Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)
Raspunsuri - Pagina 16
mimika spune:
Hai buna dimi si de la mine, ca m-a luat valul cu kiortosii aia...
16+
si 
Grasii mei iubiti
gabrittza spune:
mariaana in sarcina poti sa iei sirop de patlagina pt tuse.
mai si eu am pus sonda la treaba aseara![]()
pai trebuie sa o mentin in forma,nu?sa nu isi piarda antrenamentul.
ce usor tine omu pasul cu voi in we.
cred ca ne mai "vedem" maine
o zi placuta tuturor!
Gabby
de
Daria Maria(11.02.2008)
si
12+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
lutoniana spune:
Buna dimineata si de la noi si sa va bucurati de o duminica minunata.
Sper ca v-ati schimbat ceasurile ![]()
Cristina Ana sa privesti spre Tampa si sa te gandesti si la mine pentru o secunda ca tare mi-e dor de orasul meu 
Gugustiuc sa se faca mare de 40 de saptamani bebelusul. Cand ti-am vazut semnatura am constientizat si eu ca a trecut ceva timpul...si poate imediat fetelor vorbim in septembrie despre CEEA CE NI SE INTAMPLA....eu una abia astept si numai la asta ma gandesc.
Pe de alta parte astept si vara fara haine groase,cojoace si fulare....e ca o usurare pentru mine, o atmosfera placuta si usurica...lejera....
si mai astept sa incepem pregatirile pentru bebe....dar pentru asta mai avem de asteptat si de strans bani...
Citesc si mai revin ...dar inainte de asta va pup dulce 
Cea mai fericita
16 + cu 
cristina_ana spune:
Mimika, imi pare rau ca ti-am facut pofta!
Sa stii ca nici eu nu cred ca am de unde sa-mi cumpar. Noi tot in camera suntem, ca a vrut sotul sa vada nu stiu ce meci la televizor!
Lutoniana, eu sunt indragostita iremediabil de Brasov! As vrea sa ma mut acolo, daca s-ar putea! Noi cand mergem la munte stam la Sinaia, ca aici are sotul o vila de la serviciu care e f. ieftina, dar mereu ne plimbam prin Brasov. De fapt acolo locuieste sora mea si urmeaza si parintii.
Mariaanna, si eu am avut febra 38. Mie imi scadea cu paracetamol simplu si algocalmin fiole (medicul mi-a zis de astea). EU am luat medicamente homeopate, oscilococcinum si paragripe. Pentru tuse, intr-adevar e bun siropul de patlagina.
Gata, s-a terminat in sfarsit meciul si plecam si noi!
Ne "vedem" diseara sau maine dimineata!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
15+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
MangaGirl spune:
marianna, insanatosire grabnica. tratamentul homeopat l-ai incercat?
eu nu am dormit azi noapte din cauza maselei. ma doare din ce in ce mai tare si azi e duminica. imi vine sa fug bin lume. am luat un paracetamol pe la 6 si abia mi-a trecut, dar acum sunt varza iarasi. nu stiu cum o sa trec azi si la noapte. maine m-am hotarat sa ma duc la un particular sa vad ce-mi spune ca asa, cu siguranta nu pot sta. o sa ma usuce de bani, dar decat durerea asta mai bine platesc:( daca imi spune vacelasi lucrur ca celalalt, nu vad alta solutie decat sa scot dintele. 

gugustiuc felicitari

.
MangaGirl :-)
13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
lutoniana spune:
MangaGirl mi-e mila de tine ca durerile de masea sunt cele mai cumplite. Acum 2 ani cand ne-am hotarat noi sa facem un copil, aveam si eu ceva probleme si sotul avea o idee fixa sa merg sa-mi fac toata dantura....ca stia el ceva ca in sarcina mi se strica toti dintii si imi cad toate maselele ![]()
Eu vroiam sa mai fac si altceva cu atatia bani ...mai zgarcita de felul meu
dar nu am scapat de gura lui....asa ca acum sunt boboc si nu pot decat sa ma bucur ca a insistat atunci asa de mult.
Bafta multa la doctor si daca e cazul scoate-l, arunca-l pe casa si gata, important este sa e simti tu bine iar bebelusul fericit in burtica.
Cea mai fericita
16 + cu 
MangaGirl spune:
Multumesc Lutoniana,
eu nu inteleg ce a crezut docotrul asta istet ca rezolva daca ma mai lasa asa. ca radiografie oricum nu fac si nici nu astept pana vineri cand am programare la el. nu stiu cum o sa trec de azi. am luat paracetamol la 7 si 20 dupa ora noua. abia au trecut 3 ore. nici nu pot sa iau altul inca :(((

pana acum nu a avut nici pe naiba. acuma le-a apucat pe toate. imi vine sa bat pe cineva. macar daca maine mi-ar scoate lucrarea, numai sa-mi faca ceva.
MangaGirl :-)
13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl imi vine sa bat pe cineva. |
Poti incepe prin a-ti trage singura un pumn in dinte, bine centrat
(sper sa nu te superi...incerc sa glumesc ca sa mai iesi din starea groaznica pe care cred ca o ai) 
Cea mai fericita
16 + cu
panda77 spune:
Salut, burtici de we!
mariaana, MangaGirl, ce facurati, frate? In loc sa va vedeti de burtici, voi va apucarati de alte dandanale! Dragelor, va
sa va treaca cat mai repede!
Ai mei dorm fiecare in camera lui, asa ca eu stau cu galeata de inghetata si cu laptopul in fata si va citesc. 
Panda,
14+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
ramsan spune:
Buna fetelor!
Nu am citit nimic din urma pentru ca ma aflu la spital. Vineri am avut hemoragie puternica de zis ca il pierd pe bebita. Bineinteles ca am fost internata instant, cu diagnostic imineneta de avort... colul este lung si inchis, bebe e bine, ii bate inimioara, are 7 cm... doar ca placenta este jos inserata, aproape de col si asta a facut sa se decalseze hemoragia. Acum stau cuminte in pat cu perfuzii cu No Spa, scobutil si sulfat de magneziu, sangerarile s-au mai oprit (nu mai este hemoragie cu sange rosu, ci a dat spre maroniu si e mult mai putin cantitativ). In plus iau per os si cate 4 capsule de utrogestan care dupa cum bine stiti, imi dau stari de ameteala.
Astazi mi-am vazut si baietelul care dorea sa merg cu el acasa si m-am emotionat toata la vederea lui.
Scriu de pe laptopul unei colege de salon si nu pot sa stau prea mult. Spuneti in gand o rugaciune si pentru noi sa scapam cu bine din incercarea asta.
Sper sa urce placenta si sa nu mai am hemoragii ca si asa sunt cu hemoglobina la limita inferioara.
Va pup si va doresc si voua multa sanatate.

Ramona
Bebita din burtica 12+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)