Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Monica, sarumana!O sa merg cu mari sperante la eco!
Lutoniana,eu fac limonada cu apa minerala si beau zilnic, plus citricele pe care le manac cu placere.Dar tot s-a prins de mine nenorocita de raceala!

Mariaanna
12+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Monica, merci, de-ai sti cum imi tremurau degetele pe tastatura, de zici ca dadeam cel mai greu examen din viata mea desi de obicei ma pricep cat de cat la it, adik imi bag nasul peste tot, sunt constienta ca in perioada asta sunt mai grea de cap (cas a fiu dragutza, sa nu zci ceva mai urat)..

va pup, dupa cum stiti eu in w/e nu pot intra, w/e placut, nu scrieti prea mult totusi, ca sa reusesc sa va ajung din urma luni

ursuletzul nostru

17+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

fetelor,voi ati luat metoclopramid sau nu contra varsaturilor?Abia am terminat de varsat pe laptop(!!!!!!!!!!!!!),prin casa pe unde am apucat,e varza,am spalat dupa desi eu cam trebuie sa stau la pat,de la nenea doctorul citire,am dureri dupa de cap groaznice,aoleo...nu am avut cind sa ajung la baie,instantaneu,fara nici un semn,hat...prin pat....noroc ca barbatul nu e acasa..se spovedeste si el saracu,cind o veni....

Ce ati facut,cel mai bine,practic impotriva vomelor?Voua v-a venit asa dintr-o data??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Selen weekend placut si relaxant iar eu am de gand sa scriu..ca m-am "tinut" destul toata saptamana cand voi umpleati paginile

Cea mai fericita 16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Selen week-end placut. In week-end nici eu nu prea intru ca de obicei mergem sa ne plimbam, mergem pe la socri etc. Nu prea stam pe acasa.

15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

[quote]citat din mesajul lui unombun

fetelor,voi ati luat metoclopramid sau nu contra varsaturilor?Abia am terminat de varsat pe laptop(!!!!!!!!!!!!!),prin casa pe unde am apucat,e varza,am spalat dupa desi eu cam trebuie sa stau la pat,de la nenea doctorul citire,am dureri dupa de cap groaznice,aoleo...nu am avut cind sa ajung la baie,instantaneu,fara nici un semn,hat...prin pat....noroc ca barbatul nu e acasa..se spovedeste si el saracu,cind o veni....

Ce ati facut,cel mai bine,practic impotriva vomelor?Voua v-a venit asa dintr-o data??
[/quote Unombun, si eu am avut de furca cu greturi. Cel mai bine mergea la mine rontaiala de grisine si lamaia. Si, mai ciudat, inghitituri mici de Sprite...Sper sa-ti fie de folos!

THEA22
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Unombun sa stii ca metoclopramid-ul este contraindicat in sarcina (asa scrie in dictionarul medical). Mai bine sa intrebi ginecologul de altceva. Eu nu stiu nici un remediu, pt mie nu mi-a fost greata (sunt printre norocoase ca sa zic asa).

15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ma confunzi. Eu stiu sexul. Mie Iosup mi-a spus ca 100 la suta e fetita. Nu mai stiu cui ii spuneam mai devreme sa nu s emai ia dupa bataile inimii pt a afla sexul, pentru ca se poate insela.

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Santorini asa ma gandesc si eu ca daca sta bine pozitionat si se vede foarte clar...iar eu o sa o fac usor pe proasta si am sa aduc vorba...ma gandesc ca-i va spune "he or she" daca nu, sa fie asta toata paguba si sa mearga restul ca pe roate.
Kateryna sa se faca mare si sa stea la mami pana la 40 saptamani
Roxy eu credeam ca ti-au spus deja sexul si incepusem "pariurile"...dar tu de fapt ne intrebai in functie de acele date

Cea mai fericita 16+

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Roxxy m-am luminat acum, scuze de gafa si unde mai pui ca aveai si la semnatura

Cea mai fericita 16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Hello, burtici cu surprize!
Da' ce faceti?
Acu' cand am eu timp, voi va miscati asa greu???
Hai, la treaba, ca dimineata bem si noi linistite...

Hai, adunarea...

Mariaanna
12+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput