Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)
Raspunsuri - Pagina 14
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimika
![]() ![]() de unde oi fi scos-o si pe asta? 16+ si ![]() Grasii mei iubiti |
Un scaun..o scauna

Iulika, cea mai fericitå
17+
katteryna spune:
Buna fetelor! Eu sunt amarata!
3-1 ????
Ia bataie nationala!
Si eu sunt microbista de mica, si sunt dinamovista
Asa ca acum ne uitam toti trei la meci sa o facem si pe bebeluna din burtica microbista![]()
16+ cu floricica roz 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
katteryna spune:
Mimika ma bucur ca s-a terminat cu bine... si iti tin pumnii luni la rezultate, dar sunt sigura ca o sa fie bine. Mie mi-a dat tratament 5 zile no-spa, utrogestan si scobutil. La ce clinica ai dus analizele?
16+ cu floricica roz 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
monica_dicut spune:
Bonne soire.
Noi am profitat de vreea buna si am fost prin parc si ne-am plimbat si am stat pe o bancuta. Am privit la carucioare si copilasi zvapaiati si pe mine m-a luat plansu ca tare vreau sa ajung si eu sa ma vad alergand dupa bebe
si ma gandeam ca acum am fi avut 7 lunite si am fi mers de-a busilea... of e tare greu.
In fine, legat de meci, si eu am fost microbista si fan formula 1. In tinerete aveam abonament pe Ghencea si nu ratam nici un meci (si nu exagerez) citeam Prosportul in fiecare dimineata in drum spre scoala sau serviciu. Dar acum m-am lecuit, privesc meciul cu asa o detasare... e atat de bine
... in schimb dimineata la 7 ma uitam la calificari la F1....
mimika, sunt ok
si ma bucur pt tine ca ai scapat de amnio si sunt 100% convinsa ca rezultatele vor fi perfecte 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
15+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 Merci MangaGirl in curand mamy de bb scump |
delia, si prietenul meu e innebunit. la noi canta muzica non stop, de la simfonica la rock. si suntm plini de cd-uri si downloaduri. Abia astept sa-i vadp e Depeche Mode, ca mai toti de varsta mea, am fost fun in liceu

MangaGirl :-)
13+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
mimika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katteryna Mimika ma bucur ca s-a terminat cu bine... si iti tin pumnii luni la rezultate, dar sunt sigura ca o sa fie bine. Mie mi-a dat tratament 5 zile no-spa, utrogestan si scobutil. La ce clinica ai dus analizele? |
La GeneticLab. Mie mi-a dat o cutie de No-spa si 3 zile Augumentin.
Monica, si eu ma mai gandesc ca puteam sa am BB acum. Insa ei au vrut sa vina impreuna
si le respect decizia. Am o colega care se pricepe foarte bine la astrologie. Adica se uita la harti de alea ...soarele in ..., venus in...saturn in.... si trage tot felul de concluzii. Cu BB 1 imi tot zicea sa fac toate testele, imi tot sugera sa ma caut, si ma enerva rau...Si mi-a zis acum ca avea o astrograma foarte urata si daca se nastea ar fi avut o viata foarte complicata. Probabil el a ales cum era mai bine. Si la grasii mei zice ca este bine incepand din 9 iulie pana la 10 sept pana ar trebuie sa nasc. Dar m-a avertizat sa nu stau cu ei mai mult de 40 de saptamani ca nu stiu ce planete vin peste mine. Cica pe 9 august ar fi minunat dpdv astrologic. Hai ca ma bag si eu in pat ca ma enerveaza astia cu meciul lor. Si sa fi vazut ce platou frumos facusem, cu oua umplute, ornate cu feliute mici de ridichii, pe fiecare jumatate de ou o litera scriind: HAI ROMANIA!!!! le-am spus eu baietilor ca cu aia ramanem 
Noapte buna, pupici!!
16+
si 
Grasii mei iubiti
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimika
La GeneticLab. Mie mi-a dat o cutie de No-spa si 3 zile Augumentin. Monica, si eu ma mai gandesc ca puteam sa am BB acum. Insa ei au vrut sa vina impreuna si le respect decizia. Am o colega care se pricepe foarte bine la astrologie. Adica se uita la harti de alea ...soarele in ..., venus in...saturn in.... si trage tot felul de concluzii. Cu BB 1 imi tot zicea sa fac toate testele, imi tot sugera sa ma caut, si ma enerva rau...Si mi-a zis acum ca avea o astrograma foarte urata si daca se nastea ar fi avut o viata foarte complicata. Probabil el a ales cum era mai bine. Si la grasii mei zice ca este bine incepand din 9 iulie pana la 10 sept pana ar trebuie sa nasc. Dar m-a avertizat sa nu stau cu ei mai mult de 40 de saptamani ca nu stiu ce planete vin peste mine. Cica pe 9 august ar fi minunat dpdv astrologic. Hai ca ma bag si eu in pat ca ma enerveaza astia cu meciul lor. Si sa fi vazut ce platou frumos facusem, cu oua umplute, ornate cu feliute mici de ridichii, pe fiecare jumatate de ou o litera scriind: HAI ROMANIA!!!! le-am spus eu baietilor ca cu aia ramanem ![]() Noapte buna, pupici!! 16+ si ![]() Grasii mei iubiti |

Då-l incolo de meci..Dar din ouale alea mai ai??
..Cred ca ce bine or arata..Iulika, cea mai fericitå
17+
monica_dicut spune:
Poftiti de va disrati www.youtube.com/watch?v=Bu2w3ggzX18&eurl=http%3A%2F%2Fcocalari.com%2F&feature=pla" target="_blank">AICI
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
15+ cu
Dragos Alexandru
O noua viata
monica_dicut spune:
Stateam io asa si ma gandeam... si ma intrebam ce-o fi cu Ralu de n-a mai dat nici un semn. SPer ca esti bine. Te asteptam cu vesti

Si acum mi-am dat seama ca mor de somn pt ca e ora 11 asa ca fug la nani 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica
15+ cu
Dragos Alexandru
O noua viata
Iulika29 spune:
Monica super tare...Mi-am luat portia de ras pe aceasta zi...Super tare

Multumesc
Noapte bunå fetelor care mergeti la nani...
Iulika, cea mai fericitå
17+