Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)
Raspunsuri - Pagina 15
delia79 spune:
Merci Monica, abia astept sa ajunga iubi de la munca sa-i pun si lui ''documentarul''
somnic usor 
in curand mamy de bb scump
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Bonne soire. Noi am profitat de vreea buna si am fost prin parc si ne-am plimbat si am stat pe o bancuta. Am privit la carucioare si copilasi zvapaiati si pe mine m-a luat plansu ca tare vreau sa ajung si eu sa ma vad alergand dupa bebe si ma gandeam ca acum am fi avut 7 lunite si am fi mers de-a busilea... of e tare greu.ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 15+ cu Dragos Alexandru Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Draga Monica,
Imi dau seama ca e greu. Eu nu am trecut printr-o trauma asa mare ca a ta, dar ar fi trebuit sa fiu mamica din decembrie. Inca ma mai gandesc uneori cum ar fi fost sa il tin deja in brate. Dar dupa aceea pun mana la burtica, imi scutur capul de ganduri si fredonez o melodie vesela.
Pe de alta parte, nici nu stii ce te invidiez pentru plimbarile de manuta in parc. Pentru mine acestea au ramas in nostalgie. O sa mai revina cand voi ajunge la pensie, cred.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
15+
biaz29 spune:
Buna dimineata tuturor! O zi voioasa cu multe zvapaieli de primavara! 
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
15+
cristina_ana spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu sunt la munte,am lap-top-ul la mine si internet de pe telefonul de serviciu al sotului, dar care merge f.f.greu. M-a trezit Andrei cu noaptea in cap si acum astept sa se trezeasca si sotul sa mergem la plimbarica. Aici este o vreme SUPERBA!!! Ne-am plimbat ieri peste tot, am fost la gradina zoologica din Brasov, super, ce mai!
M-ati distrat ieri rau de tot su sonda si gogosile!!! Io n-am avut gogosi pe aici sa-mi trimit sonda dupe ele, dar am fost fata desteapta si am pus-o sa-si indeplineasca scopul pentru care a fost creata (adica
), asa ca tot am profitat cumva de ea, daca gogosi n-a fost in stare sa-mi aduca!![]()
Eu as manca niste kiortosi, sunt moarta dupa ei, dar nu cred ca ajung azi in Poiana, si din alte parti nu imi plac.
Hai sa vad daca reusesc sa trimit mesajul acesta si mai scriu.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
15+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
cristina_ana spune:
Mimika, ma bucur mult ca ai scapat cu bine de amnio! Tin pumnii sa iasa rezultate perfecte! Maaama, si ce pofta mi-ai facut cu ouale alea!!!! Ce-as mai manca si eu, da' de unde?!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
15+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
gugushtiuc spune:
Buna burtici
. Vin la raport. Am fost vineri la dr si mi-am vazut carabushul II de 8 saptamani si 5 zilela echo. Misca de zor din mugurashi
. Sarcina arata f bine si s-a prins unde trebuie. Trebuie sa merg sa fac analize si sa ma intorc la dr peste o luna pt prima morfofetala.
Greata ma chinuie in continuare, mai rau e seara ca si la prima sarcina.
pt toate burticile si "chiriashii" din dotare.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
7+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze
LUCA 1 anisor
mary_07 spune:
Buna dimineata
Si eu am pus azi-noapte sonda la treaba
...sper sa nu ma trezesc azi cu placeri neplacute ca dupa ultima prestatie,ma cam ustura pe acolo
Cristina,distractie placuta in continuare
Gugushtiuc,bine ca e chiriasul ok
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
17+, cu
-Alexandra
mariaanna spune:
Buna dimineata!
Am vazut c incep s se anuntsi baietii, nu numai fetitele!Felicitari!
Saru'mana de raspunsuri referitor la medicamente.Augmentin iau dupa indicatii, nurofen am luat doar 1 pastiluta jumatate.Febra am facut si pana la 38,6, dar mai mult nu.
Sper ca nu se va intampla nimic cu bb, mai ales ca am trecut de perioada organogenezei.
Ieri am stat in pat toata ziua.Nici de manca nu am putut.Asta-noapte ma chinuiam sa pot respira,nu stiu daca am dormit 3 ore cap la cap.Tusesc foarte tare, dar antitusivele nu sunt indicate in sarcina.Nurofenul,din cate am citit, este riscant doar in ultimul trimestru.Mi-a dat tratmentul prin telefon pentru ca sunt la cca 200 de km de medic( ginecolog) iar cel de familie nu l-am mai gasit de miercuri incoace.
Ma chinui cu nasul,incepusem sa folosesc batista, da in 5 minute a fost gata, apoi servetele, dr se terminau rapid.Asa ca acum am trecut la hartia igienica....2 pe zi.Ma mir si eu de unde mai izvoraste atata.
Ma dadeam eu viteaza ca sunt activa wE ASTA, DAR DEGEABA....
va pup.Sper sa-mi treaca cat de cat pana maine.
Oare analizele recoltate in perioada asta, au vreo relevanta sau sunt total anapoda?
Mariaanna
12+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
mariaanna spune:
Scuze pentru lipsa unor litere, dar mi-e tastatura cam"varza".
Mariaanna
12+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
mimika spune:
Moooooaaaaa, kiortosi...

M-ati pedepsit pentru ouale alea...
. Stie cineva pe unde se fac in Bucuresti? Daca se fac...
16+
si 
Grasii mei iubiti

Dragos Alexandru