Burtici fericite de septembrie-octombrie (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Ramona, sunt si eu alaturi de tine, sper din tot sufletul ca bebe sa stea cumintel in burtica, iar tu sa revii cat mai curand acasa. De-acum inainte va trebui neaparat sa-ti iei ajutor in casa. Nu mai face efort absolut deloc, menajeaza-te cat poti de mult si gaseste pe cineva sa stea cu baietelul.
Mangagirl, si eu stiu ca amoxicilina este permisa in sarcina, problema este ca nu o sa isi faca efectul imediat, probabil dupa vreo doua zile. Pentru a mai reduce durerea ai putea sa iei algocalmin fiole, mie mi l-a recomandat medicul cand am avut febra, deci sunt permise in sarcina. Off, sper sa treci cu bine de problema aceasta. Pe parintii tai ii inteleg intr-un fel, ei au trait in alte timpuri, si intr-adevar, gura lumii poate face mult rau. O sa le treaca supararea, sunt sigura de asta, dar mai lasa-i un pic sa se obisnuiasca cu vestea. SI eu m-am maritat mai mult de gura mamei. Eram cu Dan de vreo 5-6 ani, ne-am mutat impreuna si atunci a inceput mama cu presiuni, telefoane zilnice, ca ma fac de ras, ca isi bate joc de mine, etc, etc, asa ca m-am maritat, ce sa fac! Bine, ea avea pretentia sa fiu si fata mare cand ma marit!
Fetelor, cine este Angi din albumul comun de poze?

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 15+ cu ( Emma Ioana )
POZE

cristina, si mama ar fi avut aceeasi pretentie. tot m-au intrebat dk nu era mai bine sa ma marit intai. ce sa le explici ca s-a intamplat si ca a fost neasteptat. anyway, inca sunt in viata, asa ca se vor obisnui cu ideea pana la urma :)

MangaGirl :-) 13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Alinush poate aici citesti mai des,ne intoarcem in tara definitiv pe 22 aprilie sunt in Iasi asa ca astept sa ma suni cand vii sa vad si eu o burtica frumoasa si un Teutz dragutz.Pupici multi

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Inainte sa merg la culcare, m-am gandit sa va pregatesc capitol nou pentru maine dimineata. Asa ca va invit sa poftiti la capitolul urmator, aici. Noapte buna!

Mergi la inceput