Maple-syrup babies - mamici de Canada (2)
Raspunsuri - Pagina 4
carmen77 spune:
Mona, eu am carrier Ergo baby si si-a meritat absolut toti banii, daca te tenteaza, ti-l recomand din toata inima.
Si referitor la scutecele din bumbac, eu folosesc alternativ la Marc, noaptea ii pun disposable si ziua cu bumbac, la noi a fost singura modalitate sa scapam de o iritatie pe la 6 luni ... a, si MQQM, acu nu mai dai cu dusul pe ele , exista niste bucatele de hartie (un pic mai groase ca hartia igienica si mai rezistente) pe care le pui in interiorul scutecului si le arunci cu ... cc in WC, apoi ai pus scutecul in sacul inchis ermetic ca sa nu miroasa ... singura parte nasoala cu ele e cand le scoti din sac sa le arunci in masina de spalat .. atunci pute, recunosc . Da e chestie de 1 minut maxim, si ma tin cu mana de nas . Eu sunt mare fan al scutecelor a poche, au un fel de buzunaras in care bagi un insert si sunt la fel de absorbante ca un disposable. Marca favorita e blueberries. http://www.blueberrydiapers.com/products/pockets/OSPUL .. din astia avem noi, si sunt EXCELENTI.
Mona_B spune:
Multumesc mult de info Carmen. Asa zicem si noi, ca am facut alegerile bune in toate privintele. Nu regret nik deocamdata, iar de timp pierdut aiurea nu ma pot plange, ca le spala masina, si in plus sunt acele flushable liners- hartia- care fac treaba si mai usoara. Aaa, am cumparat si noi o duzina de scutece cu buzunaras si one-size, sunt si mai cool. N-am auzit de Blueberries, noi am luat Happy Heiny si Bum Genius tot cu inserts, dar si o duzina de prefolds din bumbac, sa le incercam pe toate.
Mqqm, esti o draguta, imi poti impartasi experienta ta cand doresti si poti. Iti inteleg perfect punctul de vedere si apreciez exprimarea eleganta. Noi ne-am facut stockul si in ideea ca poate vom mai avea un copil, si refolosi. Si cu asta voi incheia subiectul, care incepuse sa se latzeasca inutil.
La recoltare de celule stem ne-am gandit si noi initial, insa am studiat problema in amanunt ulterior si am ajuns la concluzia ca nu merita, cercetarile respective sunt inca in infancy si nu se stie cum vor evolua in urmatorii ani. In plus, avem dubii in ce priveste securitatea depozitarii. Asa ca noi am abandonat ideea.
Altfel, Carmen, cum mai sunteti voi? La fel de infloritori? Va pregatiti de relocare? Mult succes va doresc, oriunde va veti indrepta,
Mona
carmen77 spune:
Mona, suntem OK, infloritori nu am fost niciodata . Multumim de urari, si noi speram sa fie OK alegerea noastra ... si daca nu, eu sunt pasare calatoare . Bum Genius am si eu 2 bucati, sunt f bune, nu ma pot plange, doar ca trebuie sa le faci stripping la maxim 2 luni, ca inserturile (fiind sintetice) capata un vag miros care pe mine ma enerva .. dar daca le faci stripping sunt ok. Happy Heiny's nu am luat, dar la magazinul unde faceam eu shopping mi-au zis ca sunt similari cu Bum Genius. La Blueberries mi-a placut faptul ca inserturile sunt jumate din bumbac si jumate sintetice, deci au combinat bine naturalul cu tehnologia, plus ca nu au nici un miros nici daca nu le fac stripping, si nu fac funduletul mare la copil ... oricum, asta o sa fie primul "soc" cand ai sa le pui pe bb, sunt totusi mai groase ca un disposable.
Iti doresc o nastere usoara, recuperare rapida si bb cumintel
Magdone spune:
Mai fetele m-ati facut sa rosesc cu pozele, multumim mult de aprecieri
Denisa, sanatate multa sa va treaca repede!
Romanitza, La multi ani fericiti! cu intarziere, n-am fost pe faza.
mai m-ati innebunit cu scutecele alea, ia sa ma uit si eu sa vaz.
mQQm, noi am facut recoltare de celule stem, iar cursuri prenatale poti sa faci doar un curs de refresh ceva de genul asta, noi am fost doar o data si a fost destul de interesant.
Olga, ooofff mititelul Tony, sa-l iubesti tare tare mai ales cand te intorci de la spitall, aia mica oricum nu realizeaza acum.
va pup
Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Mona_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen77 Mona, suntem OK, infloritori nu am fost niciodata . Multumim de urari, si noi speram sa fie OK alegerea noastra ... si daca nu, eu sunt pasare calatoare . Bum Genius am si eu 2 bucati, sunt f bune, nu ma pot plange, doar ca trebuie sa le faci stripping la maxim 2 luni, ca inserturile (fiind sintetice) capata un vag miros care pe mine ma enerva .. dar daca le faci stripping sunt ok. Happy Heiny's nu am luat, dar la magazinul unde faceam eu shopping mi-au zis ca sunt similari cu Bum Genius. La Blueberries mi-a placut faptul ca inserturile sunt jumate din bumbac si jumate sintetice, deci au combinat bine naturalul cu tehnologia, plus ca nu au nici un miros nici daca nu le fac stripping, si nu fac funduletul mare la copil ... oricum, asta o sa fie primul "soc" cand ai sa le pui pe bb, sunt totusi mai groase ca un disposable. Iti doresc o nastere usoara, recuperare rapida si bb cumintel Strumfii mei Carmen si Matei Gabriel + Marc David |
Off topic, dar referitor la calatorit si stabilit pe alte meleaguri, am vazut azi-noapte un reportaj pe CBC despre Detroit, si m-am ingrozit la ce a ajuns, pare desprins din filmele sci-fi genul Mad Max, saracie lucie, case parasite si darapanate,...sa mai zica cineva ca-n Romania e rau, e de o mie de ori mai bine decat ce-am vazut eu la TV.
khristin spune:
Olga, te inteleg deplin ce simti ... si noi aveam emotii de cum va reactiona Yasmine cand o vom lasa acasa cu bunicii si noi la spital, dar ea era obisnuita cu ei de ceva timp. Imi amintesc ca am sunat-o de la spital cand am nascut, draguta de ea voia sa se prezinte imediat, si a fost super fericita cand a ajuns, si-a intrat imediat in rol de surioara mai mare
mQQm si noi am recoltat celule cu speranta bineinteles sa NU fim nevoiti sa le folosim vreodata. Cred ca asta e unul din putinele lucruri in viata pt. care platesti upfront si speri sa nu-l folosesti ever never, un fel de better safe than sorry. Noi cel putin interpretarea asta i-am dat-o pana la urma si dorm mai linistita noaptea. Si apoi financially speaking nu e vorba de o suma fabuloasa daca stau si ma gandesc cum se duc banii pe prostioare nu neaparat intotdeauna utile pt. un bebelus. Acum am citit ce ziceai de exchange, cred ca e mai bine pt. voi ca a iesit asa caci stiu ca spuneai ca nu vrea sa piarda oricum momentul cu pepitzu' ...ala cu sculatul dimineata chiar e criteriu de selectie pe bune??? Sau era vreo exprimare la figurat?
Magdone, ce mai face frumuselu' tau la scoala? Ma uitam la el in poze ce alura de cavaler are . In alta ordine de idei, eu azi m-am simtit mandra din cale-afara de boboaca mea...veni draga de ea cu agenda-n mana alergand de credeam ca cine stie ce s-o fi intamplat, cu nota de la profa ei ca e foarte satisfacuta de 'mneaei vis-a-vis de cum se descurca in ale francezei... Si cica castiga pe ziua de azi si 2 centi ca rasplata ca a parlit in limba lu' Molière, da' nu din aia real - imi explica ea, ci fake cu care cumpara prize-uri si alea alea de la scoala Acu ce sa mai zici la atata silinta ?!
Carmen, sa fie cu noroc stramutarea daca v-ati hotarat
Denisa, ti-am trimis email. Astept raspuns
Cam off topic, am si eu intrebare tehnica pt. fetele cu copii mai mari si sportivi . De unde luati voi ice skates de fetite? Noi primele le-am luat de la Canadian Tire, dar acestea ramanand mici, ma gandeam daca or mai fi si alte magazine pe care nu le stiu. A incercat cineva SportChek?
Va pup
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
OlgaTarziu spune:
Ok deci cred ca a inceput. Nu dorm de la 2, am contractii iar acum, dupa 3 ore mi-a venit sange plus diaree. Stiam eu ca pacalici o fac. Revin cu noutati.
Magdone spune:
Olga, wooow, nastere usoara!!!
Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Mona_B spune:
Olga, asta da veste- sper ca nu e doar o gluma-nastere usoara sa ai si bebica sanatoasa tun.
Hei, acu' mi-ai dat fiori, ca am de ceva timp senzatia ca si Victor va veni pe lume mai devreme.
khristin spune:
Olga, du-te la triage room sa-ti faca un assessment sa vezi daca nu-ti joaca vreun trick boboaca . Eu iti urez de pe acum o nastere usoara si sa te vezi cu bebelina in brate in no time. Scoatem si majoretele, nah
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".