Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)
Raspunsuri - Pagina 10
mariaanna spune:
Salutare.....azi nu prea a vesti bune!Dupa catev saptamani in car tot m-a incercat, de luni am inceput sa fac puncte albe pe amgdale, apoi sa tusec, sa ma doara in piept, acum la urechi si sinusuri.
Nu m luat decat eaiuri cu miere siamaie de frica sa nu ii fac rau lui bebe.Dar azi am facut febra.Am sunat la doctor si mi- zis sa iau augmentin si nurofen.Totusi, am citit despre ele ca nusunt chiar indicate in sarcina.
Voi ce ziceti?Sa iau?Sau ii fac mai ult rau lui bebe cu infecti netratata?Ce s-r putea intampla?
Ajutati-ma, va rog, nu stiu ce decizie sa iau....
Va pup!Sanatate tuturor!
Mariaanna
12+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
crissbebe spune:
Mariaanna parerea mea e sa asculti de doctor ptr ca stie el ce zice. In plus o infectie netratata poate afecta enorm de mult la bb. Nu vreau sub nici o forma Doamne fereste sa te sperii dar colega mea de birou a pierdut sarcina la 6luni din cauza unei infectii. Si eu am fost racita ,m-am dus la O.R.L din cauza sinusurilor si mi-a dat tratament homeopat dar sa stii ca nici acum nu e totul ok. Inca sunt un pic racita si nu imi e bine dar sper sa treaca.
13 +
mariaanna spune:
Mutumesc, Cris!
Cred ca voi incepe sa iau.Oricum, nu ma simt in stare sa stu nici in picioare, asa ca...ceva trebuie facut.
Mariaanna
12+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
crissbebe spune:
Ai grija de tine te rog si sa faci tot posibilul sa nu mai faci febra ca nu e bine.
de augumentin din cate am auzit e ok in sarcina dar nu stiu nimic de nurofen. Asta cred ca ti l-a dat ptr febra,dar exista si alte metode ptr a scapa de febra in caz ca mai faci asa ca nu cred ca mai e nevoie de nurofen.
13 +
monica_dicut spune:
mariaanna, din cate stiu si eu augmentinul e ok in sarcina. Mai ales ca ai deja 12 sapt nu mai e nici un risc. Parerrea mea e ca ar trebui sa inlocuuiesti nurofenul cu paracetamol simplu. Din cate stiu eu nurofenul nu e permis in sarcina. DAr poate stiie cineva mai bine. Oricum ,multa sanatate, si baga vitamina c la greu 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
15+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Hai sa va povestesc cum e cu fetita sau baiat. Cunosc eu o tipa extraordinar de placuta si volubila, cu 5 copii, ea de felul ei din Nigeria (citita, finuta..tot ce-i trebuie) si-mi zice printre altele cand a auzit ca sunt gravi ca la Luton & Dunstable Hospital unde voi naste eu nu-mi vor zice sexul copilului ca asa e politica si ca depinde de la spital la spital. Eu, Toma necredinciosul (este si numele pe care mi-l doresc pentru baietelul cret la care visez) scriu un mail sa ma conving ..crezand ca fata bate campii. Va copiez mai jos raspunsul ca sa va "distrati" si voi. Era vorba de ecografia de 20 saptamani la care merg in 27 aprilie. "Dear Lucia Thank you for your enquiry via the web site. We have a policy not to undertake a scan for the baby’s sex in this Trust for several reasons: The scans undertaken are diagnostic ones, in other words they are carried out to look at the well-being of the baby, growth and presentation and to take accurate measurements with which to make comparisons with other scans during your pregnancy. As you will appreciate, there is a lot for the sonographer to get through in your appointment time. To scan for the sex of the baby relies on it being in a specific position, which is not always the case. To wait for it to do this and then to scan the baby would increase the length of the appointment by 10 minutes or more. This would be on top of the appointment times being increased shortly to allow the sonographer to be able to take some additional measurements, which have become a national requirement and therefore we must do. Unfortunately we have so many patients to scan that we cannot extend the appointment time continually without some patients not getting a scan at the required time during their pregnancy. This would put both mum and baby at risk. I realise that not knowing the sex of your baby before delivery must be disappointing for you and I hope that all continues well for your pregnancy. kind regards Barbara" Cea mai fericita 16+ |
scuza-mi limbajul, but this is fucking bullshit. ce m-am enervat de dimineata. auzi, printre atatea masuratori, nu poate sa traga cu ochiul si la cuc. ai oricand varianta sa mergi la o clinica privata si sa platesti pentru scan, daca vrei neaparat sa afli. eu m-as enerva, ca abia mai am rabdare pana in mai sa aflu ce e. sunt sigura ca tu esti un pik mai calma decat mine. eu m-am trezit cu avant de dimineata :) xx
MangaGirl :-)
13+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
lutoniana spune:
MangaGirl si eu am fost indignata dar acum m-am mai linistit...nu v-am scris chiar atunci pe loc ...cand aproape ca luasem foc.
Eu ma bazez insa pe situatia de moment care poate va fi favorabila.
Vorbesc cu Bebitza de-acasa sa stea frumos la poza iar acolo zambim la tanti sonografa ...poate poate....
Sotul meu care e mai dintr-o bucata a zis ca el va intreba oricum cu toate ca nu e chiar politicos.
Asa cum ziceam va voi anunta cum va fi ca mai e pana atunci aproape o luna.
La prima ecografie, Age Scan mi-a spus moasa cu ochii bulbucati/speriati ca de melc ca sa nu-mi fac iluzii ca se uita doar daca sunt insarcinata si il masoara si gata ma da afara...siiii...nu a fost asa. Dupa ce am intrat (eu de felul meu fiind foarte vorbareata) am inceput sa-i umflu capu' lu aia ca ce fericiti suntem, ca e primul copil, ca suntem emotionati.....ca asa si pe dincolo....iar tipa care trebuia doar sa constate daca sunt gravi sau nu ajunsese de imi arata fiecare manuta pe ecarn, picioarele, stomcaelul, inimioara....
Nu stiu ce va fi la Anomaly Scan dar va zic cu mana pe inima ca imi doresc sa-mi zica ca e sanatos in primul rand ...ca apoi se descurca masa cu vre-o strategie tipic romaneasca sa afle si ceva despre cuc....
Weekend placut si relaxant 
Mariana papa citrice in excespt vitamina C si eu zic sa incepi sa iei pastile ca dr stie ce zice.
Asteptam vesti ca esti bine.
Cea mai fericita
16 + cu 
loradin spune:
Salut burticile,
nu am intrat de multisor asa ca am ceva de recuperat....
Recunosc ca desi sunt la a doua sarcina m-a cam pus cu boticul pe labe.Starile de greata nu-mi dau pace nici acum la 13 saptamani,mi-e o foame de lup continuu,poftesc si la aer,obosesc repede,as dormi e verbul care-l ador dar pe care nu-l pot folosi(visez la el).
Ana(fetita mea de 2 ani) a inceput sa interactioneze cu bebe mangaindu-mi burtica si declarand dragostea pentru el("ana iubeste mult bebe")
In alta ordine de idei voiam sa va anunt ca in urma ecografiei BEBE E BAIAT!
Mi-am dorit f mult un baiat ! Sper ca totul sa fie bine pana la capat!
Va doresc multa ,multa sanatate !!!!
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana MangaGirl si eu am fost indignata dar acum m-am mai linistit...nu v-am scris chiar atunci pe loc ...cand aproape ca luasem foc. Eu ma bazez insa pe situatia de moment care poate va fi favorabila. Vorbesc cu Bebitza de-acasa sa stea frumos la poza iar acolo zambim la tanti sonografa ...poate poate.... Sotul meu care e mai dintr-o bucata a zis ca el va intreba oricum cu toate ca nu e chiar politicos. Asa cum ziceam va voi anunta cum va fi ca mai e pana atunci aproape o luna. La prima ecografie, Age Scan mi-a spus moasa cu ochii bulbucati/speriati ca de melc ca sa nu-mi fac iluzii ca se uita doar daca sunt insarcinata si il masoara si gata ma da afara...siiii...nu a fost asa. Dupa ce am intrat (eu de felul meu fiind foarte vorbareata) am inceput sa-i umflu capu' lu aia ca ce fericiti suntem, ca e primul copil, ca suntem emotionati.....ca asa si pe dincolo....iar tipa care trebuia doar sa constate daca sunt gravi sau nu ajunsese de imi arata fiecare manuta pe ecarn, picioarele, stomcaelul, inimioara.... Nu stiu ce va fi la Anomaly Scan dar va zic cu mana pe inima ca imi doresc sa-mi zica ca e sanatos in primul rand ...ca apoi se descurca masa cu vre-o strategie tipic romaneasca sa afle si ceva despre cuc.... Weekend placut si relaxant ![]() Mariana papa citrice in excespt vitamina C si eu zic sa incepi sa iei pastile ca dr stie ce zice. Asteptam vesti ca esti bine. Cea mai fericita 16 + cu ![]() |
lutoniana,
mi se pare totusi anormal ce zici tu acolo de primul scan. pai eu am stat inauntru la St Thomas vreo 25 de minute. i-a luat masuratori la gat pentru dawn syndrom, a avut rabadare sa-l astepte sa poata sa-i masoare inima, i-a masurat capul si tot ce trebuie. mai ales ca si facusem sangele pentru combined test. mi se pare ciudat ce ti-au spus ei la primul scan, pentru ca si atunci se pot detecta multe, nu numai faptul ca e ecolo un samburel. sunt convinsa ca vei scoate "marturisirea" de la ei si de data asta, asa dragutza cum esti tu.
si cu asta, cred ca ma duc la somn. am iesit aseara la un club si m-am simtit vinovata ca a fost muzica prea tare si l-am deranjat. am intrat pe net si am citit ca nu e chiar asa grav, dar oricum am plecat devreme sa nu stresez copilul.
v-am pupat, duminica placuta. felicitari katryne

MangaGirl :-)
13+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
diamar78 spune:
Weekend si vreme frumoasa=putina miscare pe forum.
Adrana, Mariana va doresc si imi doresc sanatate pt ca nici eu nu am scapat de raceala. Am fost si la un homeopat dar acum mi-a schimbat tratamentul pt ca la primul nu am observat nicio schimbare. Mariana mie nu mi se pare normal sa-ti recomande antibiotic prin telefon. E vb de medicul ginecolog sau de medicul de famile? Mie dr de famile mi-a spus sa iau algocalmin pt febra dar nu a fost cazul. E adevarat ca nici sa stai cu infectie nu e bine dar ma gandesc ca poate ar fi trebuit sa te vada inainte sa-ti prescrie antibiotic.
Coras, felcitari pt fetita. Abcesul a fost la masea?
Loralin, bravo pt baietel.
13+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!