Maple-syrup babies - mamici de Canada (2)
Raspunsuri - Pagina 8

Llaura spune:
Llaura spune:
 Maru shhhh, ce-mi faci, tocmai cand convinsesem si eu pe cineva ca ma pricep la masini  Nu numai ca e aeroport in Hamilton, dar avem zbor direct, cel mai scurt drum si cu pretul cel mai mic; acolo parca au intelegere cu Sheraton. Colegul meu (vorba Simonei) face asa si se si plimba, dar el are si skills de condus masina si lucreaza si la unii cu mai multi banutzi sau mai putin zgarciti. Eu nu conduc decat daca e absolut necesar, daca nu pot sa aman si daca nu pot sa-l conving pe el sa ma duca
 Nu numai ca e aeroport in Hamilton, dar avem zbor direct, cel mai scurt drum si cu pretul cel mai mic; acolo parca au intelegere cu Sheraton. Colegul meu (vorba Simonei) face asa si se si plimba, dar el are si skills de condus masina si lucreaza si la unii cu mai multi banutzi sau mai putin zgarciti. Eu nu conduc decat daca e absolut necesar, daca nu pot sa aman si daca nu pot sa-l conving pe el sa ma duca  

Cel mai greu in tara asta mi-a fost sa invat sa merg cu masina iarna, la inceput am stat la tara si luam autostrada dimineata, foarte foarte poetic (ne-am mutat in oras dar imi placea la tara mult mai mult).
Va pup, week end placut, mai vin!

stewie spune:
stewie spune:
 Hello hello
Multumesc mult de tot de bun venit 
Eu m-am cam plimbat zilele astea asha ca nu prea am stat pe site, insa acum m-a linistit vremea asta 
Simonna Multumesc mult de bun venit si  complimente +info. Din pacate abia acum am citit mesajul dar te rog, let me know, mi-ar placea tare mult sa vin la urmatoarea intalnire
mqqm Ziceai de stem cells....voiam doar sa-ti spun ca eu sunt super pro si am facut toate demersurile sa le colectez insa nu au vrut cei de la spital ...adica au zis da  iar cand s-a dovedit ca trebuia sa-mi faca cezariana au zis ca nu duc kit-ul in sala de operatie fiindca nu e steril ( desi scria mare pe el STERILE) asha ca am ramas fara..insa nu m-am apucat sa ma cert cu ei dupa 20 de ore de labour, asha ca vroiam sa-ti povestesc doar asha ca warning, daca te decizi sa le colectezi.
Eu sper ca daca mai fac un bebe sa reusesc sa colectez fiindca chiar cred in ele, si daca e sa arunc pe geam 100$ pe an, fie , fac eu prapad mult mai mare pe alte prostii 
Llaura SUUUUPEER TARE SITE-ul ...Multumesc mult..si da Stewie vine de la Stewie Griffin si  desi am fata uneori il citesc pe Stewie din priviri
Pupicei, ma duc la bebeloi
Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mona_B spune:
Mona_B spune:
 Yupeee, fetelor! Tocmai m-a sunat Olga  s-au intors de la spital azi cu o bebelusa dolofana, care seamana leit cu fratiorul ei Tony. Dupa o nastere naturala cu epidurala, amandoua sunt sanatoase tun. Micuta a avut 4250 gr si e super mancacioasa si cuminte. De-abia astept sa le vad
 FELICITARI OLGA! BUN VENIT PE LUME BEBELUSEI SOPHIA!
Mona

Denisam spune:
Denisam spune:
 OLGA-FELCITARI SI SA VA TRAIASCA MINUNEA! REFACERE RAPIDA!
SOFIA-BINE AI VENIT PE LUME!SA FII CUMINTE SI SANATOASA CA FRUMOASA SI MINCACIOASA ESTI
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Diana2007 spune:
Diana2007 spune:
 Mqqm, don't worry, mi-a trecut. Poate ca si la mine tot hormonii au fost de vina ca m-am simtit atinsa. Acum e ok, revin cu forte proaspete pe forum dupa prima duminica petrecuta in familie, dupa muuuuult timp.
Am fost azi la al doilea test de sange pentru depistarile alea cu Sindromul Down, am asteptat o groaza ca nu era acolo asistenta, si de la 11.30 cand trebuia sa intru abia am intrat la 12.30. Si ghici pe cine au strigat iaintea mea ? Simonna X. ! si nu raspundea nimeni (eram vreo trei care asteptam) la care barbati-miu ii pica fisa si-mi zice, pai e Simonna de pe forum ! Ca sa vezi barbatii ce receptivi, retinuse domne numele de familie !
Asteptam rezultatul in doua zile, oricum o sa fie dupa vizita periodica la doctorul meu care e marti dimineata, mi-ar fi placut sa il am deja ca sa ii cer o parere. Asta e, daca o fi ceva alarmant mai ma duc o data sa vorbesc cu ea.
Felicitari Olga ! Bine ai venit pe lume Sophia ! Sa fii precum iti este dat numele si sa fii fericita alaturi de familia ta !
Pe curand,
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si proaspata  cu
 cu  

maru spune:
maru spune:
 mqqm, sa nu uitam ca Llaura e insarcinata, vreo 6 luni pe cand conferinta. Da, 407 e liber, e cu plata, dar pana intri pe 407 poti sa ai suprize...Acu ea nu vine la Elmira sau la Bade, ci vine la Hamilton care e oras mare, de, nu cat Toronto, dar sigur mai mare ca kicineta
apoi sa nu uitam ca de la chicineu cum zici tu, pana in Toronto in downtown sunt 88 de km, adica 1 ora si un sfert, exact atat face Greyhoundu care iese pe 407, sa evita Mississauga, care e aglomerata
da sincer, ce caut eu pe topicul asta nu'stiu, ca ma bag ca musca'n... si mi-o iau elegant
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mQQm Marule, tu cand ai luat ruta asta? 407-le te duce pana hapt in burlington si e pretty libera, da' platesti ce-i drept, iar 401/403 te scoate in qew la oakville deja. Tu nu faci naveta de la chiceneu fo 200 km (401 e CEA mai aglomerata autostrada din Canada  ) zilnic? La fel sunt care o fac si la Hamilton pt cate un contract, e drept ca nu stau in scarborough, ci mai in vest. Depinde si de ora, de directie, de destinatie... Tooootu-i relativ... Pana si dimensiunea lui Hamilton... Ma trezii si io iara vorbind, pt conformitate, hehe.  Mona, esti foarte aproape, e clar, cu Vladutz cat a mai durat? Scoatem gagicele la interval? Ma duc eu sa imi vad de-ale mele. Common sense is not so common...[Voltaire]  Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">  | 
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mona_B spune:
Mona_B spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mQQm Marule, tu cand ai luat ruta asta? 407-le te duce pana hapt in burlington si e pretty libera, da' platesti ce-i drept, iar 401/403 te scoate in qew la oakville deja. Tu nu faci naveta de la chiceneu fo 200 km (401 e CEA mai aglomerata autostrada din Canada  ) zilnic? La fel sunt care o fac si la Hamilton pt cate un contract, e drept ca nu stau in scarborough, ci mai in vest. Depinde si de ora, de directie, de destinatie... Tooootu-i relativ... Pana si dimensiunea lui Hamilton... Ma trezii si io iara vorbind, pt conformitate, hehe.  Mona, esti foarte aproape, e clar, cu Vladutz cat a mai durat? Scoatem gagicele la interval? Ma duc eu sa imi vad de-ale mele. Common sense is not so common...[Voltaire]  Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">  | 
 aka duminica viitoare. Tot intr-o duminica s-a nascut si Vladutz.
aka duminica viitoare. Tot intr-o duminica s-a nascut si Vladutz.Mona

Mona_B spune:
Mona_B spune:
 Da' chiar n-am somn la ora asta. Normal, daca am dormit azi dup-amiaza 2 ore, atipic pentru mine care nu pot dormi deloc ziua.
Imi atrasese atentia in trecut un subiect de la Diaspora, despre nasterea bebicului mierei amare de la americance, un baietel superb si adorabil pe care-l cheama tot Aidan
Ma tot uit la pozele lor si nu ma satur.
Acu' chiar va zic noapte buna.

Magdone spune:
Magdone spune:
  Felicitari Olga, sa-ti traiasca mica Sophia!!! Refacere usoara si sa vii sa ne povestesti cum a fost!
Magda, cu Razvan   (5 ani) si Olivia
 (5 ani) si Olivia  (10 luni)
 (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."