Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

spargatoare de gasca !!!!! huoooo

Cea mai fericita 16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara!! Ce tastarnitzå aveti!! Se vede ca avenit weekend-ul!!

Katteryna felicitari fericitå mamaika...Så aveti o seara minunatå.

Eu sunt intoarsa ...ca si vremea ..aici ninge ca in luna decembrie...m-am såturat de iarna ...Stau in patutz cu bebe ff activ{olala] acu si va citesc si butonez la tv..am fost de dimineata activa curatenie.. spålat ..mancare..mancat-bineinteles.Am o pofta de ceva dulce dar cu vremea asta....cine se mai duce la magazin.raman cu pofta.

Azi am tras o portie maare de ras cu sotzu..A vrut si el sa simta bebe (incepe sa s esimta si la mana nu tare dar se simte cand da un sutulez mai puternik) si cand punea el mana el nik cum lua mana cum då-i bataie..Deja joaca ascunsa cu tat-su.

Weeken-ul asta sunt si eu acaså ..cred ca o så fiu si eu activå..si poate mai bag o poza cu burticiul..

Iulika, cea mai fericitå17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

bun venit in club.eu nu vreau sa stiu sexul.
cred ca e cam sarac clubul nostruda poate se mareste incet incet!

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Asa ca am vazut niste hainite o splendoare...portocalii, galbene si vernil si merg si la fetita si la baiat
Oricum mail-ul a venit intr-un moment foarte prost si cred ca a fost un semn de la Dumnezeu ca sa ma mai aduca cu picioarele pe pamant si sa incerc sa nu mai fiu atat de egoista.
Era intr-o saptamana in care ma gandeam obsesiv la baietelul meu cret si numai despre asta vorbeam...uitand sa ma rog in continuare pentru sanatatea lui si a familiei mele. Soacra mea este foarte foarte bolnava acasa (va dati seama cam in ce stare e sotul care tresare de cate ori suna telefonul)..nepotica cu sindrom Down are MARI probleme de sanatate si pe mine ma ardea de puta copilului....
Acum ma mai controlez putin si imi dau seama ca atat de mult mi-am dorit toata viata un copil incat daca e fetita sau baietel este ultimul lucru la care sa ma gandesc (sau ce culoare de prosopel sa-i cumpar) si ca cel mai important este sa fie sanatos.
Am sa imi fac semnatura cu o surpriza de bebelus si daca mai sunt fete care nu vor sa afle sexul (cu toate ca eu vreau ....ma inscriu si eu in club.
Fericirea si bucuria ca sunt bine si insarcinata inseamna totul pentru mine si faptul ca din septembrie vom fi o familie in adevaratul sens al cuvantului ...este cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in viata.

Cea mai fericita 16+

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Se vede ca incepe weekendul ca a aparut lutoniana.
Sunt si eu curioasa de ceva si vad ca nu mi=a raspuns nimeni. Cum e eco transvaginala, nu va deranjeaza, ca ma gandesc ca e ca o sonda care se introduce inauntru si nu cred ca e prea placuta senzatia?

13+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

eu la sarcina trecuta ajunsesem sa iau de 3 ori pe zi cu 30 min inaite de mese.dar varsam de 10 ori pe zi.vezi ca da somnolenta!sau cel putin la mine asa s-a intamplat!

Citat:
citat din mesajul lui unombun

fetelor,voi ati luat metoclopramid sau nu contra varsaturilor?Abia am terminat de varsat pe laptop(!!!!!!!!!!!!!),prin casa pe unde am apucat,e varza,am spalat dupa desi eu cam trebuie sa stau la pat,de la nenea doctorul citire,am dureri dupa de cap groaznice,aoleo...nu am avut cind sa ajung la baie,instantaneu,fara nici un semn,hat...prin pat....noroc ca barbatul nu e acasa..se spovedeste si el saracu,cind o veni....

Ce ati facut,cel mai bine,practic impotriva vomelor?Voua v-a venit asa dintr-o data??

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

diamar, dupa 12 saptamani nu se mai face intravaginala ca ii face rau lu bebe.... nu jeneaza neaparat dar nici nu face placere ca ceva cu aceasi forma

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

pe mine nu ma deranjeaza fizicadica nu doare.pe mine ma zgandare pe creier da asta nu am cum sa tratez

santorini mie dr ginecolog si cel de familie mi-au prescris metoclopramid si mi se administra si intravenos cand imi puneau perfuzii la spital.

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Se vede ca incepe weekendul ca a aparut lutoniana.
Sunt si eu curioasa de ceva si vad ca nu mi=a raspuns nimeni. Cum e eco transvaginala, nu va deranjeaza, ca ma gandesc ca e ca o sonda care se introduce inauntru si nu cred ca e prea placuta senzatia?

13+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Bravo Moni era sa zic si eu ceva de forma aia!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)

Mergi la inceput

inseamna ca eu am scapat?o sa am 13 sapt cand fac eco

zi ca am scapat te rooog ca nu imi place
si mai monica cum sa aibe mai aceeasi forma?sonda e luuunga si muult mai subtire

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

diamar, dupa 12 saptamani nu se mai face intravaginala ca ii face rau lu bebe.... nu jeneaza neaparat dar nici nu face placere ca ceva cu aceasi forma

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

ATAT DE MARE SUNT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

AAA deci va mai si laudati la voi are alta forma?

Adrianasi Andreas(28.07.2006)

Mergi la inceput