Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)
Raspunsuri - Pagina 5
lutoniana spune:
Pai eu as zice dar nu stiu ce....ca mi-a cam amortit funduletul aici pe scaun....
Hai fetele mai cu inspiratie...
Cea mai fericita 16 + cu
monica_dicut spune:
EU sunt aici, am facut scurta la dejtu aratator de la mana dreapta apasand rifresh ...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
THEA22 spune:
Are cineva porcusori de Guineea si stie dak sunt periculosi pt sarcina? Intrebarea mea vine cam tarziu...pe 8 martie am primit unu porcusor de la sot, dar din pacate mi-a murit. Azi ma suna bunica sotiorului, nestiind ca nu mai avem, sa ma avertizeze ca nu-i bine in sarcina cu animale de casa. Stiam de caini, pisici, dar de porcusori nu.Voi ce stiti?
THEA22
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
lutoniana spune:
Thea sper sa nu te superi dar tot ce stiu eu este ca nu imi plac si in plus imi creeaza repulsie ...in creierul meu ramane tot un neam de soarece
Nu ti-a spus bunica si de ce nu e bine ?
Unele animale de casa sunt purtatoare de microbi care nu ne afecteaza in mod normal dar cand suntem insarcinate eu stiu ca intreg sistemul imunitar e mai "cu garda jos".
Cea mai fericita 16 + cu
lutoniana spune:
Monica ai papat carnatii ? ca mie mi-e o foame de mama mama....dar imi astept sotul ca urasc sa mananc singura ca o trista ......
Cea mai fericita 16 + cu
mariaanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui THEA22 Are cineva porcusori de Guineea si stie dak sunt periculosi pt sarcina? Intrebarea mea vine cam tarziu...pe 8 martie am primit unu porcusor de la sot, dar din pacate mi-a murit. Azi ma suna bunica sotiorului, nestiind ca nu mai avem, sa ma avertizeze ca nu-i bine in sarcina cu animale de casa. Stiam de caini, pisici, dar de porcusori nu.Voi ce stiti? THEA22 "http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1" |
Si eu am niste papagali perusi, dar nu cred ca ar fi periculosi....
Doar nu ne pupam cu ei....
Mariaanna
12+
Mamica de si in asteptarea unui
mary_07 spune:
Mama,mama,aveti motorase la maini
Abia v-am recuperat,mai cu pauze,mai cu citit in diagonala....
Kateryna,ma bucur mult pt tine,sa fiti sanatoase amandoua
Ooff,ca n-am putut recupera cu 2 pag. deschise ca sa pot zice cate ceva pt fiecare..nu mai stiu ce vroiam sa zic
Noi in seara asta mergem la ziua unei prietene,asa ca nu pot intra la povesti
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 17+, cu -Alexandra
mariaanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut EU sunt aici, am facut scurta la dejtu aratator de la mana dreapta apasand rifresh ... ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 15+ cu Dragos Alexandru Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Pen' ce?
Eu, cu gandul la carnati....
Mariaanna
12+
mariaanna spune:
Si pe mine ma dispera computerul asta...De multe ori mi se inchide netul...si ma trimite la.Cred ca ma duc pe la bucatarie sa.... ceva bun.Daca nu mai scriu in seara asta, inseamna ca am mancat prea mult....
Mariaanna
12+
mariaanna spune:
Mary, distractie frumoasa!
Tocmai am mai vazut ceva poze noi de la burtici, pe web...Super!
Hai, va las!
Mariaanna
12+