Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Am aparut si eu de la munca, am papat 2 oua si am recuperat capitolul care s-a desfasurat azi

Kateryna, FELICITARI PT FETITA!!!!!! Sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa.
Domle, da ploua cu fetite pe aici. Lasa ca e bine asa . Si eu sper sa mi se inrozeasca caruciorul, dar la drept vorbind orice e bun-bunut, sanatos sa fie. Eu se pare ca voi afla ultima pt ca morfo de trim 2 am abia la 22 de sapt (motive de aglomeratie, e un adevarat boom demografic in Canada). Daca nu rezist psihologic pana arunci voi merge la o clinica privata

Lutoniana, mi-a placut mult mesajul tau in legatura cu sexul copilului. Multa sanatate familiei. Am si eu o colega la munca cu un frate care are sindromul Down si ne povesteste mereu de el. Nu e usor pentru parinti.

Adriana, multa sanatate iti doresc si ai grija de tine

Ma dus sa mai citesc din urma ca mai vroiam sa spun cate ceva dar am uitat

13+

in curand mamy de bb scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

buna fetelor, eu nu am mai intrat de ceva vreme pt ca nu am mai avut timp, am fost si operata de un abces urat rau, am stat acasa mult in pat dar peste toate bucuria cea mai mare s-a aratat am fost la morfofetala de trim 1 am o FETITA DECI SOFIA STA LA MAMA IN BURTICA visul meu s-a implint sunt atat de fericita ca Dumenzeu s-a uitat si la mine!!in rest Sofi e sanatoasa, normala are tot ce ii trebuie pliu nucal de 1,4 inima cu 4 camere cu 153b/m 72 de gr si 7 cm deci e....mare sunt fericita ceea ce va doresc si voua!!

13+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINA_MOCANU spune:

cum ai si aflat sexul copilului? mi se pare ciudat la 13 saptamani sa stii.. si eu vreau! ce teste ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

neatza fetelor ! Va invit pe toate la mica sau ceiutz , laptic, depinde de preferinte. Eu acum m-am trezit si m-am apucat de citit ce ati scris ieri. Aveti viteza fetelor (mai ales ca v-ati si imprietenit).
va pe toate

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

pai de la ecograf am aflat se vedea ff bine am facut morfofetala de trim 1 si acolo la 3d, 4d am vazut chiar si eu pasarica dr a spus ca in proportie de 90%e fetita ca la baiat puta arata cu totul si cu totul altfel

13+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

beeeeeeeyyyy, io am zis doar ca seamana la forma, nu si la grosime sau lungime acolo e alta poveste (nah, ca sa-mi laud si eu sonda ) Glumeam anyway, era asa ca idee ca ti se introduce ceva care seamana, ca e subtire ca un cremwurst sau carnat asta e altceva

Si buna dimineata si mi-am trimis "sonda" (ati fost super tari cu comparatiile, chiar m-am distrat teribil, tare simpatice) sa-mi cupere gogosi ca am vazut un serial politist american de dimineata si ... PE langa asta m-am hotarat eu asa subit sa mai bag o pizza la facut ca aia de saptamana trecuta mi-a iesit dementiala....

Acum ma duc sa spal vase ca io n-am masina ca altii pe care sunt tare invidioasa desi am vrut sa-mi cumpar da asta inseamna sa-mi demontez toata bucataria soooo..... no way mai bine facem cu randu la spalat vase si mai ales ca "sonda" ma ajuta mereu.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Moni
si eu am trimis "sonda" la piata dupa gogosi.
oricum s-a destins un pic atmosfera cu "sondele"

acu zic si eu buna dimineata si o sa incerc sa intru azi pe forum desi nu promit!
spor la treaba fetele,la bucatarit sau ce mai faceti voi.eu am program de curatenie si gradinarit si gatit!!!!
ne "auzim" mai tarziu!

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

beeeeeeeyyyy, io am zis doar ca seamana la forma, nu si la grosime sau lungime acolo e alta poveste (nah, ca sa-mi laud si eu sonda ) Glumeam anyway, era asa ca idee ca ti se introduce ceva care seamana, ca e subtire ca un cremwurst sau carnat asta e altceva

Si buna dimineata si mi-am trimis "sonda" (ati fost super tari cu comparatiile, chiar m-am distrat teribil, tare simpatice) sa-mi cupere gogosi ca am vazut un serial politist american de dimineata si ... PE langa asta m-am hotarat eu asa subit sa mai bag o pizza la facut ca aia de saptamana trecuta mi-a iesit dementiala....

Acum ma duc sa spal vase ca io n-am masina ca altii pe care sunt tare invidioasa desi am vrut sa-mi cumpar da asta inseamna sa-mi demontez toata bucataria soooo..... no way mai bine facem cu randu la spalat vase si mai ales ca "sonda" ma ajuta mereu.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

neatza!

mimika- ma bucur ca s-a terminat cu bine. cand vei avea rezultatul?

moni-iulia- felicitari pentru vizionare. banuiesc ca acum te-ai linistit ca bb e bine
monica- dar tu cum te simti???
biaz, mariaI- toate safturile referitoare la somnul lui Matei sunt binevenite si va multumesc.
Matei adoarme singur, dar se scoala peste noapte...si uneori chiar plange si nu il pot linisti imediat.
azi noapte a trebuit sa il iau din nou cu noi in pat, este singurul lucru care functioneaza, si apoi l-am pus din nou in patut, si la 5.00 (parca are ceas in burtica) s-a sculat si din nou l-am luat cu noi si a mai atipit pana pe la 6.15.
incerc noaptea sa vorbesc cu el doar strictul necesar, asa cum ai sugerat si tu biaz...poate ca este de la maselute, me-au iesit 2 si mai asteptam 2, desi ziua este un inger.

acum ma ingrijoreaza burtica mea, care este foarte umflata in partea de sus (pana acum ma balonam dar doar spre seara) si tare. pe bb il simt din cand in cand...

e super frumos la noi, si il astept pe Matei sa se scoale sa iesim in parc.

pupici

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

coras- felicitari pentru bebelina, si pentru faptul ca tu s-a indeplinit visul.

gabrittza- spor la treburi...noi astaiz mancam la mama...dar maine bucatarie scrie pe mine

1sweet_angel - pe unde esti? ai venit in Romania???

sa inteleg ca dupa varza, papanasi astazi e randul gogosilor???

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Buna dimineata, dragelor!

Felicitari, coras, pentru Sofia: ai convins-o sa te asculte si sa se infiinteze cumintica la tine in burtica. Sa creasca sanatoasa, sa te bucuri de minunea ta de fetita!

Adriana_m, imi pare tare rau ca ai trecut prin ce-ai trecut, sper sa fii cuminte de acum inainte si sa papi tot si sa bei multa apa, da? Sa nu mai aud ca ti-ai facut de cap!

Eu sunt zombi la ora asta, Ilinca a ne-a tinut treji de la 3 la 6 dimineata, iar la 8 ne-a dat scularea. Sa vedem cum o fi si azi, ca incepem sa aratam cam fantomatici. Acum e cu ta'su la plimbare, ca a zis ca o scoate s-o oboseasca bine, sa doarma de pranz serios si noi in acelasi timp cu ea, speram.

Panda, 14+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput