittza spune:
mimika sunt sigura ca vei veni cu rezultate foarte bune!
ATAT DE MARE SUNT
poze
angelli spune:
Pai daca sonda e mai subtire decat... Mie mi se pareau la fel.Moni zice la fel.Fiecare se lauda cu ce are in curte
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
gabrittza spune:
citat din mesajul lui angelli Pai daca sonda e mai subtire decat... Mie mi se pareau la fel.Moni zice la fel.Fiecare se lauda cu ce are in curte Adrianasi Andreas(28.07.2006) |
ATAT DE MARE SUNT
poze
lutoniana spune:
vai.... Mimika i-a chinuit pe amandoi....erau draguti ?
Acum te asteptam cu vesti minunate ....nici nu vreau sa ma gandesc ca poate imediat aflu ca voi trece si eu prin asta....dar pana atunci...raman curajoasa
Cea mai fericita 16 + cu
panda77 spune:
Lasati, mai fetelor: sunt sondele diferite, pt ca depinde de ecograf! Na, ca v-am scos!
Cat despre senzatie, intr-adevar nu se compara, mie de exemplu mi-a alergat un ovar sa-l masoare de am crezut ca mi-l cauta prin zona gatului.
Panda, 14+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
panda77 spune:
mimika, ufff! ai scapat pe jumatate de o grija, mai ai rezultatele, care vor fi unele perfecte! Ma bucur sa aud ca esti bine, ba chiar mai poti intretine si musafiri...
Panda, 14+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
gabrittza spune:
multumesc
citat din mesajul lui panda77 Lasati, mai fetelor: sunt sondele diferite, pt ca depinde de ecograf! Na, ca v-am scos! Panda, 14+ cu si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 |
ATAT DE MARE SUNT
poze