Maple-syrup babies - mamici de Canada (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna dimineata!
Simonna, felicitari pentru fetitza!Ai vazut ca n-a fost asa de speriat amnio?
Mqqm, cum e acasa? Ce bine ca fratiorii lui Pepitzel sunt on their own, eu cu juniorul meu si cu burta si mai mare mai greu fac fata sarcinilor de zi cu zi. Si tare as mai vrea niste timp doar pentru sufletelul meu...asta e posibil doar seara cand il preia sotul, o data intors de la munca si gym.
Noi ne pregatim de chef in seara asta, la Try si sotul ei Florin, care-si sarbatoresc zilele de nastere, Florin si pe a numelui/Florii.
Luam cu noi si bagajele, pe cel de spital si rucsacelul cu cele necesare pentru Vladutz, ca-l lasam la ei in caz ca eu trebuie sa ajung la spital.
Mai,azi nici urma de contractii...pana acum. Ii zic sotului, iar el de colo: "Pai sa speram ca nu te prinde saptamana viitoare tot asha". Iar eu: "stai un pic, ca due date e miercurea viitoare, bey...ce atata nerabdare?"
Adevarul e ca si eu sunt nerabdatoare.
Am comandat si baby carrierul cu accesoriile,change pad, backpack asortat, iar in iunie vom avea si casutza noastra yupeeee
aici porte-bebe-ul:
http://www.ergobabycarriers.com/babycarriers/item/BC4OCL/

Va pup,
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Simonna, felicitari si sa creasca mare Zarzarica!
La multi ani pentru tatic si distractie placuta prin tarile calde!

Mona, ati semnat actele pentru casa? Felicitari!
Buna ideea sa iei cu tine bagajele la chef

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hei, salutare!

Zarzara se fitziie intr-un mare fel, m-am plimbat o tura pina a fost frac-su la karate si la un moment dat trabuia sa ma opresc din 10 in 15 secunde asa tumbe facea!
Stiu ca e devreme, na, eu ce sa zic, da jur ca-i acolo si se suceste de nu mai poate!

Mona, cum s-a terminat cheful? Ca eu am citit ieri cum te duceai tu la Try la chef - La multi ani, Try, cu sotz cu tot - si mi-am tot amintit ca avea bunica o vorba, de zicea Ori la bal, ori la spital. Nu mai stiu la ce o folosea, dar ieri, in cazul tau, se potrivea de minune!

mQQm, primit lista de medicamente, deja mi-am cumparat o parte din ele, o sa-mi iau si termometrul cu mine, la asta nu ma gindistem.
Oricum, ne-am aranjat, avem ceva virus, ca pe toti ne-a traznit deodata, la fiecare a atacat ce-i mai slab, eu am amigdalele cit pumnul si ma gargarisesc cu sare, copilul are muci pin' la briu si tuseste sec, ii dam nu-s ce solutie contra celor doua, Colegu', cu nimic mai prejos, adica mai jos, dar nu mai prejos, ca lui racelile i se duc direct in plamini si l-am trecut pe bixtonim.

Doamnele, eu ce laxativ pot sa iau in sarcina? Ca la mine chestia cu pruna uscata zau nu tzine!

Ha, am gasit azi pe mal de drum un scaun de plastic de se pune la bicicleta pt Zarzara... eu nu inteleg oamenii astia de au lucruri bune de ce nu se obosesc sa le duca la cabanele alea de prin mall-uri unde se face colecta pt organismele umanitare?! Sau pe la prieteni...
Nu pricep.

Eh, asta-i pe azi!

Olga cum merge? Ai dormit vreun pic?

Pupici tuturor,
Simonna

Mergi la inceput

Simonna, ce tare ai fost cu balul ori spitalul; da. mai, mi-am luat bagajul la chef, dar ne-am intors acasa dupa miezul noptii franti de oboseala si l-am lasat in masina. Ne rugam sa nu trebuiasca sa ajungem la spital pana dimineata, sa apucam sa ne odihnim un pic.
Cheful a fost super- ca de obicei cu Try si familia ei- lume multa, oameni faini si veseli, sarbatoritii coolne-am simtit excelent.
De-acum, asteptam.
De remediu contra constipatiei nu stiu altceva decat alimente bogate in fibre, pere, morcovi cruzi, iaurt simplu cat incape, miere, oatmeal...il mai bagam pe fiu-meu la regim din asta cand avea probleme.

La multi ani tuturor celor cu nume de floare si Paste fericit celor ce-l sarbatoresc duminica!
Mona39+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Simona- pt constipatie- patita fiind cu Emma, nu cu Alex-pune stafide intr-o ceasca de apa si lasa-le peste noapte si la prima ora bea pe stomacul gol apa-ajuta. Ce mai ajuta sunt cereale flex cu fibra 12% e maximul de la Bran-pe linga pastile naturiste si ce ti-au mai recomandat.
Ma bucur pt Zarzarica, sa fie bine in continuare si tu la fel- vacanta faina sa aveti!
Am gasit la cine sa dau patutzul,deci uitati de anuntul postat.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Hai Mona, haide Aidan-Victor! Hai ca vine primavara, curaj la scos nasul! Nik inca? La multi ani si sotului tau.

Denisam, da' carutzul ala cu arcuri cand ai vreme sa-l pozezi sau aduci, ca sa stiu si eu cum ma organizez? Ieri am vazut pe kijiji vreo 2, si-as lua daca cumva al tau e altceva decat imi imaginez eu. Mie imi trebuie neaparat unul de-asta de teren mai lalau, ca locuiesc "in" G Ross Lord park si-i pacat sa nu ne hutzuim pe-acolo toata vara, plus la dormit in backyard. Din ala de mall, sport, mai vad, ca nu-s in graba mare si am si wrap, dar hutza-hutza de carutza am zis ca m-asigur din timp, ca sunt mai rare de gasit. Cum merge cu dormitul in pat de baiat mare?

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

mQQm- EU nu il am pozat-dc ai tu poze show me si confrim dc e asemanator- am zis ca il aduc in mai de la cabana, ca nu are sens acuma-din lipsa de spatiu la Miss.Dar am promis si ti-l da, no problem.
De 2 zile s-a culcat la mine in brate strengarul din motive destul de "intemeiate"(musafiri intr-o seara si treb sa dormim toti 4 in aceasi camera si "desperatele" de aseara care dc stiam ca se muta la 10 nu ma mai chinuiam cu el lipit de mine, dar de dc nu m-au sunat astioa de la abc sa ma anunte), diseara incepem din nou exercitiul- azi noapte cred ca a fost luna plina ca vreo 2 h numai s-a foit,nu isi gasea locul saua venti rpea excited dela cottage unde a stat nesperat demutl pe afara-cam 3h dupa o iarna cam in casa
Pepitel cum e, dar tiza mea ce mai face? Cand vii in zona sa bem o cafea- ca suntem destule mamici pe aici-khristin, Rita, biscu.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Hai Mona, haide Aidan-Victor! Hai ca vine primavara, curaj la scos nasul! Nik inca? La multi ani si sotului tau.

Denisam, da' carutzul ala cu arcuri cand ai vreme sa-l pozezi sau aduci, ca sa stiu si eu cum ma organizez? Ieri am vazut pe kijiji vreo 2, si-as lua daca cumva al tau e altceva decat imi imaginez eu. Mie imi trebuie neaparat unul de-asta de teren mai lalau, ca locuiesc "in" G Ross Lord park si-i pacat sa nu ne hutzuim pe-acolo toata vara, plus la dormit in backyard. Din ala de mall, sport, mai vad, ca nu-s in graba mare si am si wrap, dar hutza-hutza de carutza am zis ca m-asigur din timp, ca sunt mai rare de gasit. Cum merge cu dormitul in pat de baiat mare?

Multumim frumos de urari!Si ca ai mai scris.
La noi, nik inca, si deja ma intreb daca o sa trec de 15sper sa n-am ghinionul asta, dar nici n-am cum sa-l conving pe Aidan sa ne asculte, va fi cum vrea el. Poate i-o fi groaza de frigul de afara.
Cred ca seara asta ma apuc sa exersez cu niste dumbbells ce le avem acasa, si daca tot nu sunt semne, maine sotul lucreaza de acasa si eu ma duc la o plimbare luuunga.

Mona 39 sapt.+ 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ladies, nu tzine. Am probat sutiene de toate neamurile fo 2 ore si sint intr-un aia pina-n git. Totul ma stringe, jeneaza, enerveaza samd. Pina la urma am achizitionat prelungitoarele alea de spate si voi defila cu ce am deja, pentru moment.
Fost la Sears, Walmert + ceva magazine loco si devin loca :)

In plus, m-am stricat la cap! Tocmai cind ma hotarisem sa maninc mai putin, ca rezist ceva mai bine la foame, mi s-a deschis apetitul la dulciuri. Tocmai am ras juma de borcam de ciocolata, asta dupa ce mincasem supa si omleta. Cred ca tre sa nu mi le mai cumpar, pur si simplu - dulciurile, vreau sa zic. (ca sa nu va spun ca aseara am vazut un reportaj destre cum se produc bezelele la scara industriala, am rascolit azi Walmartul dupa bezelele alea, daca n-aveam ce sa fac si eu, na... maninc ciocolata.

Ha! Dar de la sfirsitul lui aprilie incep aquafitness, sa vedem cit m-o tine si asta.

Mona, ma uit la cite zile mai ai tu pina la due-date si mi se zbirleste parul pe ceafa... Sper sa nasc macar 2 saptamini mai devreme, pe nepregatite, sa n-am timp sa ma aberez...

Bon. Vazut azi pe fuga pe miss Z., jur ca seamana cu tat-su! :)

Pupici acum, Mona iti tin pumnii tare!

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Simonna, drum bun, distractie placuta, vreme buna! Fa poze multe, multe la sombreros.

Mona_B, mexican food, sex, plimbari lungi, io stiu?!

Io intrai sa am doua vorbe cu Romanitza: m-am inscris pe 6 si 13 iunie la "scoala", poate ne vedem acolo...

Denisam, mersi.

Eu am reusit azi treaba cu testul de glicemie fara complicatii, adica am baut chestia in 5 minute si-am tinut-o acolo o ora.

Pupam.

Mergi la inceput