Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor eu astept meciul sunt microbistådar eu ma uit cand joaca echipa nationala decat...Al meu sot nu se uita si se uita burticoasa d emine

Eu am fost mai baitzoasa de micå..al meu tata si-a dorit dupå sora mea un baiet..Numai ca a iesit un ''baiat'' cu portofel( asa zic ei)

Iulika, cea mai fericitå17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Englezoaicelor ascultam MUSE , sunt topita dupa ei.

MangaGirl, discutiile cu parintii imi dau si mie uneori batai de cap, dar trebuie gasita o metoda diplomatica ca sa fie si ei multumiti. Sper ca a decurs bine discutia cu tatal tau.

Ma duc sa-mi iau gogosi ca e frumos si cald afara.

in curand mamy de bb scump

Delia, jos palaria de la prietenul meu, care e dj si e innebunit dupa muzica. si mi-a pus ca sunt marfa, asa ca ii ascult sa vad ce zicem si noi...adik eu cu bb :)

da, cu tata am lasat-o pe dimineata. are prostul obicei sa se "uite" la stiri si de fapt sa doarma in fotoliu. si l-am tot buzz-uit pe yahoo, dar nu e. Asa ca am hotarat sa nu-l trezesc pentru ca e morocanos si sa astept pana dimineata cand oricum va fi singur acasa (mama la biserica, as usual) si atunci i-o zic. mai am timp sa imi rafinez speech-ul pana atunci :))

eu am ramas cu gandul la papanisi, dar nu din aia prajiti ci din aia fierti facuti cu gris si branza pe care ii presari cu zahar si ii mananci fierbinti. trebuie sa vorbesc cu mama maine ca e jaleeeeee!!

MangaGirl :-) 13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Iulika, eu m-am impacat cu gandul ca voi avea pt simplul fapt ca am deja cateva si nu am avut variatii mari de greutate niciodata. Deci, cred ca depinde de norocul fiecareia. Si eu ma dau cu creme grase in speranta ca nu voi mai face altele.

Mai fetelor, am si eu un pititc pe creier: uneori am impresia cu nu mai sunt insarcinata, apoi dau cu apa pe fata si imi revin. Oare de ce? Ca asa, un inceput de burtica am si eu acolo,

pup

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ufff,subiectul vergeturi...sunt plina de ele,si pe burta si pe solduri. De diminuat s-au diminuat si nu se mai vad ca in perioada sarcinii,atunci erau rosiatice. M-am dat cu creme,uleiuri dar degeaba...si nici faptul ca am pus atatea kile pe mine nu a contribuit....zic asta pt ca atunci cand m-am dus in Spania ( cu autocarul, si eram gravi in 4-5 luni) de la faptul ca mi s-au umflat picioarele ,mi-au aparut 2-3 firicele mici de vergeturi...voi ati ami auzit de asa ceva??Ca eu una ma consider specimen

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 17+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Merci MangaGirl , recunosc ca muzica e foarte importanta pt mine. Sotul e muzician de formatie si am invatat f multe de la el. El e cel care cumpara discuri si cd-uri, foarte multe trupe englezesti. Si imi place tot ce prind de la el . Am sa ma uit pr net sa vad daca Depeche Mode nu vin si in Mtl. Mi-ar place mult sa-i vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Buna seara fetelor!

Voiam sa intreb fetele care stiu cand ar tb sa apara vergeturile..? Asta daca apar..Eu folosesc crema ff grasa ..dar ma gandesc ca uneori nu ajunta cu nimik ci iti apar ca asa iti apar fara så fie de folos vreo crema..

Vå pup

prietenele mele experimentate mi=au spus ca apar pe la 8 luni daca apar si ca s-au dat cu crema si tot degeaba. daca e sa-ti apara, tot iti apar. cu abdomene si sport le poti ameliora dupa. sau daca nu, microdermabrasion.

MangaGirl :-) 13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Iulika, eu m-am impacat cu gandul ca voi avea pt simplul fapt ca am deja cateva si nu am avut variatii mari de greutate niciodata. Deci, cred ca depinde de norocul fiecareia. Si eu ma dau cu creme grase in speranta ca nu voi mai face altele.

Mai fetelor, am si eu un pititc pe creier: uneori am impresia cu nu mai sunt insarcinata, apoi dau cu apa pe fata si imi revin. Oare de ce? Ca asa, un inceput de burtica am si eu acolo,

pup

13 +

Delia79 mi s-a intåmplat si mie asta pånå så il simt pe bebe asta zic eu.. din cauza ca nu am avut greturi ståri de lesin si acele ståri specifice unei gravidutze. Si må gandeam oare chiar sunt gravi?!Daca aveam greturi ståri de rau si asa sigur må plangeam de ele ..nu le-am avut si m-au luat altele

Mergi la inceput

Multumesc pt raspunsuri.....Nu ma consum eu prea mult dar asa pt mine voiam så stiu cand så ma uit dupå acele vergeturi daca vor apårea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Da, si eu ma uit dupa vergeturi, desi mostenirea genetica sper sa fie buna ca maica-mea nu are nici o vergetura, dupa 2 sarcini...Cat o mai fi scorul? Am fost si eu la noii vecini, ca ne-au invitat la un gratar de casa noua si de meci. Dar cum mie mi-e cam greu sa stau agatata de o scauna, am venit deja acasa. Mi-am lasat "sonda" acolo Ii spuneam azi lui sosulica ca am febra musculara la picioare, de la ieri de la amnio. Pai cum? Pai m-a cracant Tutu!!! A? Pai m-a cracanat si el s-a postat intre picioarele mele, si eu am fost cam incordata . Cred ca nu i-a placut imaginea feletooor, eu pierd concertul Madonna. Si de cand imi doream sa vina...Pana si maica-mea m-a sunat sa ma intrebe daca ma duc
delia, nu te mai gandi la prostii, ca te aude BB.

16+ si
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

............sa stau agatata de o scauna..........

de unde oi fi scos-o si pe asta?

16+ si
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput