Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)
Raspunsuri - Pagina 17
panda77 spune:
Ramona, ai grija de tine si de bebe, stai cumintica in pat si fa tot ce trebuie. E bine ca te afli exact unde trebuie, acolo unde doctorii pot avea grija de voi. Va pup si ma gandesc la voi si sunt sigura ca totul va fi bine! 
Panda,
14+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
lutoniana spune:
Ramona insanatosire grabnica si mare grija la bebelus.
Ma si enerveaza placenta asta inserata jos.....care e motivul ? Apoi ati mai scris ca se ridica mai tarziu in sarcina. Cand ? Vad ca pot aparea mari probleme.
Eu trebuie sa recunosc ca sunt total necunoscatoare si cand va aud de atatea grozavii ma apuca tremuratul.
Doamne ajuta ca bebelusul e bine Ramo.
Cea mai fericita
16 + cu 
panda77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Ma si enerveaza placenta asta inserata jos.....care e motivul ? Apoi ati mai scris ca se ridica mai tarziu in sarcina. Cand ? Vad ca pot aparea mari probleme. |
Locul in care se formeaza placenta tine de un lucru foarte simplu, si anume locul in care s-a cuibarit ovulul fecundat. Daca el s-a cuibarit aproape de col, sunt mari sanse ca placenta sa se formeze si sa creasca atingand sau chiar depasind colul. Daca e aproape de col, prin cresterea uterului in sus in timpul evolutiei sarcinii, exista probabilitatea ca placenta sa se "ridice", adica sa se extinda si ea in sus, departandu-se de marginea colului. Cand se intampla asta? Nu e o regula, dar e strans legat de cresterea in dimensiuni a uterului.
Panda,
14+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Poti incepe prin a-ti trage singura un pumn in dinte, bine centrat (sper sa nu te superi...incerc sa glumesc ca sa mai iesi din starea groaznica pe care cred ca o ai) ![]() Cea mai fericita 16 + cu ![]() |
ahha, sergiu s-a oferit azi dimineata sa-mi dea un uppercut bine plasat. i-am spus ca ma mai gandesc. :))
MangaGirl :-)
13+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
MangaGirl spune:
Ramona, suntem cu tine! ce ma tot plang eu de durere de masele. zau, sunt ridicola!

MangaGirl :-)
13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
lutoniana spune:
Ahaaaaaa Sergiu, ce nume frumos....m-am ridicat de la computer si l-am notat in lista cu nume 

A avut mama dreptate ca sa nu ma mai agit asa ca voi auzi intr-o zi pe cineva strigand sau povestind ceva si va fi ca o mica revelatie, iti va placea numele pe loc fara sa fi constientizat asta pana atunci.
Dupa vot
, daca iese castigator ii dam o bere iubitului tau MangaGirl 
Cea mai fericita
16 + cu 
lutoniana spune:
multumesc Panda pentru lamuriri, foarte obiective si clare.
Speram sa fie totul bine pentru toate fetele 
Cea mai fericita
16 + cu 
angelli spune:
Of Ramsan, sa mergi odata acasa cu bine!Eu urasc spitalele,am spitalofobie, doctora baietelului meu lucreaza la spitalul de urgenta pt copii, este foarte buna, dar cand ma duc pe acolo mi se face rau, am atacuri de panica.
Mangagirl am cautat un icon cu pumn dar nu am gasit,fa ceva cu maseaua aia ca de la sine nu trece.Pe la noi sunt solutii naturiste pt durere direct pe gingie, poate gasesti si tu ceva.
Apropo de muzica, cu Andreas insarcinata ascultam mult house in masina cu basii la maxim, acuma adora sa bata toba, adica loveste cu ce apuca in ce apuca, isi improvizeaza tobe din cutii, conserve, cosuri de gunoi etc.O dau pe Mozart, poate celalat iese mai Zen.Nu stiu daca are vreo legatura.
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
angelli spune:
Lutoniana noroc ca nu te cunosti cu Sergiu.Adi meu are un asociat cu numele Toni de la Anton, mie imi place numele dar n-am curaj.
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelli Lutoniana noroc ca nu te cunosti cu Sergiu.Adi meu are un asociat cu numele Toni de la Anton, mie imi place numele dar n-am curaj. Adriana si Andreas(28.07.2006) |
Si mie imi place Toni dar nu-l am in lista. Il am pe Toma care se poate diminua cu Tomi.
Partea trista este ca nu ma pot gandi la fetita....am un singur nume Julia sau Iulia care imi place si care poate fi usor folosit si aici pentru ca nu as vrea sa aiba copilul prea mari probleme cu numele (mai sublinia o fata acest aspect). Eu m-am transformat de cand sunt aici in Lusia
si un singur tip, italian imi zice Lucia....dar deh....July au si ei 
Cea mai fericita
16 + cu