Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)
Raspunsuri - Pagina 18
Iulika29 spune:
Buna ziua fetelor!
Ramsan så dea Domnul sa fie bine cu tine si cu bebe 
Fetelor ca tot vb de nume ..pt fata am 3 ..asa va avea oricum ea va folosi care il vrea asa si eu il folosesc decat cel care il vreau eu nu e nevoie sa le insiri pe toate.
Pt fatå Daniella Nicole Denisse..
si pt baiat sotzu vrea Bruce..alte nu ma avem![]()
Iulika, cea mai fericitå
17+
angelli spune:
Oricum aveti o libertate mai mare la nume straine mie imi plac de genul Mathias, Nicolas, Elias, Aydan,Amaya, Dominique dar sunt prea exotice pe la noi.Elias imi place la nebunie dar e nume de spital.
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
alinus_25 spune:
skatyus007
nou venit
Jurnal
Romania
bucuresti
1 Mesaje
Trimis la: - 19/03/2009 : 10:26:25 Link direct catre acest raspuns
Buna burticilor!
Ma bucur ca ma pot alatura si eu voua!
DN: 20.09.1985; UM: 05.01.2009; DPN: 14.10.2009
skatyus007
te asteptam sa revii cu mesaje noi!!! Nu ai fost ignorata, ci pur si simplu ai scris la sfarsitul capitolului 24( uite asa vine baba din urma, shontac- shontac), iar mesajele tale sunt moderate
Alina
16 + (DPN 9.09.2009)
si
Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
angelli spune:
Ma plictisesc, dau rifresh in aer mai scrieti si voi ca ma prefac preocupata de net,e soacra mea pe la mine!
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
gegea spune:
Ramona, multa sanatate ! Brrrr, m-am infiorat cand am citit ca te afli in spital. Slava Domnului ca bebitza e bine, va doresc mult bine amandurora, sa te poti intoarce cat mai repede la baietelul drag de acasa ! 
Frumoase mai sunteti toate !!! M-am uitat pe webshots si sunt absolut superbe toate burticile ! 
Ar trebui sa ma invrednicesc si eu sa pun cateva poze pe net, cu noi, nu mai am demult tare, sper sa si reusesc. ![]()
Geani
16+ si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
alinus_25 spune:
Ramona, ma
sa ai o luptatoare in burtica, sa reziste acestei incercari, iar placenta sa se ridice cat mai curand. Pana atunci stai cumintzica in spital, in pat, ca dr stie ce zice.
Dr Mihalceanu stiu ca s-a intors abia astazi din concediu. Cine s-a ocupat de tine in maternitate?
Alina
15 s (DPN 9.09.2009)
si
Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
biaz29 spune:
Draga Ramona,
Ma rog ca Dumnezeu sa te treaca print toate astea cu bine si cand iti vei tine bebelusul in brate, sa-ti amintesti de momentele astea neplacute ca de una dintre minunile pe care Cel de Sus le-a facut pentru voi. 
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
15+
katteryna spune:
Seara buna fetelor!
Ramona si eu ma rog pentru tine si pentru bebita. Sa dea DD sa treceti mai repede peste perioada de spitalizare si sa nu mai aveti probleme. Va pup pe amandoi
Apropo de nume de fete, eu ma gandeam pentru bebeluna mea la RAISA MARIA. Cum suna?
16+ cu floricica roz 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
katteryna spune:
Mimika si eu tot la GeneticLab si mi-au dat raspunsul fix in 3 zile. Pentru asta te intrebasem.
16+ cu floricica roz 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

si