Maple-syrup babies - mamici de Canada (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alberta72 spune:

Hey Mona, felicitari, sa creasca mare bebelu si sa va bucurati de el. Magdone nu stiu daca eu urmez. AMR 3 saptamani....M-au apucat fricile deja. Sper sa nu vina mai repede.. ca basementul nu e gata si am casa intoarsa pe dos. Plus ca inca sunt la munca...curajoasa nu? Marti e ultima zi de serviciu. Dar astia m-au sarbatorit de azi. Am primit din partea companiei un basinet si o mini salopeta de constructor cu logo-ul companiei si mini hard hat. Sunt tare cute...
Sarbatori fericite la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Paste fericit, mamicide bebei sper dulci!

Mona, sa-ti traiasca minunea, abia astepam sa ne dai detaliile!

Alberta, 3 saptamani? Wow!

Magda, cum asti cu interventia? BTW, nu le graduezi pe fetele care au nascut deja? Sa vedem si noi restul iminenta.

Detalii, next week.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Hristos a inviat!
Va multumesc mult pentru felicitari si urari, ca si pentru ca ati fost alaturi de mine pe toata durata sarcinii; nu mai vorbesc de surpriza cu baby shower din martie, de care imi amintesc acum cu nostalgie. Olga si Andra/Try, merci de postari!
Pe scurt: am ajuns acasa vineri seara cu cel mai scump dar de Paste ce ni-l puteam dori: un bebelus perfect sanatos si cuminte- mai voinicel decat estimasem, si care si-a intrat imediat in "functia" de sugar.
Fratiorul lui mai mare e foarte bucuros si grijuliu si nu se satura sa-l admire.
Nasterea a fost relativ scurta, intensa dar exact asa cum mi-am dorit-o: m-a "prins" odihnita, vremea superba, n-am mai ajuns la epidurala, la care era cat p-aci sa cedez. In plus, cum scria Donia- plina de peripetii: am ajuns la spital cu apa rupta, sotul a parcurs un drum lung pana in Toronto si inapoi sa-l duca pe Vladutz la nasi, iar dupa 2 ore jumatate de dureri maxime,- cele anterioare fusesera cum fusesera - si 15 minute de impins infernale- BB Aidan era afara. Asistenta primita in timpul si dupa nastere a fost de nota 20.Pe scurt, am fost cei mai norocosi!
O intamplare mai putin placuta si surprinzatoare a fost ca mi-a disparut jacheta de primavara din cuierul din delivery room, si n-a mai fost de gasit nicaieri.De-abia incepusem s-o port, aparent cineva s-a indragostit de ea si dusa a fost.
Referitor la epidurala, eu am zis din start "No" la care asistentele au fost destul de mirate. Odata ajunsa in sala de labour/delivery a venit o tanti labour coach foarte draguta cu care m-am intretinut si m-a sustinut pe toata durata travaliului, in total 6 ore, din care 2 si jumatate in dureri cu adevarat crunte, pana cand am simtit ca bebe era gata sa iasa. Apai la un moment dat oricat imi zicea ea sa ma relaxez, eu eram ca un arc si alternam starea de constienta cu cea de inconstienta, cand ma concentram sa controlez durerea.
Ca sa va zic, daca nu sunteti health freaks ca mine care am fobie fata de drugs in plus am si tinut sa experimentez nasterea fara medicatie- nu ezitati sa cereti epidurala, altfel sa dati cu pumnii in pereti din cauza durerilor. Acum ma bucur totusi ca n-am avut anestezie, ca am fost mult mai bine decat dupa prima nastere, frisoane, fara dureri de cap ameteli picioare umflate si alte alea.
Expulzia a fost insa muult mai dureroasa decat cu epidurala, dar doar 15 min si ar fi durat si mai putin daca in loc sa ma focusez asupra contractiei infernale ma concentram pe impins.
Voi pune primele pozite in curand!
Va doresc sarbatori fericite si bogate in daruri alaturi de cei dragi!

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Felicitari si sa va traiasca! Bravo, Mona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Sa va traiasca! Bravo Mona pt curaj!Asteptam pozitele!
HRISTOS A INVIAT!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

ADEVARAT A INVIAT!

gata am modificat, merci mQQm ca m-ai tras de maneca ca eu...mai greu si asa sunt tot in convalescenta, parca nu mai imi revin, nu ma mai doare asa tare, dar tot simt atele alea prin gura si nici nu pot sa mananc mai nimic. Azi merg la control, sper sa fie de bine.

va pup

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Buna fetelor, intru si eu in fuga sa va mai salut si pentru ca mi s-a facut dor de gravidute. A propos, nu stiu daca voi ati trecut prin asta dupa nastere, dar cand il schimb pe Aidan si-l vad asa micut si fragil imi amintesc de burtica si m-apuca nostalgia ai aproape regret ca s-a terminat perioada sarcinii si el nu mai e acolo inauntru. Cand mi-am desfacut bagajul de spital, am avut acelasi sentiment. Gravidutelor, va invidiez
Noi suntem foarte bine amandoi, azi ne-am intors de la primul control pediatric si micutul se prezinta excelent, e un lungan frumos si foarte roz, cu o pofta de mancare uriasa si mai nou a inceput sa se trezeasca la cam doua ore sa pape, pana ieri se trezea din ora in ora. Alaptatul merge foarte bine pana acum, sper sa nu apara probleme.
In curand voi pune si niste pozite...ca tati cam are de lucru si nu le-a terminat inca:)
Fratiorul mai mare s-a acomodat deja si a devenit grijuliu, imi spune cand sa-l spal/schimb, ma ajuta cu scutecele, carpitele, s-a maturizat destul de mult in ultimele zile. Insa ne-a lasat paf cu intrebarea: "Can I have a baby sister too???"; ne-am prefacut ca nu l-am auzit...deocamdata.
Sarcina usoara in continuare, bucurati-va cat puteti!!

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Cristos a Inviat!

Mona, te felicit si de aici! Ce bine ca v-ati intrat in ritm, ca cei mici se inteleg si ca ai parte de ajutor. Am auzit si eu la prietenele mele ca au o nostalgie cu privire la perioada cand au fost gravide, multe inca isi mai mangaiau burtica si dupa nastere... Nu stiu cum e, eu acum pot spune ca de-abia astept sa imi tin in brate minunea. A inceput sa-mi dea serios suturi prin burtica, face tumbe, etc si mi-e asa de draga...
Si asteptam si pozele, Mona.

Magdone - multumim ca ai modificat listuta.... dar deja m-au cuprins emotiile, ma gandesc ca sunt a 3a in rand! Wooowww, mai am atat de putin. Magda, multa sanatate! Ce a fost mai greu, a trecut. Cunosc, ca am trecut si eu prin asta anul trecut....

mQQm - Un buchet de flori pentru tine, sa fii sanatoasa si iubita si sa ai parte de cel mai frumos bb. Sa ne traiesti si sa ai un an excelent!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

mQQm-LMA CU SANATATE SI UN PEPIT SANATOS SI VESEL!
Roamnitza-multumim ca ne-ai reamintit, aveti grija de voi si bucura-te si tu in continuare-pozele tale sunt superbe
Mona-bravo pt adaptarea rapida si ma bucur ca a iesit controlul bine.
Magda-sanatate multa.
Ce fac restul gravidutzelor si mamicilor?

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Da, Romanitza, e asa un sentiment de tristete cand vad cum se retrage burtica incet incet; colega mea quebecoasa care a nascut in noiembrie anul trecut, la fel simtea si ne zicea ca de-abia asteapta sa faca al doilea copil.
Si cand ma uit si la Vlad si vad cat a crescut imi pare rau ca nu mai e micut si mamicios...devine tot mai independent si oricat m-ar bucura asta, ceva tot doare.

Mergi la inceput