Maple-syrup babies - mamici de Canada (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna fetelor. Va vizitez din nou, cu BB Aidan still inside. Senzatia de voma care devenise pattern de vreo saptamana a disparut, azi dimineata pe la 5 am avut iar contractii, suportabile, dar neregulate care in vreo doua ore au disparut complet. Si eu care speram sa-nceapa travaliul.
In fine, nu mai aberez. La sex nu-mi sta mintea, ca suntem amandoi cam tensionati in asteptarea asta, mexican food, o yes, facem saptamanal, ca ne place, ba am luat si cateva guri de sampanie de ziua sotului. La plimbare aveam de gand sa ies azi, dar vantul si frigul m-au descurajat.
Vom vedea daca se-ntampla ceva in noaptea asta, ori maine, ori pana la sfarsitul saptamanii.
Va pup si va multumesc ca va ganditi la mine

Mona, 39 sapt.+ 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Hai Mona!!!

mQQm - deci te-ai inscris la scoala, o sa fac si eu operatiunea asta zilele astea. Cum trebuie procedat? Sunat la NYGH si programat tot atunci? Trebuie inscris/adus si sotul? Sau nu e nevoie? Chiar nu stiu nimic despre asta, asa ca poate ma ajuti tu...
Eu am peste vreo 3 saptamani testul ala cu glucoza, sper sa fie ok totul. Dupa stroller, crib te-ai mai uitat?
Cum te mai simti, in general? I'm not in such a good mood... Sper sa treaca

Simona - distractie placuta in Caraibe

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fetelor, eu ies de pe forum ca tocmai am niste contractii usoare, voi vedea daca e din nou alarma falsa ori...
merci de sustinere, sper sa-mi poarte noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

tinem pumnii iar daca n-o fi sa nasti in noaptea asta, somn lin :)

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Mona, hai ca iese el, doar citeste cu voce tare prognoza pe saptamana asta, sa vezi cum se prezinta micutzul. Hai, Aidan, te asteptam! Nu te duce in saptamana viitoare cu prognoza, totusi.

Romanitza, pai acum incep io sa-mi revin si te pleostesti tu? Nu se poate, zi-ti si tu ca mine, sunt doar hormonii. Sper sa-ti revii si ca nu s-a-ntamplat nimic. Eu n-am mai cautat nimic de cumparat, mai am vreme. Sunt asa intr-o faza continua ca nu arde nimic. Azi radeam cu fiu-miu ca n-am nimic, am zis ca-l culc in sertarul de la noptiera.

Cu cursul, suni la nr ala din cartea ce-am primit-o si lasi mesaj, ei te promit ca vor suna inapoi in up to 3 business days, if we don't, please call again. Pe mine m-au sunat dupa 2 zile, iti zic ei ce au pe-acolo si le zici si tu ce vrei, in functie de DPN si cum au disponibil te programeaza.

Eu oscilam intre refresh si cursul intreg, dar dupa ce m-am gandit ca eu am nascut doar in Ro, ca am nascut acum 13 ani si ca sotul meu a fost exclus complet si-i si cam timorat de felul lui la chestii cu doctori, am decis sa iau cursul intreg, care include si un tur pe la birthing suites. Ce cursuri ofera e tot in cartulia aia. A fost 90, treb sa ma prezint cu o perna si cu "doula" de barbatu-meu. Acu sa vedem daca lesina sau nu aista. Mai sunt si pe la privati, dar mai scumpe si nu includ turul de maternitate.

Cand dam la copiii astia o limonada?

Llaura, da te rog un semnisor, ca deja ma ingrijorez, unde ai disparut? Simonna e la Mexic, motivata o saptamana, dar tu unde pleci asa fara "notice"?

Philip, nice to see you, mai ai si tu un piculetz.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

mQQm-ico n-am disparut, sunt cam in pana de idei de dezbateri si lipsa de timp de dezbatut.
Nimic nou, maine dupa serviciu ma duc la doctor, sau cel putin asa ar trebui, ca nu m-a sunat sa confirme appt (data trecuta au sunat). Mi-am pregatit o pagina de intrebari scrise mic, barbatu-meu zice c-o sa ma scoata ala pe usa afara. Mai am inca o lista, scrisa si mai mic, cu cate chestii am de facut pana luni (pregatiri si mancare de Pasti n-au loc pe lista). Dupe aceea hauevar, pe sapt viitoare asa, problema o sa se simplifice vizibil, si doamne bine vom manca (cum zice in Soacra cu trei nurori).
Va pup pe toate si go bebe Aidan go!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

acu am intrat pe forum si-am zis sa verific sa vad daca a nascut. nu vad nimic...
mqqm, sar'na, ma bag si eu pe unde nu-mi fierbe oala :)

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Ceva noutati despre Mona?

mQQm - ai dreptate, sa stii, si e zic tot la fel, sunt hormonii de vina... Am zile mai bune si zile mai putin bune, dar vor trece si astea. De cumparaturi, intr-adevar, mai avem timp, asa ca nici eu nu ma mai grabesc. O sa le iau treptat. Cu toate ca nu ma pot abtine sa nu cumpar cate ceva cand intru intr-un magazin cu hainute/jucarii de copii. Pur si simplu, nu pot

Si daca pana acum credeam ca am eu ceva cu doctorul asta al meu, acum sunt sigura ca am avut dreptate... Mie nu mi s-a dat nici o informatie de care spui tu, nici o brosura, nu mi s-a explicat nimic de cursurile astea, te-am intrebat ca tu mi-ai mai scris o data de ele... Asa ca am cautat pe net si am gasit niste nr. de telefon, asa ca o sa sun luni sa ma programeze si pe mine.
Si poate dupa Pasti ne si intalnim la un suc.Mai imi impartasesti si mie din experienta ta (eu fiind la prima nastere... chir am nevoie de cat mai multe info)

Paste fericit tuturor! Eu o sa fiu plecata weekendul asta, asa ca va mai citesc saptamana viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

a nascut MonaB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baietel, 3,600 kg, 54 cm. Aseara la 7.15.pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

felicitari Mona, sa va traiasca micul Aidan si sa fiti fericiti cu totii!

celelalte gravidute si mamici nu mai zic nimic? Alberta tu urmezi, nu?

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput