Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Fete dragi, multi ca mi-ati facut galerie. Va scriu 2 cuvinte ca am musafiri. A decurs bine procedura, desi la unul din bebiti a intrat de vreo 5 ori cu acul ca nu avea pozitie buna, era inghesuit, agitat. Dar s-a terminat cu bine. Am simtit ceva presiune in burtica, acum a trecut, ma doare doar la suprafata locul in care au intrat acele. Mai "vorbim" maine

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Diamar eu am facut intravaginala in Romania acum2 ani...cand vroiam sa ne apucam de treaba. Nu imi amintesc sa ma fi jenat...e subtirica...daca pot zice asa....
Stiu ca mi-a facut atunci analize si Papanicolau ...si mi-a zis o dr super simpatica la sfarsit: "sunteti foarte bine doamna dati-i bataie"
Pai noi i-am dat la bataie si nimic.....nu mi-a zis dr ca trebuie sa scap si de locul de munca naucitor, stresant, epuizant etc.....

Cea mai fericita 16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

cine se lauda?

Citat:
citat din mesajul lui angelli

AAA deci va mai si laudati la voi are alta forma?

Adrianasi Andreas(28.07.2006)

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

mimika sunt sigura ca vei veni cu rezultate foarte bune!

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Pai daca sonda e mai subtire decat... Mie mi se pareau la fel.Moni zice la fel.Fiecare se lauda cu ce are in curte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Pai daca sonda e mai subtire decat... Mie mi se pareau la fel.Moni zice la fel.Fiecare se lauda cu ce are in curte

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

vai.... Mimika i-a chinuit pe amandoi....erau draguti ?
Acum te asteptam cu vesti minunate ....nici nu vreau sa ma gandesc ca poate imediat aflu ca voi trece si eu prin asta....dar pana atunci...raman curajoasa

Cea mai fericita 16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Lasati, mai fetelor: sunt sondele diferite, pt ca depinde de ecograf! Na, ca v-am scos!
Cat despre senzatie, intr-adevar nu se compara, mie de exemplu mi-a alergat un ovar sa-l masoare de am crezut ca mi-l cauta prin zona gatului.

Panda, 14+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

mimika, ufff! ai scapat pe jumatate de o grija, mai ai rezultatele, care vor fi unele perfecte! Ma bucur sa aud ca esti bine, ba chiar mai poti intretine si musafiri...

Panda, 14+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

multumesc

Citat:
citat din mesajul lui panda77

Lasati, mai fetelor: sunt sondele diferite, pt ca depinde de ecograf! Na, ca v-am scos!

Panda, 14+ cu

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput