Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)
Raspunsuri - Pagina 11
diamar78 spune:
Mai scriu un mesaj pt ca nu vroiam sa ma intind prea mult cu primul. Vad ca am mancat un i de la Adriana dar sper sa ma scuze.
Astazi m-am intalnit cu cineva de la mine de la serviciu care lucreaza la resurse umane. M-a felicitat pt bebe pt ca auzise ca sunt gravida si m-a intrebat ce fac, daca ma intorc la serviciu. I-am spus ca o sa vin pt 3 luni pt ca atat mai prind, la sfarsitul lui mai ma intorc si prin septembie raman in concediu prenatal. Mi-a spus sa nu vin ca daca vin eu cel care ma inlocuieste ramane fara serviciu si ei nu mai pot sa-l angajeze dupa 3 luni cand o sa plec eu. Eu i-am spus ca nu cred ca am cum sa nu vin dar a spus ca o sa se intereseze ea. Acum ma gandesc asa, as vrea sa ajut persoana care este in locul meu dar asta presupune sa pierd si eu ceva bani si oricum nu cred ca pot sa nu ma intorc deloc la serviciu. M-am gandit la un concediu de risc maternal mie cine-mi plateste acest concediu daca eu nu ma intorc macar pt 1 zi la serviciu. Complicat. Ma gandeam ca poate lucreza careva la resurse umane si ma poate ajuta cu un raspuns. Daca sunt blocate posturile ei nu mai pot sa aduca persoana respectiva in locul meu dupa cele 3 luni cand intru eu in concediu? Cam asta e preocuparea mea de la pranz de cand m-am intalnit cu colega mea.
13+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
delia79 spune:
neata (ora 9 la mine)
M-ati bine dispus cu sondele voastre 

.Sunteti bestiale, acelasi raspuns l-am gandit si eu dar nu as fi avut curajul sa-l dau ![]()
Mariaana, multa sanatate!
Vitamina C poate face minuni sa stii.
Monica, scumpa, mi-ai facut creierii praf cu gogosile alea 

. Am de mers vreo juma de ora cu autobuzul pana la primele gogosi
Dar ma duc, ce sa fac.
Lutoniana si MangaGirl, mi-am pus un concert din Londra la dvd si ma gandeam la voi ![]()
![]()

pup fetele harnicute, curatenie scrie si pe fruntea mea azi
13+
in curand mamy de bb scump
mary_07 spune:
Salutare
Noi doar ce ne-am intors din plimbari,e o vreme splendida afara
Alex mi-a adormit repede,eu m-am apucat de aspirat ,sters pe jos,spalat vase si a inceput sa ma doara burtica rau de tot
am luat un no-spa si acum stau cuminte in pat cu laptopul in brate![]()
ce viata
Coras,felicitari mami pt 
iar Loralin,tie felicitari pt

Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
17+, cu
-Alexandra
delia79 spune:
Cristina_Ana si Katteryna,
multumesc pt gandurile bune referitor la kg mele pierdute saptamana asta. Am reusit sa pun pic la loc, am mancat organizat de 6 ori pe zi ![]()
Coras si Loradin, FELICITARI PENTRU PUTULICI ROZ, RESPECTIV BLEU!!!
Mi-am clatit ochii pe albumele foto de pe contul comun. Fetelor ce frumoase sunteti toate cu burticile la inaintare!!! 

in curand mamy de bb scump
lutoniana spune:
MangaGirl la cat de "disperata" sunt cred ca am mai scris eu pe aici ca am citit enorm TOTUL legat de sistemul lor medical. Pe site-ul oficial al NHS scrie sa ma exprim asa din topor "ce iti face" in cele 40 de saptamani de sarcina.
Scrie clar si concis ca primul scan poate fi doar de constatare sau poate fi EXACT ca al tau (asa cum bine ai descris) si toate depind de politica spitalului si inca ceva super interesant .....de ce county apartii.
Daca la mine "in judet" asa se practica ii pot intelege si nu ma deranjeaza. Totul se rezuma la fonduri, la dotarea din spitale, la calificarea personalului, la grandoarea spitalului la care vei naste.
Sa fiu sincera, spitalul meu m-a impresionat si se mai lauda si ca e universitar....dar deh se pare ca mai au si hibe.
Iti multumesc oricum foarte mult pentru sustinere si sper ca nu am plictisit fetele cu detaliile noastre englezesti ![]()
Loradin ma bucura ca incet incet incep si baieteii sa-si faca simta prezenta, felicitari 
Cea mai fericita
16 + cu 
lutoniana spune:
Delia ce muzica asculti si cat de tare o dai ca sa o auda si bebe ca eu cred foarte mult in aceasta splendida "terapie" dar inca nu stiu cat sa dau volumul ca sa stie si Bebitza cand se va naste versurile 
Mary mai usor cu "munca campului"
pauze mari si dese ...pline de gogosi si alte bunatati vorba fetelor.....
Cea mai fericita
16 + cu 
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 neata (ora 9 la mine) ![]() M-ati bine dispus cu sondele voastre ![]() ![]() .Sunteti bestiale, acelasi raspuns l-am gandit si eu dar nu as fi avut curajul sa-l dau Mariaana, multa sanatate! Vitamina C poate face minuni sa stii.Monica, scumpa, mi-ai facut creierii praf cu gogosile alea ![]() ![]() ![]() ![]() . Am de mers vreo juma de ora cu autobuzul pana la primele gogosi Lutoniana si MangaGirl, mi-am pus un concert din Londra la dvd si ma gandeam la voi ![]() pup fetele harnicute, curatenie scrie si pe fruntea mea azi 13+in curand mamy de bb scump |
delia, ce concernt? al cui?
MangaGirl :-)
13+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Delia ce muzica asculti si cat de tare o dai ca sa o auda si bebe ca eu cred foarte mult in aceasta splendida "terapie" dar inca nu stiu cat sa dau volumul ca sa stie si Bebitza cand se va naste versurile ![]() Mary mai usor cu "munca campului" ![]() Cea mai fericita 16 + cu ![]() |
lutoniana, am cautat azi speriata pe net daca musica tare poate dauna copilului. dupa cum ti-am spus. aseara am fost la club si bubuiau basii. am inteles ca pana in sp 22-24 ei nu aud asa de bine ca nu au formata total urechea. si ca pana ce trece sunetul prin grasime, muschi si lichid ajuge mai molfauit la ei. de asemenea nu e indicat chiar ceea ce am facut eu si oricum nu mai repet ca nu i-a prea placut lui bebe, desi cred ca fost mai mult statul in picioare si oboseala. dar oricum, muzica simfonica si mai sentimentala e bine venita, din cate spun website-urile. singura exceptie pe care o voi mai face in urmatoarele 6 luni ...de fapt doua...concertul la depeche mode din mai si festivalul b'estfest din bucuresti in iulie, daca ajung in romania. dar cred ca nu va fi la fel de obositor si deranjant precum la club unde stai pe langa boxe vrand nevrand.
am auzit ca sunt si casti speciale de burtica pe care le pui si bb asculta muzica sau ce ii pui tu acolo sa se relaxeze. si am mai citit ca muzica face foarte bine la dezvoltarea creierului lui bb, asa ca pe treaba. incearca sa nu pui acid rock, rap sau heavy metal :)) in rest... totul e permis. ah si am mai citit ca nu atat sunetele fac rau copilului cat hormonii pe care ii produce corpul tau in reactie la muzica pe care o asculti.
vezi ce informata sunt? :)) ma duc sa-i dau tatalui meu vestea ca m-a atentionat ca am secrete cu mama :) tineti-mi pumnii!!!!!!!

MangaGirl :-)
13+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
lutoniana spune:
MangaGirl hai sa-ti mai dau o tema de gandire .....ca informatiile tale au fost beton, referitoare la muzica.....pai in fisa mea aia de gravi mi-a completat micul melc cu ochii speriati ca am voie cu avionul pana la nu stiu cate saptamani ....dar exact pana in 18 iunie 

Si mai depinde si de la compania aeriana la alta....ca au reguli diferite ....sa nu nasti in aer ....ca nu stiu daca sa ti-l treaca englezoi, romanas, unguras ...si prin ce culoare de zbor o mai trece avionul 
Dar ca sa fiu si putin serioasa se pare ca presiunea nu ii face prea bine ...cu cat este mai avansata sarcina.
Asa ca verifica putin subiectul ca acel concert din iulie sa fie bine "pozitionat".
Acum m-am prins ....mai greu dar tot e bina....poti sa mergi linistita "by car" ![]()
![]()
Cea mai fericita
16 + cu 
anaconda2 spune:
Mimika , ti-am lasat pm ! 
12 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza