Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Mimika , ti-am lasat pm !

12 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Ce atitudine secretoasa mai fetelor ....(glumesc desigur)
Pozele tale Anaconda sunt super bebe imi inspira ceva de genul : "plecati de aici ca dormeam asa de bine....." dupa cum isi tine manutele

Cea mai fericita 16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna seara, fete dragi si vorbarete !

Nici nu stiu daca cineva isi mai aminteste de mine, nu am mai scris demult, aveti o viteza ametitoare, galopati zi de zi si mi-a fost cam greu sa va ajung din urma, dar macar am reusit...
Am avut si inca mai am o perioada incarcata din mai multe puncte de vedere, nu mai reusesc sa stau "live" cu voi, ca sa zic asa, trebuie tot sa citesc din urma, dar acum sunt cu temele la zi bine de tot.

Felicit toate mamicile care deja stiu sexul comorilor din burtici, pupici si imbratisari pt. dragele de kateryna si mimika (amniocenteza chiar mi se pare o procedura complicata si care dau emotii puternice, dar voi sunteti niste curajoase ).

Mariaana, imi pare rau ca starea ta nu s-a ameliorat, stiu ca te lupti de multisor timp cu virusii, multa sanatate iti doresc ! Eu nici la sarcina trecuta si nici acum, nu am fost nevoita sa recurg la medicamente, slava Domnului, asa ca chiar nu stiu ce sa zic ce e voie si ce nu. In orice caz, dr mea (ginecolog) ma atentioneaza la fiecare vizita sa nu iau nici o pastila fara sa o intreb. Pupici si sanatate maxima !

lutoniana, imi place mult tonul mesajelor tale, cred ca esti o persoana f. joviala, bravo, super tonus de graviduta !

adriana, sanatate si tie, ai grija cu lichidele !

MangaGirl, iti tin pumnii pt discutia cu tatal tau !
Eu chiar ma intreb cum vom fi noi, ca parinti, mai tarziu, si sper sa nu repetam din greselile parintilor nostri, sa nu avem reactiile lor in anumite imprejurari si, ce urasc eu cel mai tare, sa nu le spun NICIODATA, dar NICIODATA, "lasa ca vei avea si tu copii si vei vedea...".
Te pup si te ateptam cu vesti bune !

Sigur mai sunt chestii de spus, nu reusesc sa cuprind nici cea mai mica parte din ce s-a discutat, sper sa pot macar sa va citesc pe masura ce scrieti si sa mai particip si eu la ale voastre dezbateri.

Chiar, ma gandeam si eu la 1sweet_angel, de ce asa lunga tacerea ? Asteptam un semn de la tine, te pupam !

La ultima ecografie, la aproape 14 saptamani, a reiesit ca totul e in ordine cu noi, masuratorile in grafic, un bebelus super activ si jucaus, o adevarata aventura sa il masori. Am primit si o pozita super frumoasa si concludenta, in care i se vedea profilul, dar la cat de aeriana am ajuns, am uitat-o in cabinet si mi-am amintit prea tarziu ca sa o fi putut recupera. Asta e..., ar fi fost excelent, dar sper ca data viitoare sa fiu cu picioarele pe pamant.

Pup toate burticile frumoase, sa aveti o seara frumoasa, bebelusi activi si miscareti !

Geani 16+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
ma duc sa-i dau tatalui meu vestea ca m-a atentionat ca am secrete cu mama :) tineti-mi pumnii!!!!!!!

MangaGirl :-) 13+

inseamna ca stie ceva...mai bagau si ai mei figura asta ..dar tata deja stia despre ce e vorba si ma lasa sa ma stresez si "sa ma transpir" toata pana-i spuneam
Va fi fericit si poate nu va aduce vorba de nunta sa ne zici cum a fost

Cea mai fericita 16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

A inceput sa ploua cu carucioare
Multe felicitari fetelor care au aflat si ne-au transmis o stare asa de fericire...E tare placut sa simti bucuria unei persoane aflata poate la mii la km distanta si sa te bucuri de bucuria ei. Apropos de muzica, eu le-am dat azi sa asculte Cesaria Evora si au zis ca le-a placut . Tot astept si eu sa ii simt cum ma bat, dar nu prea am mari simtaminte. Uneori mai simt cate ceva, dar parca tot zic ca sunt intestinele...
Ziceati ceva de gogosi? Uite, ca am poftit si eu la ceva din astea de vorbiti voi. Ca nici cu varza, nici cu papanasii, nici cu berea...si ce a mai fost, nu am avut de-a face... dar niste gogosi mincinoase, facute de mamaaaaa
mary, mai lasa curatenia aia...sau fa si tu pe reprize, chiar daca ai impresia ca ti-e bine si poti continua.
Augumentinul e OK in sarcina, iau si eu dupa amnio, preventiv. Asa, ca ramasesem restanta cu niste raspunsuri pentru fetele care m-au intrebat de amnio. Am facut amnio pentru ca sotul meu are un verisor cu sindromul Down. Nu am facut inainte nici DT, nici TT, ca era hotarata pentru amnio, Si eu si dr. Chiar daca mi-a usurat bugetul in mod semnificativ, ca am platit pentru 2. Asta este, strangeam din ianuarie bani Rezultatul la QF-PCR o sa il am luni dupa-amiaza se pare iar la cariotip peste vreo 2-3 saptamani. La primul test am rezultatul pentru SD, stiu sigur daca sunt fetita si baietel, inca vreo 2 lucruri. La cariotip o sa am mai multe date, dar stiu ca or sa fie bine toate analizele. Azi am mai simtit burtica grea din cand in cand, dar inghit no-spa cu spor, 3 pe zi si sper sa fie bine in continuare. Ma bucur tare ca de Paste o sa fiu relaxata, cu rezultatele gata. Si imediat dupa Paste la morfofetala II
Monica, cum esti?

16+ si
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

MangaGirl hai sa-ti mai dau o tema de gandire .....ca informatiile tale au fost beton, referitoare la muzica.....pai in fisa mea aia de gravi mi-a completat micul melc cu ochii speriati ca am voie cu avionul pana la nu stiu cate saptamani ....dar exact pana in 18 iunie
Si mai depinde si de la compania aeriana la alta....ca au reguli diferite ....sa nu nasti in aer ....ca nu stiu daca sa ti-l treaca englezoi, romanas, unguras ...si prin ce culoare de zbor o mai trece avionul Dar ca sa fiu si putin serioasa se pare ca presiunea nu ii face prea bine ...cu cat este mai avansata sarcina.
Asa ca verifica putin subiectul ca acel concert din iulie sa fie bine "pozitionat".
Acum m-am prins ....mai greu dar tot e bina....poti sa mergi linistita "by car"

Cea mai fericita 16 + cu

lutoniana, stiu si eu de treaba cu zborul. parca 7 luni era maximum, dar depinde de companie. eu o sa zbor o data in mai, cand mergem un week-end in grecia imediat dupa ziua mea. am zis ca sa patram traditia formata de a calatori drept cadou pentru zilele noastre. si mai zbor o data cand ma duc acasa la sf lui iunie, daca ajung acasa. si atunci voi fi cam pe la 6 lun isi ceva si ma intorc putin inainte de a face 7 luni, so i should be safe. ma feresc sa calatorescin interes de serviciu pentru ca stiu ca nu-i face bine zborul.

cat despre concerte...unul e in mai pe 30 aici, la O2 arena si a fost cadoul meu pentru noi de craciun :) si b'estfest in iulie la inceput...o sa stau si eu mai in spate ;-)

una peste alta, abia astept sa termin munca. simt ca imi vine sa le zic in fiecare zi ca nu-i mai vreau, dar tac si merg mai departe. sunt nefreapta, stiu..dar raul asta ma face putin lipsita de tact. cam atat de pe aici.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

[quote]citat din mesajul lui gegea

Buna seara, fete dragi si vorbarete !

MangaGirl, iti tin pumnii pt discutia cu tatal tau !
Eu chiar ma intreb cum vom fi noi, ca parinti, mai tarziu, si sper sa nu repetam din greselile parintilor nostri, sa nu avem reactiile lor in anumite imprejurari si, ce urasc eu cel mai tare, sa nu le spun NICIODATA, dar NICIODATA, "lasa ca vei avea si tu copii si vei vedea...".
Te pup si te ateptam cu vesti bune !

gegea multumesc. intr-adevar e bine de amintit cum au reactionat parintii nostri si cum ne-am simtit noi. ca ei parca uita cateodata ca au fost tineri si nebuni.

l-am simtit cam sifonat pe messenger, ceva de gen ce sa ma suni ca tot ai secrete cu maica-ta. asta pentru ca am sunat eu acasa disperata ca ma doare maseaua si mama se ferea la telefon sa imi dea prea multe sfaturi. si s-a prins tata, ca doar are o varsta :)

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Englezoaicelor ascultam MUSE , sunt topita dupa ei.

MangaGirl, discutiile cu parintii imi dau si mie uneori batai de cap, dar trebuie gasita o metoda diplomatica ca sa fie si ei multumiti. Sper ca a decurs bine discutia cu tatal tau.

Ma duc sa-mi iau gogosi ca e frumos si cald afara.

in curand mamy de bb scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara fetelor!

Voiam sa intreb fetele care stiu cand ar tb sa apara vergeturile..? Asta daca apar..Eu folosesc crema ff grasa ..dar ma gandesc ca uneori nu ajunta cu nimik ci iti apar ca asa iti apar fara så fie de folos vreo crema..

Vå pup

Iulika, cea mai fericitå17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Buna Iulika, si eu ma gandesc cum asa putea pacali vergeturile , dar din cate am citit oricata crema ai pune nu le poti evita, asta daca esti predispusa genetic. Eu iti doresc sa nu-ti apara.

Mai ninge la tine? Lasa ca vine si vremea frumoasa si scoti burtica la plimbare . Ia zi, a reusit sotul sa-l ''prinda'' pe ala micu?

in curand mamy de bb scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

delia79 asa ce m-am såturat de vremea de aici...nu mai ninge ..aseara a fost un viscol, våjåia våntul pe la ferestre..brrrr

Nu a reusit så il prinda ca am un bebe jucaus cum pune el mana cum gata asa ce se lininsteste .Dar poate ca eu il simt mai mult foindu-se inauntru la mana se simte ff putin tre sa fii pe faza cand da un sutulet mai puternic ..O senzatie minunatå...

Cu vergeturile nu stiu dupå ce se ia daca e dupå mami ea nu a avut nici cu mine nici cu sora mea deloc si a avut cica burtica mare ca eu am avut aproape 4 kile ..Nu stiu dupå ce se ia ..Vom vedea

Iulika, cea mai fericitå17+

Mergi la inceput