Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)
Raspunsuri - Pagina 19
katteryna spune:
Mariaanna insanatosire grabnica! Sper sa treaca repede raceala si imi pare rau ca nu te pot ajuta cu niciun sfat
MangaGirl tare nasoale sunt durerile de dinti! Tin pumnii sa treaca mai repede ( asta nu inseamna ca te ajut cu pumnii sa iti scot vreun dinte
-glumesc!)
Gugushtiuc imi imaginez cum te-ai simtit sa-l vezi pe carabushul 2. Sa va dea DD sanatate sa treceti cu bine peste toate!
16+ cu floricica roz 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
ninia spune:

Salut fetelor!
Azi facem 17 sapt!!! Vai ce mai mai bucur cand trec de fiecare saptamana! Sper sa treaca repede, insa tare mi-e teama sa nu nasc prea devreme, sau se se intample ceva ala nastere..sau..etc.. Am fost pana acum incercata de 2 ori , si chiar nu e simplu sa nu ma gandesc ca e posibil sa se intample ceva.
Multa sanatate fetelor bolnave!

Ramsan iti doresc din tot sufletul ca totul sa fie bine, mult curaj sa treci si peste asta!

angelli Mathias il cheama pe baietelul nostru.Initial am vrut sa-i pun Matei, insa ar fi trebuit sa-l fi scris altfel ca sa-l pronunte cei de aici corect , si am renuntat. Din auzite stiu ca si in Rom se pune. Eu una nu m-as lua dupa ce cred si spun altii , important este sa va placa voua!
Ah , da, ca veni vb de nume. Daca e baietel, sper sa aflu la timp ca sa ne putem hotari la un nume, ca nu ne intelegem in nici un chip !! Ce-mi place mie nu-i place lui .. si tot asa..
.Daca e fetita o sa o cheme : Elena..ne place la amandoi , si aici, nu e chiar asa de comun..insa na mai este pana nastem . asa ca se pot intampla multe pana atunci.![]()
Ninia mamic de
Mathias (15.03.2006) si
16+
POZE POZE
Roxxy80 spune:
Salutare!
Acum vreo 2 ore am sosit si noi de la Pitesti. Am fost la socri care stau la curte. A fost superb. Cand suntem acolo Matei uita si de somnul de dupa-amiaza, si de foame. Se joaca cu verisorii lui non-stop, rade mereu, e cel mai fericit.
Ramo, multa, multa sanatate. Sa vii repede acasa si sa nu mai ai absolut nici o problema pana la nastere.
Referitor la vergeturi, eu nu am decat niste vagi urme pe sani care au crescut enorm in primele 4 luni de la prima sarcina. In rest, desi am luat 24 de kg nu am avut nici un semn pe tot corpul. O fi si mostenirea genetica, dar sunt convinsa ca si uleiul de bebelus a contribuit. Problema e ca la prima sarcina nu am sarit o zi de uns cu ulei, insa acum trec si 2-3 zile in care uit complet sa ma dau dupa dus cu ulei
.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
15+
MangaGirl spune:

am fost la urgente, m-a costat 45 de lire ca sa-mi faca nimik. ei o tot tin cu radiografia, iar eu le spun ca nu fac. deci nu vor sa scoata lucrarea, iar eu ma urc pe pereti. mi-au dat amoxiciclina, dar abia am luat o pastila. sunt disperata, ma urc pe pereti. cred ca sunt deja la al patrulea paracetamol si imi vine sa-i bat pe toti dentistii. ce naiba o fi atat de greu sa scoti o lucrare si sa faci o extractie. de 2 zile dureri cumplite, nu mai pot 

si nici macar nu stiu daca antibioticele astea au vreun efect, nici ei nu pot garanta. cum mai trec eu oare noaptea asta?
lutoniana m-as bucura sa-ti fi putut fi de folos :) aici toata lumea ii spune sergio, care nu suna rau.
inca o chestie mistho, am vorbit cu tata care a eactionat la fel de previzibil ca si mama: e treaba mea, sa nu ma gandesc ca fac copii din flori ca e o rusine si este aproape convins ca pentru ca sergiu e cu 5 ani mai mic decat mine, ma va parasi in vreo 3-4 ani. nu pot sa spun ca mi-a picat bine, dar ma ateptam: unul cu religia, celalat cu gura lumii. fratele meu ma sustine pentru amandoi, dar e trist.
cam astea sunt stirile de azi de la mine, una mai buna decat cealalta. oare cat de rau ii fac lui bb cu antibioticele astea?
v-am pupat
MangaGirl :-)
13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
moldoveanca spune:
Intru si eu ca musca aici la voi,sunt patita cu dentistii in Londra si vroiam sa te sfatuiesc sa faci un zbor in tara si sa rezolvi problema pt ca mare lucru nu o sa-ti faca aici si nu cred ca o poti tine in antibiotic si paracetamol.Wizzair au un zbor super cheap la Cluj zburam noi pe 17 aprilie.Pupici si multa sanatate
mami fericita de Vladut Dominic
biaz29 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am fost la urgente, m-a costat 45 de lire ca sa-mi faca nimik. ei o tot tin cu radiografia, iar eu le spun ca nu fac. deci nu vor sa scoata lucrarea, iar eu ma urc pe pereti. mi-au dat amoxiciclina, dar abia am luat o pastila. sunt disperata, ma urc pe pereti. cred ca sunt deja la al patrulea paracetamol si imi vine sa-i bat pe toti dentistii. ce naiba o fi atat de greu sa scoti o lucrare si sa faci o extractie. de 2 zile dureri cumplite, nu mai pot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si nici macar nu stiu daca antibioticele astea au vreun efect, nici ei nu pot garanta. cum mai trec eu oare noaptea asta? inca o chestie mistho, am vorbit cu tata care a eactionat la fel de previzibil ca si mama: e treaba mea, sa nu ma gandesc ca fac copii din flori ca e o rusine si este aproape convins ca pentru ca sergiu e cu 5 ani mai mic decat mine, ma va parasi in vreo 3-4 ani. nu pot sa spun ca mi-a picat bine, dar ma ateptam: unul cu religia, celalat cu gura lumii. fratele meu ma sustine pentru amandoi, dar e trist. cam astea sunt stirile de azi de la mine, una mai buna decat cealalta. oare cat de rau ii fac lui bb cu antibioticele astea? v-am pupat MangaGirl :-) 13+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR |
Draga MangaGirl,
Uneori poate sa para ca toate se intuneca, dar daca iei problemele pe rand, fiecare in parte nu e asa de grea. Prima data concentreaza-te sa rezolvi cu dintisorii. Intreaba daca nu poti opta pentru o procedura pe raspunderea ta si sa refuzi in scris radiografia. In ceea ce priveste antibioticele, eu stiu ca o infectie este mai rea pentru bebe decat ele, asa ca trebuie neaparat sa o tratezi. Daca vei cauta pe net, vei vedea ca Amoxicilina face parte dintre putinele antibiotice care se pot da la nevoie in sarcina, asa ca ia medicamentele si stai linistita.
Pe urma, dupa ce trecea tot oful asta, poti sa iei in calcul si munca de lamurire cu ai tai, care oricum vor fi topiti atunci cand se vor intalni pentru prima data cu nepotelul/nepotica.
Multa sanatate cat mai curand!
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
15+
Roxxy80 spune:
Off, imi pare tare, tare rau ca treci prin asemenea momente. Incapatanati doctori. Cum naiba sa insiste cu radiografia? Ei chiar nu stiu ca poate afecta bebelul din burta?
Imi pare rau de reactia tatalui tau. Imi inchipui ce a fost in sufletul tau.
Eu sutn convinsa ca atunci cand isi vor vedea nepotelul/nepotica, parintii tai se vor transforma in alte persoane.
Ai mare grija de tine. Ar fi greu sa vii in tara sa rezolvi problema cu dintii?
| Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am fost la urgente, m-a costat 45 de lire ca sa-mi faca nimik. ei o tot tin cu radiografia, iar eu le spun ca nu fac. deci nu vor sa scoata lucrarea, iar eu ma urc pe pereti. mi-au dat amoxiciclina, dar abia am luat o pastila. sunt disperata, ma urc pe pereti. cred ca sunt deja la al patrulea paracetamol si imi vine sa-i bat pe toti dentistii. ce naiba o fi atat de greu sa scoti o lucrare si sa faci o extractie. de 2 zile dureri cumplite, nu mai pot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si nici macar nu stiu daca antibioticele astea au vreun efect, nici ei nu pot garanta. cum mai trec eu oare noaptea asta? lutoniana m-as bucura sa-ti fi putut fi de folos :) aici toata lumea ii spune sergio, care nu suna rau. inca o chestie mistho, am vorbit cu tata care a eactionat la fel de previzibil ca si mama: e treaba mea, sa nu ma gandesc ca fac copii din flori ca e o rusine si este aproape convins ca pentru ca sergiu e cu 5 ani mai mic decat mine, ma va parasi in vreo 3-4 ani. nu pot sa spun ca mi-a picat bine, dar ma ateptam: unul cu religia, celalat cu gura lumii. fratele meu ma sustine pentru amandoi, dar e trist. cam astea sunt stirile de azi de la mine, una mai buna decat cealalta. oare cat de rau ii fac lui bb cu antibioticele astea? v-am pupat MangaGirl :-) 13+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
16+
MangaGirl spune:
fetelor va multumesc pentru incurajari. chiar ca imi vine sa zbor pana in tara. am vorbit cu mama care e farmacista si care mi-a spus ca anitbioticele vor incepe sa-si faca efectul abia pe maine dupa amiaza, adica dupa o zi de tratament, iar daca cedeaza inseamna ca e ok. din radiografiile mai vechi de la doctorul meu canalele arata foarte bine opturate, dar lucrarea e prost fixata, iar astia se incapataneaza sa nu mi-o dea jos de frica sa nu cumva sa gaseasca ceva mai nasol pe acolo si sa nu se inhame ei la prea multa munca. in starea in care sunt as fi de acord chiar sa mi-o scoata, numai sa faca ceva. ei cu regulile lor de doi bani.

cat despre ai mei...ultima mea grija acum cand ma urc pe pereti. mama e deja in ape mai bune, mai ales ca stie cata durere trag. isi vor reveni ei la un moment dat. sper.
o seara placuta va doresc.
MangaGirl :-)
13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
cristina_ana spune:
Ramona, sunt si eu alaturi de tine, sper din tot sufletul ca bebe sa stea cumintel in burtica, iar tu sa revii cat mai curand acasa. De-acum inainte va trebui neaparat sa-ti iei ajutor in casa. Nu mai face efort absolut deloc, menajeaza-te cat poti de mult si gaseste pe cineva sa stea cu baietelul.
Mangagirl, si eu stiu ca amoxicilina este permisa in sarcina, problema este ca nu o sa isi faca efectul imediat, probabil dupa vreo doua zile. Pentru a mai reduce durerea ai putea sa iei algocalmin fiole, mie mi l-a recomandat medicul cand am avut febra, deci sunt permise in sarcina. Off, sper sa treci cu bine de problema aceasta. Pe parintii tai ii inteleg intr-un fel, ei au trait in alte timpuri, si intr-adevar, gura lumii poate face mult rau. O sa le treaca supararea, sunt sigura de asta, dar mai lasa-i un pic sa se obisnuiasca cu vestea. SI eu m-am maritat mai mult de gura mamei. Eram cu Dan de vreo 5-6 ani, ne-am mutat impreuna si atunci a inceput mama cu presiuni, telefoane zilnice, ca ma fac de ras, ca isi bate joc de mine, etc, etc, asa ca m-am maritat, ce sa fac! Bine, ea avea pretentia sa fiu si fata mare cand ma marit!![]()
Fetelor, cine este Angi din albumul comun de poze?
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
15+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
cristina_ana spune:
Katerina, mie imi place foarte mult numele pe care l-ai ales pentru fetita ta!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
15+ cu
( Emma Ioana
)
POZE