Licurici de ianuarie-februarie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
Anuc spune:
Va pup pe toate!
Noi in week-end am stat mai mult pe afara, nu am apucat sa intru mai deloc.
Alina, esti o scumpa! Suntem bine, adica ne-am obisnuit cu mucii de dimineata, nu stiu ce-o sa ne facem fara ei cand or trece...si mai stranuta, dar azi facem vaccinul de 2 luni. Sper sa fim bine.
Citeam articolul cu dezvoltarea copiilor pana la 6 luni si Filip are aptitudini extraordinare. De fapt, exact asa a fost si Ioana. Dar nu realizez cum iti dai seama ca face diferenta intre alb si negru la o luna. ![]()
Micola, nu mai lasa bebe afara. Eu intru cu tot cu carut (si e destul de voluminos), daca nu merge, nu intru nicaieri. Poate sunt exagerata. dar de ce sa risc?
Ce zice Miere de lasat bebei singuri acasa, nici nu concep ca o mama cu ceva scaun la cap ar putea face. Cred ca te leaga astia de la protectia copilului daca-l lasi singur in casa ca ai treba chiar si 3 min. Eu nu stau linistita nici cand doarme in patut si eu am treaba la bucatarie. Fac o mie de drumuri pana la el, mi se pare ca-l aud plangand, aud tot felul de chestii, desi el doarme dus.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
ingrid70 spune:
Eu sunt tare necajita. Nu am mai scris (dar am citit), vineri ne-am innecat la titi f f f tare! Vreo 5 minute copilul nu a respirat bine. Noroc ca era mama acasa, ca eu nici nu-mi dadeam seama ca s-a blegit. El se inneaca mai mereu ca e un haplea (azi l-am cantarit si are 5900 gr - la nastere 3100 gr si mai are o saptamana pana face 2 luni) si eu l-am batut pe spate si mi s-a parut ca e bine si vroiam sa-l pun iar la titi, dar el nu era bine. L-am batut pe spate, sa-i dezlipesc plamanii nu alta, saracutul, l-am scos afara, i-am aspirat mucii cu batista bebeului etc.. in fine pana la urma si-a revenit. O vedeam tot timpul in fata ochilor pe Bee. Am tras o spaima cumplita. Apoi toata ziua a plans si nu a dormit deloc si seara la baie, mama a observat ca un coit era fff umflat.
Azi de dimineta a venit dr de fam si a zis ca are hernie scrotala dreapta si astept sotul sa mergem la spital, la pediatrie, sa-l vada.
Uf, doamne, da-i sa nu fie nimic grav, dar coitul e umflat rau.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
andre_ea spune:
Buna dimineata!
Azi sunt libera as putea spune. Mama a plecat cu Tudor la sora mea, iar eu sunt doar cu pitica. E parfum!
Micola, nu mai lasa copilul afara. Daca n-au rampa, nu cumperi de la ei. Apropos, nici la Baby Expo n-aveau rampa spre sala principala
si erau scari multe.
Ingrid, sper sa fie bine bb. Poate se retrage de la sine.
Alina, bine ca stiti ce are fata si ce trebuie sa evitati. Complicat, dar nu imposibil. Laptele de soia nu e bun?
Suntem in grafic conform tabelului dat de tine. Nu facem lucrurile extraordinare, dar celelalte pe toate.
Irina, Gradina Botanica? Week-endul viitor vrem sa ajungem si noi acolo. Am fi vrut si we acesta, dar am mers la un shoping mic. Mi-am luat pantofi sport, ca la haine nu ma bag pana nu slabesc. Cum arata gradina? A inflorit?
Eu trebuie sa vizitez stomatologul neaparat. Am o mare intrebare. Trebuie sa merg sa fac radiografie. Cum fac cu lapticul dupa radiografie? Ma mulg si arunc o tura, sau cum? Afecteaza radiografia?
Ciufika, stiu ca tu ai fost sa faci radiografie dentara pe la Unirii. Mai stii cum se numea lab?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
ingrid70 spune:
Sper! Parca totusi nu mai e asa de umflat ca vineri. Azi la 11 mergem la spital, la pediatrie.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
Anuc spune:
Ingrid, multa bafta cu bebe! Maiculita, dar ce bine a luat in greutate!! Sa fie sanatos. Noi am facut pe 28 trei luni si avem 5100 gr. Zic ca e bine, dar cand vad la tine ca luarati 3 kile in 2 luni...
Andreea si eu ma duc joi la dentist. La mine e ff complicat, o sa fac implant la un dinte. alta solutie nu exista si trebuie sa incep lucrarea, ca si asa dureaza 6 luni pana la finalizare. Ideea e ca-mi va face anestezie (primul lapte o sa-l arunc), iar apoi voi lua augmentin cateva zile....cica e ok ptr alaptare.
Anuc spune:
Ceea ce vroiam sa-ti zic, Andreea, era ca daca mai ai rabdare pana joi, o sa-l intreb pe dentist cum e cu radiografia vs alaptare...
IRINA.C spune:
sanatate Ingrid!dc e asta inseamna ca va trebui operat, poate nu chiar acum.Dar poate e doar hidrocel , desi ai fi observat mai demult.Vazand si facand.Sa ne dai vesti!
Miere si la noi atitudinea post vaccinare este aceiasi in sensul in care se recomanda tot Tylenol=Paracetamol(panadol, calpol, eferagan etc) dc face febra.Cum insa febra este cel mai frecvent simptom se paote da si "preventiv" la 1-2 ore post vaccinare si inca o doza la 6 ore dupa pt ca oricum paracet are efect de scurta durata si nu ajuta altfel.Dr care i-a dat nurofen a gresit.Iar algocalmin=novocalmin se foloseste si la noi f rar si numai in caz de urgente(febra necontrolabila)si dp 3 luni.
In plus sunt f multe medicamente in toata lumea care se dau "off label" desi nu sunt indicate in prospect ele se dau pe baza practicii medicale.Dc citesti prospectul de la paracetamoale vei vedea ca nici o firma nu-l recomanda de la nastere , maj chiar dupa 3 luni
(GSK asa face cu panadol)
Cat priveste lasatul copilului..nimic de zis in plus.Nu las nici carutul gol daramite plin![]()
Anuc sa ne declare cineva campionii la muci respectiv tusit!
ce o mai face Ciufuk si Andreitza al ei?
Si celelalte fete???Naty inca mananci la tortul Nadiei??Pe unde umblati fetele?
Pupici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_ea Eu trebuie sa vizitez stomatologul neaparat. Am o mare intrebare. Trebuie sa merg sa fac radiografie. Cum fac cu lapticul dupa radiografie? Ma mulg si arunc o tura, sau cum? Afecteaza radiografia? Ciufika, stiu ca tu ai fost sa faci radiografie dentara pe la Unirii. Mai stii cum se numea lab? Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 am tot ce am visat ![]() Delu Prichindelu' Prichinduta |
Eu mi-am facut acum o luna, din aia panoramica. Am intrebat acolo si mi-a zis tipa ca nu este nici o problema cu alaptatul...sper sa fi avut dreptate...
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
ingrid70 spune:
IrinaC, ai perfecta dreptate! Acum ne-am intors de la spital. Are hidrocel congenital. Eu nu am observat si nici doc de fam. A zis ca s-a gandit si ea, dar ca nu a vazut la bebei asa de mici. Ne-a dat trimitere la chirurgie si am fost si la chirurg. A zis ca da, e hidrocel, dar ca nu are rost sa sarim cu cutitul pe el acum. Sa-l vada med de fam saptamanal si noi sa-l urmarim si daca se mai umfla sa mergem la el, da nu peste o luna la control.
Acum sincera sa fiu, eu am vazut ca avea coitele f umflate cand l-am adus acasa, dar lumea a zis ca e de la nastere si ca o sa i se retraga. Vineri am observat ca coitul stg era mult mai mic decat cel drept, mai mic decat la nastere, iar cel drept ca la nastere. Acum speram ca se va retrage. Nu ne-a zis sa facem nimic special.
IrinaC, e ceva in plus ce am putea face?
Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
Leditia spune:
Neatza si de la noi..
Noi suntem bine,eu ma chinui sa strang prin casa ca ne mutam,David insa are alte planuri cu mine azi si daca nu-i tin companie face urat.![]()
Noi sambata,ca a fost cald,am iesit destul de dezbracati,dar ieri a fost frig si a batut un vant rece de tremuram eu,asa ca am scos iar cosmonautul de la naftalina.
E foarte ciudata vremea asta,acum e cald,peste cateva min se pune un vant rece si se face frig de nu-mi mai vine nici mie sa stau afara.(nu suport vantul,imi lacrimeaza groaznic ochii si incepe sa-mi curga instantaneu nasul..
)Am vazut ca nici lui David nu-i place,respira mai greu...Zilele astea insa,o sa stea mai mult in casa,ca am o gramada de treaba de facut si pe miercuri-joi ne mutam la casa noua,asa ca trebuie sa termin de strans sa lasam si totul in ordine aici.
Cum toti banii s-au dus pe ap ,planul A cu botezul la restaurant a picat si a intervenit planul B cu botezul acasa (sunt linistita ca pot sta cu el)Acum am stabilit meniul,urmeaza sa vedem concret cine vine si sa mai rezolvam o problema destul de mare..ma rog,din motive lesne de inteles nu pot da detalii.
De citit va citesc cand am timp,dar nu prea am mai avut timp si de scris ,ca am tot alergat cu diverse probleme si n-am avut timp nici de mine..Aaa,sa ma laud ca in sfarsit am scazut si eu sub 56 de kg,ca se blocase cantarul la 56 de cateva luni..acum am 54.
Ma mir insa ca am scazut in greutate ca am mancat numai pizza,kfc,sarmale si alte din astea..si cand mancam o amarata de salata pe zi nu slabeam deloc.
Va las ca David are chef de joaca si ma tot izbeste cu picioarele(e langa mine in pat) si gangureste si chicoteste intr-una.
Va dorim o zi frumoasa si multa,multa sanatate mai ales celor bolnaviori.
POZE CU NOI
de David Christian