Maple-syrup babies - mamici de Canada (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru
da sincer, ce caut eu pe topicul asta nu'stiu, ca ma bag ca musca'n... si mi-o iau elegant

Fetelor, nu va certati, fetelor
Marule, vii pt ca iti place de noi si se si ia
Ce e aia chicineta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Bine ai venit pe lume micuta Sophia . Mamicii ii uram recuperare usoara, nopti dormite si o asteptam la povesti.

Noi azi facem 6 luni si raportam iesirea a doi dintisori

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Felicitari Olga pt grasunica mica! Sophia, bine ai venit!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ziua' tuturor! Ce mai fac bebeii noi, ce mai fac burticile?

Eu tocmai citesc pe forum deespre cind s-a nascut Sophia, sint urioasa daca a povestit deja Olga ceva sau e inca prinsa in toate alea-alea de dupa ce vii acasa cu un bebelus de o zi!

Olga, sa va traiasca! Sa fie sanatoasa, norocoasa, desteapta, frumoasa!

Stewie, o sa incerc sa tin minte sa vin sa spun si aici cind ne mai intilnim la Mtl, dar poate cel mai bine ar fi sa vii si tu la Sezatoare, majoritatea celor ce scriem la subiectul asta scriem si acolo, l-am creat pe asta numai ca sa nu plictisim lumea cu diverse specifice burticilor si ca sa pastram info cit mai comasat posibil.

Diana, aia la Brunswick nu exceleaza in comunicare, m-au sunat de 2 ori sa-mi confirme RV-ul, de doua ori le-am spus ca nu mai e cazul si ca l-am cancelat si nu pricep de ce ma mai suna si, poftim, tot pe lista m-au lasat... Receptiv, de altfel, Acela! :)

Khristin, nu-mi vine sa cred ca deja aveti 6 luni! Bravos si la mai multi dinti!

Bon!
Eu mai am 2 zile pina la amnio, pe urma tre sa vad in cit timp primesc exact rezultatul la teste, ca e weekend lung si nu stiu cind si cum lucreaza cei de la clinica privata unde imi fac investigatia aia rapida.
Sint cam cu stresul in cap, am noroc ca joi dupa amnio n-o sa fiu singura acasa, Radu o sa fie cu mine, s-a cam strimbat el cind a auzit ca nici apa n-o sa-mi iau singura, dar pe urma cind i-am povestit de acul ala mare si siringa a zis ca sta si cu mine de mina toata ziua daca trebuie.

Mi-am propus sa mai ajung o tura pe la Salvation Army si Value Village, ca e super enervant sa n-ai decit o pereche de nadragi! POate azi, poate miine, incredibil cum nu ma grabeste nimeni.

Facem progrese remarcabile, nu mai am greturi dimineata. Yes! Da' tot nu-mi cade bine ce e dulce, am mincat ceva cereala de-alea cu miere si bleah!, acu imi simt toate alea prin git!

Llaura, ti-ai facut triplul test? Ca parca era si tura ta undeva in sfirsitul/inceputul de saptamina...

Pupici acum, tre sa incep sa fac valize si inca n-am fost la Sezatoare.
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Simonna, nu e mai usor sa tragi o fuga pana in west island decat la value village? Plasa e pusa deoparte si e ready to go .. si iti garantez ca is de calitate mai buna ca la value village, noi avem dress code la servici si nu am avut de ales asa ca mi-am cumparat haine de gravi destul de multe si bune ... cel putin mie mi-au placut. Nu te stresez sau grabesc, dar eu demenajez in curand si daca nu ti le dau tie, le duc la salvation army si gata ... plus ca daca mergeti in Cuba, sunt multe haine de vara ce ti-am pus deoparte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Salut,

Ce vreme naspa ...
Eu tocmai ce am venit de la dna doctor, cica totul e bine. Am cam avut emotii ca nu ii gasea inimioara (azi nu am mai facut echo, doar m-a ascultat cu radio-ul ala), de fapt o gasea un pic si apoi nu se mai auzea. Cica e agitat tare ca se misca intr-una. Cred si eu ca nu mancasem dimineata, am avut rendez-vous la 8.40 !
Azi, maine astept si eu rezultatul la testul al doilea de sange, dna doctor a zis sa nu-mi fac probleme ca totul e ok dupa primele rezultate.
V-am zis ca l-am simtit ieri pe bebe ? De fapt de ieri am inceput sa-l simt. I-am zis lu dna doctor si a zis ca da, e posibil deja. Mi-a confirmat ca data nasterii ramane cea de la ecografia facuta la Procrea, ca cica aia e cea mai exacta, adica 14 Septembrie !!! Simonna cred ca ti-o iau inainte, nu ne mai intalnim la spital ...

Simonna, sunt de acord cu tine cu comunicarea la Procrea, pai ai vazut-o pe fosila de la receptie ? Si nici aia de la luat sange nu prea are toti boii acasa, m-a intrebat duminica daca am avut vreo vanataie de la prima recoltare, i-am zis ca nu si mi-a facut acuma una sa ma sature. Cred ca le recicleaza de pe undeva pe tantile astea ca altfel nu-mi explic.
Tinem pumnii maine la amnio !

Ma duc sa mai trag un pui de somn inate sa plec la servici, azi am late shift, incep la 15.30 si termin la 23.30 si am vreo trei saptamana asta . Eu le-am zis deja si la sercici si acasa, daca sunt prea obosita raman sa dorm la servici, avem o canapea din aia extensibila intr-o sala de repaus, m-oi scula dimineata si oi veni acasa, decat sa ma ia somnul pe drum.

Aveti grija de burtici si bebei, revin cand am vesti de la test

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +17s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Carmen, daca nu se baga Simonna si iti raman ceva M, ma ofer eu sa le iau. In S sigur nu intru dar in M mai sunt sanse.

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +17s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Ma bucur sa vad vesti bune de la gravidutze.
Khristin-LMA pt cele 6 luni si sa iasa fara dureri restul dintisorilor
Diana- ne bucuram de vesti si servici usor!
mQQm- ce faci,esti mai bine?Haine de gravida vrei ceva
Simona-bafta la amnio,va fi bine!
Donia-mai zi si tu ceva
ANUNTZ- CINE VREA PATUTZ DIN LEMN NATUR CU SALTEA SI TOT CE TREBUIE IN STARE F> BUNA???
Magdone, Carmen,Nelia si restul mamicilor cu todleri cu ce va mai distratzi voi- noi am inceput operatiunea de culcat singur in pat dublu-sper sa reusim sa sa ne tina

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Hehe, Denisa, eu daca incerc asa ceva cu Marc nu mai doarme pururi ziua . Al meu e asa iepurash Duracell ca daca nu il tin in brate cand trebuie sa se culce, ii ia si o ora jumate sa adoarma (daca adoarme). Soacra mea sta cu el cate o ora jumate in camera, ea pe canapea, el in patulul lui, si o pandeste , mai pune capul pe perna, apoi mai trage o ocheada, se mai ridica in picioare, mai sare in pat, si tot asa ... cam 1.5 ore . Eu am alta metoda, ma pun pe canapea, il iau in brate ... ne pufosim amandoi, el isi ia prosopelul lui in mana (un receiving blanket care ii e tare drag , si dupa 10-15 minute de stat la mine in brate e out. Insa, cum ziceam, sa il pun intr-un pat si sa il las sa adoarma singur, ar fi jaale! Insa ma gandesc de acu cu groaza ca va veni si momentul ala, ca nu o sa il pot adormi in brate la nesfarsit ... plus ca as vrea sa ii "cuplez" pe cei doi minunati ai mei, adica sa le fac camera comuna si pat comun ... ca mi se pare ca Matei e un picutz egoist (a se citi nu il primeste pe Marc in camera lui), si ma gandeam ca asta ar fi o solutie sa ii apropiu. Sper sa nu fie doar vise ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Salut, dragutele,
Asa e, am facut vineri la 4 triplul test si acum astept sa ma sune cu rezultatul (2-5 business days cica). Simonna, I feel your pain cu unica pereche de nadragi. Eu am zis ca mai rabd o saptamana pana mi se termina laboratoarele (unde tb sa ma duc cu pantaloni lungi, pantofi inchisi) si apoi sa caut haine mai de primavara-vara. Se are c-a venit si la noi primavara, n-a nins de-o saptamana, yupiiii!
Va pup.

Mergi la inceput