Maple-syrup babies - mamici de Canada (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Romanitza, am ratat ceva? Este/a fost ziua ta? Daca e asa, multi ani fericiti cu sanatate iti doresc
Sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Stewie, bine ai venit in mijlocul nostru

Magdone, am vazut poze recente cu voi....doamne ce a crescut Olivia si ce dragut e Razvan

Daiopri, vazut poze cu pisoi si motani

mQQm, si eu tot ca tine gandesc in privinta scutecelor. Decat sa stau sa spal la ele, mai bine ma joc cu el sau fac lectii cu senioara, si asa simt ca imi consum timpul macar eficient si cat de cat placut. Auzi, da poze din concediu nu pui si tu pe PM, cont comun ceva? Parca mi s-a facut dor de caldura Voiam sa-ti recomand tie si Simonnei o comedie tare de tot cu gravideala, care sint sigura ca va va destinde si sa va faceti si o parere de epidurala ...se numeste Knocked Up Denisa ta mai pleaca in exchange pana la urma?

PS: Ne-a trecut si noua roseola...iuhuuu

Cristina



le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Romanitza- LMA cu sanatate siu bucurii si nastere usoara si la termen cu bb perfecta!
Khristin- ma bucur ca ati scapat de roseola si ca sunteti ok,legat de scutece, am aceasi parere si eu,A e inca in diapersi.Yasmine ce face, cand vb sa ne vedem?
Magdone-am vizionat poze, sunteti superbi toti, dar Olivia m-a emotionat toata.
mQQm-cum mai esti,chiar asa poze? Eu si juniorul cred ca avem acelasi lucru ca si tine, el e deja pe antibiotic, eu maine aflu dc e cazul ca mi-au facut aseara exudat, dar am frisoane, bag advil/tylenol cu ceaiuri si stau cu aeroterma la munca- de gat, abia ma chinui sa pap ceva usor ca sa nu cad din picioare, asa nasol sa nu pot inchiti nici saliva, nu mi-a fost de f. mult timp.
Daiopri-voi ce mai faceti?
Simona-tu cum esti, nu vrei un patutz fain si f. bine intretinut, ca l-am mutat pe junior in double bed.
Sau dc e cineva care are nevoie de patutz, eu il dau(e culoare lemnului, si am si poze pe cine intereseaza),intrucat mQQm spune ca ea il vrea pe bb "linga fusta mami"pina la 12 ani cel putin
Va pup si merg la munci, aveti grija si sanatate.



Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Denisuc, welcome back . Imi pare rau ca venisi cu crocobaurii dupa tine, oricum astept cu nerabdare poze si de la tine, sa mai vad si eu soare ca tanjesc dupa asa ceva . De vazut ne vedem, numai ca ceva mai incolo nu vreau sa fac vreun cadou nepotrivit cuiva din roseola lui Chris, deocamdata am stopat socializarile pe moment. Mai stii ca nu se ia, chiar daca lui i-a trecut??!

Cum le-a placut juniorilor vacanta? Cred ca au fost in elementul lor dragutii .

Romanitza,

Pupici

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Khristin, nu merge in eschange in anul asta din motive de prea multi aplicanti si ea intarziat dimineata la scoala de mai multe ori decat altii, ca nu mai avura ce criterii sa foloseasca sa-i aleaga (eu m-am bucurat ca mi-au rezolvat dilema, nici copila nu prea mai voia sa mearga, in plus a primit si ea o lectie: ca tre' sa fi in timp la scoala dimineata ).

Mona, acu' ma organizez mental sa explic cu scutecul, revin. Si zici ca erai cu plasa langa usa aproape azi dimineata? Ma ingrozesc ca va mutati voi din lista la mamici, mai ramane alberta72 si dup-aia eu urmez, ayayay. Musai sa dai un semn cand vine! Ai facut ceva curs prenatal?

Denisam, acu' ma incurci, deci i-a dat antibiotic? Unde ai fost? la urgente sau walk-in? Pai eu m-am oprit dupa 3 zile de antibiotic si nu merge treaba prea bine. Sunt confused, oare ce sa fac, ca nici asa de rau sa merg la dr nu sunt dar nici nu-mi revin deloc. Uf, bietul Alex, sper sa fiti bine soon.

Voi ce faceti/ati facut cu colectarea de celule? Ce ati citit/aflat?

Poze eu n-am facut niciuna, a luat fie-mea vreo 400, noi aparem in vreo 10, in rest sunt tot felul de nori, crabi, valuri, nisipe, colturi de sezlonguri. Sa vad daca reusesc sa aleg ceva... Nici suvenirs n-am luat nimic, am lasat la urma si n-am mai reusit...


Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.15]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Khristin-da,ne vedem dupa jumatatea lunii,make sense ca nici eu nu vreau sa dau virusul asta nenorocit.
mQQm-am fost la walk-in, si a zis ca dc dupa 3-4 zile e tot asa sa revenim, o stiu pe doctorita aia si pare ok, mai avem prieteni care merg acolo-mie mi- a zis ca durerea de gat ar treb sa dispara in 2-3 zile, dar eu nu cred, is la a 3-a zi si e tot la fel.Sper sa fii mai bine.
Imi pare rau de tiza mea.Si dc vrei curs prenatal,au sigur la spitalul unde nasti sau cum am facut eu l aprimul copil- la clinica peel of region-baga o cautare pe google in zona ta si sigur gasesti si rapid si condesat.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut. Inca aici.

Denisa, mqqm bine ati revenit. Mi-a parut rau sa citesc prin ce ati trecut mqqm. Apoi asta e vacanta?

Khristin chiar ma intrebam ce mai faceti.

Stewie bine ai venit!

Magda uite aici ca tare mi-esti draga

Romanita la multi ani! (cu intarziere stiu, mii de scuze)

Mona cu scutecele no comment. Eu sunt dintre puturosii care apreciaza atat de mult progresele civilizatiei ca de cate ori ma gandesc la scutecele de carpa ma intreb cum au rezistat femeile. A si asteapta-ti randul la nascut fata A mea sta bine merci. Nu ma pot misca sunt umflata toata dar ea se pare ca e comfi inauntru.

Azi am facut greva si m-am dus la o manichiura si pedichiura. Ma simt de milioane. Deja parca sunt mai frumusica Pe cand m-am intors Tony era in varful patului amarat de numa. Zic mami ce e cui tine. Il pup il scarman,(am intarziat 10 minute). El incepe sa-mi spuna ce speriat a fost ca mami s-a dus la spital la doctor si l-a lasat singur cu bunu. Vai amar de el! Ce o sa mai sufere fara noi. Doamne dai putere puiului meu sa treaca peste asta, peste gelozie si sa pot sa fiu o mama buna pt amandoi. Va las ca ma apuca smiorcaiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Olga-bine ca esti ok , am sunat si ieri si azi si nu raspunzi.Hai simte-te ok!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Multumesc de urari! Am implinit si eu niste ani zilele trecute... Trebuie sa dau de baut.

Incerc sa cumpar zilele astea bilete de avion pt mama si mama-soacra, intre timp am de terminat si niste rapoarte pe aici pe la munca, de-abia astept sa ma mai linistesc si eu... Sper ca de saptamana viitoare sa am si eu mai mult timp. Acum citesc pe fuga, chiar uneori n-am timp sa raspund.
Am primit si eu adresa si parola sa va cunosc virtual, am spus ca pun si eu poze... doar ca ne-a lasat bateria la aparatul foto, asa ca urmeaza in weekendul asta sa ne cumparam altul.Si astea se intampla exacta cum, cand sunt gravi si cand ar trebui sa tot fac poze, sa vad cum cresc pe zi ce trece

stewie - bine ai intrat in clubul mamicilor de bb de artar


Magdone - la servici... ufff merg pana spre final, sper sa nu ma prinda contractiile pe scaun aici... O sa renunt cu 2-3 saptamani inainte de due date, deci o sa fiu pe aici pana pe la jumatatea lui iulie... Sper, cel putin.

si fug acum. Maine mi-am luat o zi libera, dar sunt f ocupata sa imi rezolv din probleme, asa ca o sa va citesc pe joi-vineri incolo. O saptamana usoara in continuare!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Mqqm, sigur ca dau semn, o voi suna pe Try, nasa lui Aidan, si ea va va tine la curent, cand va putea. Ori poate reusesc sa intru pe forum intre contractii sa dau rapid vestea. Mai, si asa e, se apropie...pe 12 aprilie e ziua de nastere a sotului, pe 15 ar trebui sa se nasca Aidan, pe 18 e ziua lui Florin- sotul Andrei- Try- iar pe 22 ziua lui Try...apoi Pastele, ce de evenimente
Curs prenatal n-am facut de data asta, ca l-am facut cu primul fiu, in Deutschland, chiar cu moasa care m-a asistat. O experienta extrem de utila, desi cam obositoare ca era de 2 ori pe sapt. seara, dar mi-au prins taaare bine tehnicile de respiratie si relaxare, chiar ajuta.
Olga, ma bucur ca ai ajuns la mani si pedi, eu am programare sambata asta, daca mai apuc...by the way specialista mea e una din colegele de serviciu, care are si spa acasa, e specializata si in cosmetica/machiaj, manichiura si pedichiura epilat professional. Daca te intereseaza detalii, vorbim.
Mai, chiar ma gandeam daca nasc inaintea ta...hihi, I wishhh

Mergi la inceput